Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rigo88

aktív tag

gyakorlati felhasználás előtt állok :)
    a nagygép a jövő héten kész, tehát a htpc-t funkciójának megfelelően tudom használni.
    tehát:
    standby módba villog a poweron (ok, kihúzhatom a ledet) ha viszont kikapcsolom, be tudom távirányítóval is kapcsolni? (at3iont-i deluxe) van hozzá gyári usb-infra, de van mce távhoz való is (amit azért el szeretnék adni távostul, ha megveszem a harmony 650et) ez a gyári infra gondolom nem alkalmas bekapcsolásra. (aktív 5v kéne hozzá ahogy olvastam)
    és még mindig nem ismeri fel a wifi hardvert. pedig a támogatottak közt van a minipcie wlan kártya.
    ami viszont kár, hogy nincs a htpc-kbe vagy beépítve infra, vagy valami lehetőség "elrejteni" bennük a front panelen az infrát. legalábbis a 30-50eur közti kategóriában nincs.
    amúgy nagytesó és kistesó ITT. :) nagytesó frissen fújva mert már nagyon matt volt és karcos. és gondoltam, hogy veszek egy jobb házat de láttam az árakat és inkább maradtam ebben.
    ha valakit érdekel, lövök belsőről is képeket. muszáj volt egy ventit beletenni sajna, anélkül 80fokig vártam utána inkább kikapcsoltam, nem akartam megsütni a rencert... viszont így is hangtalan.
    ja és igen. w7 alatt a ph-ról letölthető fullhd tesztvideó kb 3fps-el megy :) nyitott elek alatt pedig folyékonyan megy.
    még egy openelec kérdésem lenne, ami még a jövőben lesz pár: tömörítetten letöltött.. khm tárolt :) fiilmek lejátszásakor - nálam - kiírja, hogy kitömörítés, várok pár percet 100% és utána játsza le. ez ok, vagy kell hozzá plugin? kitömörítés után pedig ha jól vettem észre, nem törlődik a tempből. max újraindítás után viszont ha csak standby-t állítok be akkor ez ugye felejtős.
    kicsit hosszú lett sorry..

Új hozzászólás Aktív témák