Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Enszuke #10530 üzenetére

Meddő a vita.

Most ugye nem az i5-öt hasonlítottad össze a brazossal? Mennyibe kerül, mire kell? Ilyen alapon a fapapucsot is összehasonlíthatod a gumicsizmával. :D
    A celeron áraid kérem külön vga-val fogyasztással, mert az kb. ua-t a célt szolgálja, csak a proci gyorsabb ahogy te szereted.

A 5400-es eszmefuttatásod FAIL. Mindegyik kiszolgálja a hd filmnézést, nem erről volt szó, hanem a pattogós rendszerről. Kurvára visszafogja a vinyó, ha általános használatról beszélünk: több programot is használsz, netezel... ahogy te szereted. Sokkal többet dob egy SSD a használati értéken és ez TÉNY, kár vitázni vele. Ezért vesz a fél világ ssd-t a notikba és mindenhova ahelyett hogy futna új prociért, notiért.
    Mondtam, hogy én is szeretem a pattogós rendszert az asztali gépen és single 7200-es HDD-nél is anyázok, mert lassú. Hiába figyel i3-2100 vagy 4 magos tuningolt proci a gépben.

Rosszul kódolt filmek. Szintén meddő vita. Én a forrást fogom okolni. Már nem 10 évvel ezelőtt vagyunk amikor nem voltak kvázi szabványok és minden filmmel csak a baj volt. Ma 1000-ből 1 ilyen van, akkor mit okoljak? Az az egy ügyes okos és a többi helikopter?
    (De ugyanez van a játékokkal is, abból is kinőttem. Régen divat volt a hw fejlesztéshez rohanni ha valami nem fut, ma kapsz olyan konzolportot, hogy ha beszarsz se tudsz olyan gépet összerakni, amin futna. 1db játék... a másik 999 meg simán szalad fele olyan erős gépen is. Ugyanez az eset.)
    De nyugodtan harcolj a szélmalmoddal, egy olyan problémával, ami másnak nem is létezik gyakorlatilag, mert időközben megoldották. :DDD

Telepítési sebességgekkel nem tudom miért jössz. Az időm értéke nem 0, de az i5 vs ion/brazos árkülönbség sem annyi szerintem. :)

Ja még egy: Driver telepítésen kívül valóban van még egy teendőd. Igazad van, ez már nem elvárható: XBMC-ban be kell pipálni a DXVA pontot. :D :D

ui: Várom a rosszul kódolt nyilvános, nem házi videó linkeket is.

Új hozzászólás Aktív témák