- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az AVX-es forumban nem talaltam semmit, a zajszures, arnyekolas, crc* meg nem erinti a minoseg kerdeset, az csak az altalam fent is emlegetett eredmenyt dobja ki, miszerint egy kabel vagy jo, vagy nem jo, szoval meglehetosen baromi nagy elkenesnek tunik az, amikor azt allitod, hogy a minosegromlas fizikai hattererol barmi szo lenne valami komoly helyen.
Olyat mar lattam, hogy egy kabel hibas volt, vagy hogy voltak olyan bitrate-ek, amiket mar nem birt, magyarul rosszul mukodott (es akkor a kep feltunoen rossz, hibas volt, nem pedig gyengebb minosegu), de olyant meg nem, hogy ket megfeleloen mukodo HDMI kabel kozott lett volna hiba. Sot, olyat se lattam, hogy barki erdemben dokumentalt volna ilyet, olyat se, hogy barki epkezlab magyarazattal elo tudott volna allni, hogy ez hogy lehetseges, sot, olyat se, hogy barki komoly teszteles utan barmi kulonbseget talalt volna.
*: a HDMI-ben nem is hasznalnak CRC-t (par helyen checksumot igen, de azt mashogy szamoljak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest