Hirdetés
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
De, komolyan gondoltam.

Az első HTPC-m 2004 környékén építettem, Silverstone LC10-es házba, Seasonic S12-es táppal (brutál halk), a merevlemezt 12 db vastag befőttes gumi tartotta az 5,25" keretben (rezonancia miatt), az A64-es proci 1V-ra alul volt feszelve, hűtők leszabályozva, stb stb, mégis hangosnak éreztem, a filmek halk részénél hallottam a ventik zaját. Hiába költöttem sokat a halk tápra, ventikre, dolgoztam sokat az alulfeszeléssel, akkor is mennie kellett 3 darab ventinek.
A mostani konfigom egy Brazos, picoPSU-val etetve és 2,5" merevlemezt használva, amit egy darab 14 dbA-s ventivel hűtök. Ez így összehasonlíthatatlanul csendesebb, kb. fél méter távolságig hallom, utána már nem. Kisebb, olcsóbb, csendesebb és végül még keveset is eszik, nekem ez meggyőző érv az utóbbi mellett.
De ez csak az én véleményem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő