- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Én meg nem értek hozzá, csak külsőre megyek, de azért olvasgatok, de kinek ez, kinek az, a végén mindig azt vonom le, hogy azt kell venni, amit akar az ember.
Kell a tárgy a diplomához, vhogy túl kell esni rajta, nem szórakozásból választottam, kötelező
Tv nézésről van szó, bp-i nagy magas toronyház (bérház), amiben alul lakok, nincs kábeltévé (vagyis ki birná azt fizetni?), nincs antenna a háztetőn, így szobaantennával nyomom, de olyan szar a kép,hogy hangyák háborúja
Kértem árajánlatot, 20k, ha a Schönhercz tetjére irányítják (m1 és rtl klub fogható), 35k, ha Kékes tetőre, de az messze van, drága antenna kell és azzal m1,tv2 és rtl klub lenne fogható, parabolás történet 30-40ingyenesen fogható csati 50ezer ft. És mivel nem saját ház, így nem merem bevállalni egyiket sem. Ház tulajjal nem lehet dűlőre jutni, így se net, se tv, csak idegbaj
Az otthoni überkirály, mert csaádi ház, van udvar, nagy kert..rendbe kéne hozni azt is, de anyuék le vannak robbanva egészségileg is meg anyagilag is, de azért reszel az avas, hogy csak kéne, de csak itt tartok, hogy sok minden kéne, de ahhoz legeslegelsőnek vmi penge jól fizető meló kéne...
A legszívesebben Budán vennék vmi ikerházat a hegyekben, hogy felhozhassam a szüleimet, nagyszüleimet, együtt könnyebb lenne, jobban tudnánk segíteni egymást, együtt lennénk, de mégis külön...De ilyenről még álmodni se lehet, marad a nyafogás, csak a nyafi, csak a nyafi -
Mawyx
őstag
Nálunk van kiírva num1-re. Évközben tuti zargatlak majd titeket, brutkó tárgyaknak tűnnek az ideiek és vhogy át kéne menni
Van vmi 5.1 hangszettetek? Vennék vmi, de nemtom mit. Ez tetszik a hosszúkás hangszórók miatt. Manta Triton MM5500 5.1 hangszóró rendszer
Összeraktam egy filmnézős gépet, de persze nem megy a tv, a szobaantenna szar, rendeset köttetni meg drága -
amargo
addikt
Hi, csak most vettem észre..
No, de most megint nyitva van a BC jó kis koptatós falak.. rengeteg új fogás.tegnap még nem voltak utak.. Szerdán ismét megyek, ha él a leírás észreveszlek, nálam az ismerető: 185cm szőke, vékonyabb fajta, szűrke rock pillars piros tépőzárral (mostanában csak rajtam láttam ilyen cipőt).
Poló ebben az időben nem biztos, hogy lesz rajtamMost jobban figyelem majd a topicot, csak most rengeteg munka jött be..
-
bbazsy
őstag
ízelítőül itt a 2 év anyaga bőven. nem mind vettem, valamit örököltem bátyjámtól, de úgy kb ennyit használtam + néhány könyvtárit.
azért van olyan könyv, amit első félév óta használok szinte, és sztem mindig előkerül, ezeket érdemes megvenni (algoritmusok, prognyelvek, bolyai féle kiskönyvek).
mod: első ösztöndíjból beújítom a csörgő linalgját csakazértis
-
peterszky
őstag
Meg vagyok én, aki már most min. +1 évet csúszik
(love anal...)
raczger: nem nagyon szórnak, de nem lesz könnyebb, talán még nehezebb is picit, de addigra már megtanulod, hogyan kell tanulni
mod: Gólyatáborba tessék menni! Ha jól tudom, idén már nem Törökmezőn lesz, így lehet, hogy kimarad az egészséges gyalogtúra.
-
peterszky
őstag
Csütörtök lenne csak jó nekem, mert pénteken megyünk Venyimre.
mod: valami weblapja van ennek a helynek?
mod2: ez az talán
-
-
proof88
addikt
Ja értem! Nem tudtam, hogy van ilyen is. Rákerestem, de most csak szgépes grafika 2. lesz. Ezek szerint a tavaszi félévben indul újra az 1. ? Addig várok akkor. Amúgy sem tudok mást felvenni, 44 kreditnyim van ugye felvéve, hogy legalább 32-35-re be is jussak (de ezt már mondtam).
A modellezés nem igazán érdekel, inkább a programozása a grafikának. Számomra a modellek egyfajta "kötelező rossz", ha arról van szó, hogy csinálni kell egy 3D-s progit, pl a volt szakdogámat. Mondjuk ilyen szélsőségesen nem fogalmaznék, mert végül is szeretek modellezni, a _magam_ módján. Ahogy az látszik a szakdogámban is, ennyit tudok modellezni, amennyit ott összehoztam maxban. Alig várom, hogy vége legyen a hétnek, és végre programozhassak is, mert egyelőre mindenfelé jár mindenem, csak nem ott, ahol kéne (tudjátok sokat kell gyúrnom F1 Challenge-ben is a hétvégi futamra, kéne már megvennem a procihűtőt tuninghoz, meg kéne már venni a biciklimet, ami az előzőnek a pótlása [amit elloptak
], új személyit kéne csináltatnom [lejárt 1 hónapja, én barom meg tegnap vettem észre, pedig tegnapelőtt ennek a számát írtam rá az autósuli regisztrációs lapjára, ehh:S], stb...), bár ez gondolom normális, szóval nem panaszkodom...
peterszky: ehh, én büszkén elmondhatom, hogy nincs rá szükségem.
Legalább ebből nem.
-
proof88
addikt
Igen, Csörgő mondta anal gyakon, h megjelent a könyve, szerintem én is meg fogom venni!
Én eddig 3D grafikát (Horváth) és XNA-t (Klár) csináltam meg, mindkettő tök jó volt. XNA-t főleg a shaderezés miatt vettem fel, a 3D-t pedig pont azért, amiket tanultunk rajta... bár az nem tetszett, h kb 5 óra elmaradt, és nem maradt idő arra, hogy elmagyarázza a textúrázást. Oké, hogy egy csomó anyag van a neten, de az mégis más, ha táblánál magyarázzák az embernek.mod: jól elhúztam az időt ma... mindegy, most megpróbálok megtanulni pár dolgot, aztán meglássuk, mi lesz holnap...
-
proof88
addikt
Igen, az a könyv az. Én jó könyvnek tartom, szájbarágósan magyaráz, viszont nekem úgy tűnik, hiába értem, ami le van írva, és jegyzem meg, valahogy nem segít eleget. Legalábbis a "tippelgetős" feladatoknál.
A mátrixoknál hiányoltam az általánosított inverzet, meg a transzformációk mátrixát, pl. a térben X-tengely körül 45 fokos forgatás mátrixa, meg hasonlók... az egy külön dolog, hogy érdekel a 3D-grafika, tehát le tudom írni már a mátrixát, de amikor vizsgán ilyet láttam, azon gondolkodtam, hogy honnan kéne tudnom, ált. inverz úgyszintén.Egyébként igen, meg kell írni a bizonyításos részt is, de az nem ér olyan sok pontot.
Engem az zavar, hogy a 2-est nem érem el. Ha egy anal1-et megcsinálok 3-asra, akkor egy linalgot miért nem? Mindegy, ma tisztában leszek a következőkkel:
általánosított inverz, karakterisztikus és minimálpolinom, olvasgatok arról az ortogonalizálásos micsodáról, ehh. -
peterszky
őstag
Lezárt az ETR
Azthittem 24 órával előtte zár
-
terkaz
csendes tag
Hagy kiváncsiskodjak egy kicsit:
Ti az albizást hogyan oldjátok meg? Énis gondoltam már rá, hogy szedem a sátorfám, de az az igazság, azt valamiből fizetni is kell, alapár + rezsi nem kevés és suli mellett melózni szerintem elég necces, mivel azért előadásokra nem árt bejárni, meg szerintem amúgy halál a kettőt együtt csinálni, előbb utóbb valamelyiket feladja az amber ( vagy mind2t).
Vagy érdemes rá diákhitelt felvenni? -
amargo
addikt
Szia!
Többen kijárnak közülünk Ausztriába Schneeberg-hez állítólag ott jó a köteles mászás is, meg lehet jókat boulderezni is (csak ezt nem igen szeretné szívemhez közel álló személy) viszont az everestgym-ben töltöttem az előző nyarat, míg tatarozták a Boulder Club-ot. Ott vannak vicces falak, viszont kint van a.. ezért gondoltam, hogy a mászó birodalmat meg kellene majd néznem
Most szerdán is leszek/ünk, ha gondoljátok. (persze csak 5 után..)
A teljesítmény: mindenki így kezdte(kivéve Törpe..)
Mawyx: Egy függőleges falra felmászni nem igazán kihívás, ha csak nem kötöttbe és max nem 1-2 ujjas fogásokról van szó, de itt is lényeges az elrendezés, mert igazából az ujjakkal csak addig húzol, amíg fel nem lépsz.
A cipőnek annyira kell szorítania, hogy még el tud viselni a fájdalmat, mivel ezen tartod magad (kivéve plafon, ott akasztasz/vagy karból).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest