Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vladi

nagyúr

válasz atitm #15648 üzenetére

Nézgettem ezeket az apukat, végül is elég fix a fogyasztásuk, kevés olyat találsz ami alacsonyabb. Abban van a különbség, hogy játék megy -e vagy sem. Mind uvd 3-at használ a videó gyorsításhoz. Ami filmet ez visz, azt a sorozat minden tagja tudja. Amit nem, azt meg nem.

Most megemlítem, hogy létezik más elképzelés is, mégpedig az, hogy a cpu-t kell használi a kódolásra. Csak megemlítem. :D

A hangnál se biztos, hogy jól gondolod. Ha már valami hangot ad benne, akkor se mindegy mi van benne zajkeltő még. Nem mindegy hangban, hogy 1-2 vagy 3 ventid van pl.

"Ez a Te esetedben pontosan mit takar?"
    Nekem egy integrált nvidia 8200 van a lapon. Ez nagyon régi, de hardveresen dekódol MPEG-2, MPEG-4 AVC (H.264) és VC-1 filmeket. Nagyrészt az 1080p-st is. Eddig még nem tlaáltam olyan filmet, ami nem ment volna rajta, vagy ha mégsem, akkor egy másik változata. De egyéként is hd ready tv-m van, tehát mindent 720p-ben nézek, az meg nem tud kifogni rajta. :K Mellé egy 35 watt max tdp-s proci került. Filmnézés közben szinte nem is megy, tehát alig fogaszt. HD filnél ilyen 500 mega romat használ. xbmc live rendszert használtam, ami linux alapú. Ezért az 1 giga ram bőven elég, még úgy is, hogy 256-ot az integrált gpu használ.
    Ezt is jó ha tudod, amikor építesz. Nagyjából ennyi a ram igénye a dolognak.

De egyébként a hd videó lejátszóm (oplay) 256 mega rammal viszi a hd anyagokat.

Amennyire gép építésben képben vagy, annyi passzivitást vállalj fel a csend érdekében. Valószínüleg legalább 1 gépventi kell majd neked, de ha csak annyi van, már nagoyn jól építettél.

ssd nem jöhet szóba?

Új hozzászólás Aktív témák