- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
persze nem olcsó de mikor vettem akkor hirtelen szart be az asztalim ami már vagy 7 éves volt és éppen tervezgettem egy htpc-t, aztán ha már így alakult akkor kellett egy köztes megoldás ami asztalinak is jó meg htpc-nek is alacsony fogyasztással. Összességében drágábbak voltak az alkatrészek de mivel az előző gépem is 7 évet élt meg így hosszú távra gondolva nem bukok rajta, előbb utóbb visszahozza az áramfogyasztás terén(főleg hogy sokkalt többet megy így mintha csak htpc lenne). De ez most ilyen kényszermegoldás volt hogy minden téren kiszolgáljon, aztán ha lesz keret akkor a z68-ba pakolhatok K-s procit is aztán lehet egy brutál erőművem is itx alapon a 2100T-t akár el is adhatom mikor jön a Trinity(én most már tuti megvárom) és nem kell majd vga-val vacakolni a képfrissítés terén. Elég sok mindent számításba kellett vennem, asztali ill htpc, fogyasztás de upgradelhető is legyen, összességében egyáltalán nem csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő