- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
3 BMEssel lakok, van kis rálátásom arra is
én szintén úgy gondolom, h nem bántam meg a választásom (bár nekem a BME fel se merült, pedig pontom messze megvolt akármelyik szakra).
amit leírtál, én is azt látom. ott nem az megy a tanárok részéről, h segítsenek, hanem a sz*patás, a szemétkedés, stbstb. ez nálunk teljességgel hiányzik.
igen, a szorgalmi időszakunk könnyebb lényegesen, viszont vizsgaidőszak _sokkal_ nehezebb. ebben sztem a Ti rendszeretek jobb. nem sok BMEssel találkoztam eddig, akinek minden félévben ~10 vizsgája van.. meg pl szobatársam most vizsgázott le 3asra analízisből úgy, h egy betű elméletet nem tanult
ezt irigyeltem (nademajd szigorlaton..
)
mind2 egyetem más, bár egy közös Járaink azért van
engem a hardveres rész mélységei hidegen hagynak(azért azt szeretem tudni, h mi hogy miért működik), egyre inkább húzok a matematika-kritográfia felé, ez sztem itt erősebb, szóval sztem jó helyen vagyok -
bbazsy
őstag
sztem az, aki minden vizsgán kettessen csúszik át, az előbb-utóbb megbukik.
tételbizt szinte mindenki fejből nyomja num tanszéken
becsülendő, tény..
Simonhoz többet nem tudok hozzászólni, nincs vele személyes tapasztalatom. viszont egy tanszékvezető általában ugye, khm.. okos
gondolkodós része lesz az igaz pedig. matekkal ráállítanak valamire, amit igazából megmagyarázni nem tudok, de pont ezt beszéltünk múltkor, h van benne valami. lényegesen könnyebben tanulok meg dolgokat, több összefüggést veszek észre ahogy megy az idő
progmatnak mondjuk -ha programozni akarsz- nem a matek része a legfontosabb, de pl egy mérnökinfóval szemben is máshogy tanítanak, más szemléletet adnak. ott programnyelveket gyakoroltatnak, sokat; itt meg keveset, de elméleti részét erőteljesebben, absztraktul mindent. mindenki eldöntheti neki mi a jobb.
mod: de a kérdésemre még mindig nem kaptam választ. ide akarsz jönni, v puszta kíváncsiság?
-
bbazsy
őstag
anal az mindenkinél anal, Simon kifejezetten jól tartja állítólag. vizsgán olyan, amilyen, de analból nem láttam még olyan vizsgát, ahol 1 vizsgáztató lett volna.. azt meg nem hiszem el, h 2x annyi anyagot adna le, Szili is úgy írt, h csuklóm fájt órája végére...
anal 3 felett meg állítólag mindegyik ugyanolyan(7-8 fele meg már mikor ~10en vagytok, nem hiszem el, h hatalmas szivatás menne, inkább az ellentettjére hallottam példát egyik PhD -stől). 2ig viszont tényleg húzós.
+progmat 10 félév, proginf 6 félév(ha már anal példát hoztad fel), a 6 félévben is 4 anal van (nekünk A -n 5), nem 3
utolsó más néven, de az anal.. MSc -n kitudja mennyi lesz még
valszám ok, az B -n egy féléves, talán könnyebb is, ezt mondták a többiek.
azzal meg, h linalgot redukálták baromira nem jártunk jól, mert num a linalgra épül ugye. szal oké, nem tartották meg, de lényegében könyvből megtanulhatod a linalgot, mert különben sokat nem értesz a numból. sztem ez nagyobb szívás..
mod: Te hova jársz, v miért érdekel ennyire (eddig azt hittem 4. es vagy, de ha Simonhoz benéztél, akkor már kételkedek
[v nyíltnap?])
-
bbazsy
őstag
rosszul hallottad
van könnyítés, tény. bekerülni könnyű, tény. viszont bent maradni már nem
van A szakirány, ami szerintem 95% progmat, a többi az picit finomabb. de analízis végigkísér, eaf vége se könnyű, ill első évben gépet sokat nem látsz, elmélet minden..
évi 30-40 diplomásról hallok a 600ból. jól is van így, legalább nem leszünk sokan
mod: én már úgy vagyok vele, h a matek miatt maradok, prog része annyira nem is érdekel. és sztem progmatra ne azok jöjjenek, akiket _csak_ a programozás érdekel, azok ki fognak hullani (láttam senior programozót elvérezni nálunk).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest