- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rigo88 aktív tag gyakorlati felhasználás előtt állok  
 a nagygép a jövő héten kész, tehát a htpc-t funkciójának megfelelően tudom használni.
 tehát:
 standby módba villog a poweron (ok, kihúzhatom a ledet) ha viszont kikapcsolom, be tudom távirányítóval is kapcsolni? (at3iont-i deluxe) van hozzá gyári usb-infra, de van mce távhoz való is (amit azért el szeretnék adni távostul, ha megveszem a harmony 650et) ez a gyári infra gondolom nem alkalmas bekapcsolásra. (aktív 5v kéne hozzá ahogy olvastam)
 és még mindig nem ismeri fel a wifi hardvert. pedig a támogatottak közt van a minipcie wlan kártya.
 ami viszont kár, hogy nincs a htpc-kbe vagy beépítve infra, vagy valami lehetőség "elrejteni" bennük a front panelen az infrát. legalábbis a 30-50eur közti kategóriában nincs.
 amúgy nagytesó és kistesó ITT. nagytesó frissen fújva mert már nagyon matt volt és karcos. és gondoltam, hogy veszek egy jobb házat de láttam az árakat és inkább maradtam ebben. nagytesó frissen fújva mert már nagyon matt volt és karcos. és gondoltam, hogy veszek egy jobb házat de láttam az árakat és inkább maradtam ebben.
 ha valakit érdekel, lövök belsőről is képeket. muszáj volt egy ventit beletenni sajna, anélkül 80fokig vártam utána inkább kikapcsoltam, nem akartam megsütni a rencert... viszont így is hangtalan.
 ja és igen. w7 alatt a ph-ról letölthető fullhd tesztvideó kb 3fps-el megy nyitott elek alatt pedig folyékonyan megy. nyitott elek alatt pedig folyékonyan megy.
 még egy openelec kérdésem lenne, ami még a jövőben lesz pár: tömörítetten letöltött.. khm tárolt fiilmek lejátszásakor - nálam - kiírja, hogy kitömörítés, várok pár percet 100% és utána játsza le. ez ok, vagy kell hozzá plugin? kitömörítés után pedig ha jól vettem észre, nem törlődik a tempből. max újraindítás után viszont ha csak standby-t állítok be akkor ez ugye felejtős. fiilmek lejátszásakor - nálam - kiírja, hogy kitömörítés, várok pár percet 100% és utána játsza le. ez ok, vagy kell hozzá plugin? kitömörítés után pedig ha jól vettem észre, nem törlődik a tempből. max újraindítás után viszont ha csak standby-t állítok be akkor ez ugye felejtős.
 kicsit hosszú lett sorry..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Renault, Dacia topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest