- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Na tegnap én is írtam pótzh-t közgázból. Nézem az eredményemet, mondom wtf!!! 8 számításos példát mondom tuti jól oldottam meg ami 16 pont + voltak a "tippelősek". Erre én 10 pontot kaptam ami karó.
Ja és ami még érdekes. Valaki 24 pontra 2-est, más 22 pontra 3-ast kapott, nem rossz.
-
raczger
őstag
Megkaptam a zötöst progból, jee
-
raczger
őstag
Nem egészen értem az első kérdést. Mármint hogy sql táblában tárolom a txt fájl nevét? Mert ha erre gondoltál ez hülyeség és ha egyből txt fájlból olvasod be az adatokat az nem lassú.
Van egy id (int), ido (int) ahol én unix timestapot tárolok, nev, email, weblap ezek varchar, és uzenet ami text típusú. -
raczger
őstag
Na végre, megvan a webfejlesztés 1 jegyem. 5 természetesen.
Beadandóm
És csak ennyit írt megjegyzésként: - A fejlécben az lfs.php-script.hu szöveg miért kép? Kissé bele is olvad a mögötte levő képbe, a fekete betűszín itt nem jó választás -
raczger
őstag
válasz
nickwearby #3984 üzenetére
Tamási
-
raczger
őstag
válasz
labqabi #3955 üzenetére
Ha már ez a téma, nekem az elvárásaim pl az, hogy valóban oktassanak, tanítsanak. Holnap Analízis zh, semmit sem értek, mert kb ennyit tudott magyarázni a gyaktanár. Előző félévben Filipp tartotta nekem a matalapot, ő pl iszonyat jól és érthetően magyaráz, más mért nem tudja hasonlóan csinálni?
Meg ha már írtam, van-e valakinek esetleg valami jó anyaga, pl kidolgozott zh-k Anal 1 második zh-hoz?
-
raczger
őstag
Most voltam form nyelvek és automaták ea-n, az előadó asszondja: ennek a tárgynak előfeltétele a diszkmat 1 (magamban mondom: * azt!). Sehol sem volt ez leírva, nem is dobott le az etr emiatt. Most nézhetek vmi más tárgyat, mert így megint kevés kreditem van...
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #3055 üzenetére
két kidolgozás is van, a másodikban ahogyan átfutottam benne vannak a bizonyítások!
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #3051 üzenetére
[link] itt fent van
-
raczger
őstag
Jog és menedzsment vizsgára menetem ma ( BME-re). Eltések és bme-sek együtt írták volna, ugyanis a következő volt. Beültünk a nagyelőadóba, elég sokan voltunk, picit érdekes volt, aztán kezdődne a vizsga, és kiderül, hogy ugyan jó helyen, de nem jó vizsgán járunk. 15 perccel a vizsga kezdete után páran elmennek a titkárságra, és üzeni jöjjünk vissza 3 órával később vagy jöjjünk holnap. Kösssz, el is basztam a napomból 5 órát... és holnap újra mehetek. Legalább előbb szólhatott volna, vagy valami, mert a teremhez nem jött oda a tanár vagy valami, hogy megnézzen minket, azt sem tudom, hogy a suliba egyáltalán bejött-e.
-
raczger
őstag
Az egyik gyakvezetőnk, még nem közölte velünk, hogy mikor és hol lehet aláiratni az indexet. Email címe persze sehol sincsen... Esetleg valami ötlet? Mert ha jól tudom a hét végéig be kéne iratni a gyakjegyeket.
Kellemes ünnepeket!
-
raczger
őstag
kössz, azthiszem elég lesz nekem a bsc is
ugyhogy c-t választottam
eddig 27-ből 15 kreditnél járok én, még egy gyakból fogok pótzh-zni holnap, remélem az is meglesz, ám a diszkmat meg linalg ea vizsgák hogy hogy a fenébe lesznek meg azt még nem tudom, mondjuk a diszkmatra még "csak" tanulni kell, a linalgot nem ártana megérteni sem -
raczger
őstag
Szakirányválasztásban segítsen valaki, mert nem találtam sehol olyan anyagot ahol tényleg rendesen le lenne írva. Tehát én a b és c között vacilálok, azt mondták beiratkozásnál, hogy a c gyakorlatiasabb, kevesebb a matek, még a b-nél több a matek, és az elmélet. Mondjuk én nem nagyon szeretem most már a matekot
meg gyakorlatiasabb dolgokat jobban kedvelem, de mennyiben különbözik a valóságban ez a két szakirány?
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #2537 üzenetére
Mi 10 feladatot kaptunk... van benne árvíz, sziget meg lóverseny is. Most fejeztem be őket, de már mindenem kivan velük, és még a dokumentációhoz hozzá sem kezdtem
Igaz, nekem 30.-áig elég leadnom
-
raczger
őstag
Jaj de szeretem, aki a progalap beadandó feladatait megfogalmazta. Nem tudom merre tanult meg magyarul, de nem itthon, ugyanis nehezen, vagy egyáltalán nem értelmezhetőek a feladatok egyértelműen! Direkt szivatnak? Mindig a hülye diákokat hordják le, hogy nem tudnak rendesen magyarul, közben a feladatírok nem tudnak magyarul, leírják ahogy számukra egyértelmű, de másoknak nem az...
-
raczger
őstag
Én gondoltam biciklire de az oda-vissza 80 km még nekem is megterhelő lenne hosszab távon, pláne a majdnem fél milkás bringát nem szívesen hagynám a suli előtt.
Robogó soha. Letenni a jogsit rá, meg venni egyet az pénz, meg bejárni, meg idegem nem lenne a városban menni vele... -
raczger
őstag
válasz
Crystalheart #2511 üzenetére
Hétfőn meg kedden 4-6-oson jöttek az ellenőrök, és a fél villamos majdnem leszállt a következő megállónál
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #2508 üzenetére
Nekem tömegközlekedéssel másfél, két óra eljutni az egyetemre
eddig 12 évig 7-kor keltem, most meg kelhetek 5-kor
Kocsival is szerintem minimum 1 óra lenne, vagy inkább több. Dunakanyarból jövök, ugyhogy az szinte az egész városon át kell mennem -
raczger
őstag
Na megérkezett a szoctám meg alaptámogatás így linalg zh előtt, így jobb kedvvel fogom megírni majdnem nulla tudással
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #2280 üzenetére
Köszönöm, de már nem kell, sikerült kölcsönbe szerezni, ma lesz lefénymásolva
-
raczger
őstag
Hello!
Nincs valakinek elfekvőben Közgazdaságtan könyve(Kurtán féle), már mindenhol elfogyott, és jövőhéten zh- addig persze meg már nem hoznak többet...
-
raczger
őstag
Kurtán közgáz alap óráján voltam, 60 percig bírtam csak. Ugye szokásra (821-es, bolyai nagy előadó) fel-alá járkálnia, nos ezt 60 perc alatt 175-ször tette meg
Sajnos unatkoztam kicsit
-
raczger
őstag
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #2096 üzenetére
Nekem szamalap gyak reggel 8-tól volt, itt is ült egy ember, aki nagyokat ásított, meg unatkozott, a gyakvezető tett is néhányszor megjegyzést
Talán nem te voltál az?
-
-
-
raczger
őstag
Na megvolt az első órám, mat alap, Filippel, jól magyaráz, bár a végén kicsit begyorsított, de otthon még kicsit foglalkozok az anyaggal, és akkor már minden ok lesz
Azthittem Aulában le van kódolva a net, de szerencsére nincs, így lazán megy a net
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #2042 üzenetére
nekem szarabb, és én tuti át fogok jelentkezni, mert nem fogok 1 óra miatt napi 4 órát utazni...
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #2018 üzenetére
amikor rákeresel, fent jelöld ki a minden kurzust, mert ha a proginfó bsc van kijelölve nem fogja megjeleníteni, mert nem oda van besorolva, viszont egy félévre kötelező tantárgy, ha jól értesültem magolós féle
-
raczger
őstag
válasz
peterszky #2004 üzenetére
felvettelek msn-re, de még nem jelentkeztél be, gondoltam ott gyorsabb lesz, de akkor leírom ide
Tehát találtam többféle ajánlott tantervi hálót, és nem tudom melyiket lenne leglogikusabb követni, és ez alapján felvenni az óráimat, most ez a legnagyobb problémám, tehát mit kellene felvennem, és hogy pl kötelező-e valami sport tárgyat felvenni (csak mert a tsómnak a bmf-en kötelező valamit).
Illetve beiratkozáskor olyat is mondtak, hogy az első félévben megcsinálják az órarendünket, ami elvileg holnapra elkészül.
Meg még a tanévnyitóról, bár az csak nekünk lesz, tehát azt is olvastam, hogy holnap lesz a tanévnyitó és a dékáni kézfogás, meg azt is, hogy a tanévnyitó pénteken lesz.Most ennyi hülyeség jutott az eszembe. Előre is kössz a válaszokat
-
raczger
őstag
hát a beiratkozásnál aztán jól megasszondták a dolgokat, ugyhogy most már kb semmit sem értek
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #1851 üzenetére
hehe
Én olyan számomra átlagos témát húztam, ami azért ment, de nem nagyon jól, és 25p lett a 30-ból, ugyhogy asszem az jó lett -
raczger
őstag
válasz
peterszky #1845 üzenetére
Bizony, én is néztem nagyot! először azthittem vicc, hogy ilyen kevés, de jobban megnézve komoly volt
én olyan 360-ra számítottam, az kicsit jobban nézett volna ki!
Egyébként hogy érted, hogy más rendszerbe leszünk? Ez most nekem így új, azthittem, csak a felvételi eljárást változtatták meg egy kicsit a pontokkal. -
raczger
őstag
Felvettek, többet nem tudok mondani
-
raczger
őstag
én szerintem biztos foglalkoznék még utána itthon a dologgal, mivel első programozási nyelv, amit ráadásul magamtól, könyvből tanultam meg a php, bár igaz hogy egyszerűbbek közé tartozik, de valahol el kell indulni, emellett természetesen suliban fakultatívan tanuljuk a turbo pascal-t ( xD ), meg a delphit, bár ezeket kevésbé kedvelem
-
raczger
őstag
válasz
peterszky #885 üzenetére
köszönöm szépen a részletes válaszodat!
egyenlőre szerintem nem lenne több kérdésem
Vajajava: nemtudom, de szerintem a programtervező informatikus/matematikus, az programozó, mivel gondolom program, scriptnyelveken írtok programokat, szerintem ott ez a fő dolog, de javíts ki ha tévedek -
raczger
őstag
hali
szeretnék érdeklődni, hogy jár-e közületek valaki mérnök info, illetve programozói szakra, ha igen mik a tapasztalaitok (tanítás-tanulás, sok-kevés, szórás, tanultok is valamit, meg ilyenek, ugyanis lövésem sincs milyenek "belülről" ezek a szakok)
Új hozzászólás Aktív témák
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Home server / házi szerver építése
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged