Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- iPhone topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Enszuke #10530 üzenetére
Meddő a vita.
Most ugye nem az i5-öt hasonlítottad össze a brazossal? Mennyibe kerül, mire kell? Ilyen alapon a fapapucsot is összehasonlíthatod a gumicsizmával.
A celeron áraid kérem külön vga-val fogyasztással, mert az kb. ua-t a célt szolgálja, csak a proci gyorsabb ahogy te szereted.A 5400-es eszmefuttatásod FAIL. Mindegyik kiszolgálja a hd filmnézést, nem erről volt szó, hanem a pattogós rendszerről. Kurvára visszafogja a vinyó, ha általános használatról beszélünk: több programot is használsz, netezel... ahogy te szereted. Sokkal többet dob egy SSD a használati értéken és ez TÉNY, kár vitázni vele. Ezért vesz a fél világ ssd-t a notikba és mindenhova ahelyett hogy futna új prociért, notiért.
Mondtam, hogy én is szeretem a pattogós rendszert az asztali gépen és single 7200-es HDD-nél is anyázok, mert lassú. Hiába figyel i3-2100 vagy 4 magos tuningolt proci a gépben.Rosszul kódolt filmek. Szintén meddő vita. Én a forrást fogom okolni. Már nem 10 évvel ezelőtt vagyunk amikor nem voltak kvázi szabványok és minden filmmel csak a baj volt. Ma 1000-ből 1 ilyen van, akkor mit okoljak? Az az egy ügyes okos és a többi helikopter?
(De ugyanez van a játékokkal is, abból is kinőttem. Régen divat volt a hw fejlesztéshez rohanni ha valami nem fut, ma kapsz olyan konzolportot, hogy ha beszarsz se tudsz olyan gépet összerakni, amin futna. 1db játék... a másik 999 meg simán szalad fele olyan erős gépen is. Ugyanez az eset.)
De nyugodtan harcolj a szélmalmoddal, egy olyan problémával, ami másnak nem is létezik gyakorlatilag, mert időközben megoldották.Telepítési sebességgekkel nem tudom miért jössz. Az időm értéke nem 0, de az i5 vs ion/brazos árkülönbség sem annyi szerintem.
Ja még egy: Driver telepítésen kívül valóban van még egy teendőd. Igazad van, ez már nem elvárható: XBMC-ban be kell pipálni a DXVA pontot.
ui: Várom a rosszul kódolt nyilvános, nem házi videó linkeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest