- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
sghc_toma #3615 üzenetére
Basszus!
És eleve úgy indult, hogy fórumon itt utánanéztem, azt a laptopot ajánlották ennyiért, jó vételnek tűnt. Elmentünk Győrbe (céges pályamatrica, benzin nem volt gond stb), mert ott volt asis-ban olcsón és megszokott helyünk, előtte vásároltunk ott. A bemutató darabot körbetapogattuk, agyonnyomkodtuk, ok, kell. A megvett példányt ki se bontottuk. Hazahotuk Bp-re, bekapcs, se kép se hang. F@sza! Gépet vissza, lefuttatott vmi teszteket, rossz ram, rossz winyó, rossz nemtom mi, kapásból adott másik gépet ingyen dupla rammal. Ezzel meg ez van mióta már.Így ahogy van vihetem? Oprendszerre, programokra gondolok... Ingyenes progikat szeretek használni amiből van, macro flasht kell lekotorni asszem vagy nem szükséges?
Fényképeket is nyomtatok, hogy milyen hibák vannak, ez a kettő van, az usb és a vidkártya.
Vírust nem találtam, minden updatelt. -
proof88
addikt
válasz
sghc_toma #3503 üzenetére
Igazad van.
Egyébként én azt is szoktam csinálni, h ha letöltök valami ilyesmit és ránézésre önkicsomagoló, akkor winrarral szedem ki a tartalmát, mert általában ezek kicsomagolás után elindítanak egy bennük lévő kis exét, ami csúnya dolgokat csinál.
Egyébként én nagyon nem vagyok meggyőződve arról, hogy a gépem teljesen tiszta. Hiába nem tapasztalok rendellenes működést, gyors is, látszólag hálózati forgalom sincs, ha tényleg nem kéne lennie, néha átnézetem Csökkentett módban frissített Spybot S&D-vel és Ad-Aware-rel, meg fut a Comodo Personal tűzfal. De nem lennék meglepődve, ha lenne így is valami cucc a gépen. Én nem értek ezekhez a biztonsági dolgokhoz. -
Mawyx
őstag
válasz
sghc_toma #3493 üzenetére
Felraktam, pár nap és kiderül.
Tök más: Lehet olyat, hogy csak egy domain nevet veszek meg pl www.mawyx.hu, de tárhelyet nem veszek hozzá, hanem van egy linux szerverem és arra töltök fel egy weboldalt és beírom a www.mawyx.hu címet, akkor látható a weboldal? Legolcsóbb tárhellyel is drága, de csak a domain van ahol egy ezres összesen, annyit megérne (nem mawyx.hu-t akarom, csak hogy ne vmi izét kelljen most a mondandómba behelyettesíteni...)
Mennyire bonyolult dolog ez, mi kell hozzá, gondolom nem egyszerű beállítgatni a szervert, hogy tudjon ilyet. -
Mawyx
őstag
válasz
sghc_toma #3452 üzenetére
Nem értek én ehhez
Innen felraktam Intel honlap download/Graphics/laptop graphic controllers/mobile intel 965 express chipset family/ win xp prof
Intel® Graphics Media Accelerator Driver for Windows* XP (exe) (14086KB)
14.37.1.5029
1/24/2009Felraktam, újraindít, nézem eszközkezelő... videókártyák mobile intel 965 express chipset family illesztőprogram verziószáma: 6.14.10.5029
dátuma: 2009.01.21.Akkor ez most rohadtul nem ment fel?
-
-
peterszky
őstag
válasz
sghc_toma #3268 üzenetére
Köszi, kicsit helyhiányos már a 80-as hdd...
Tényleg, ami még kimaradt Bazsi vagy Toma, ha IBM géped van. Ha ráengedem a recovery disket az új vinyóra azt is helyreteszi, formázza, rátolja a géppel vett oprendszert normálisan? Gondolom, hogy igen, de azért egy megerősítés jól jönne.
Meg utána kihasználnám végre az msdnaa-t is
-
Crystalheart
őstag
válasz
sghc_toma #3263 üzenetére
Remélem is... Rendesnek tűnt. De azért tárgyanként 3500 az durván beütne, már egy kurzus kifizetése is problémás volna. Az egyetemet is anyagiak miatt hagyom elsősorban abba - az ETR meg a TO vacakolásán kívül -, akkor 10 kurzus aláiratásának összesen 35K büntipénze egyszerűen áthidalhatatlan akadály volna. Csak nem nehezítik meg így a dolgom... Bár nem lesz semmi azt a 10 embert összevadászni.
-
Crystalheart
őstag
válasz
sghc_toma #3227 üzenetére
"jaja... én is megszívtam ezzel, mikor átjöttem TTK-ról ide... és még perkálnom is kellett, mert késve írattam be a jegyeket.."
Ez most komoly? És mennyit kellett, ha szabad kérdenem? Áááá. A TO-os gyerek azt mondta, ráér, majd ha arra járok, elkérem az Indexet, aztán lassankint felkeresgetem a tanárokat. Pheh... Mondjuk, mintha itt lenne a szomszédban, legalábbis úgy csinálnak. Egy vagyon az utazgatás.
Minek itt kavarni, ha én csak simán abba akarom hagyni az egészet? Legközelebb 2010-ben fogok felvételizni akárhova is... Mi a frásznak az egyest meg a nem megfelelést aláiratni ilyen esetben?
-
bbazsy
őstag
válasz
sghc_toma #3080 üzenetére
ooo.
na az más, az engem is érdekel régóta.
most 3rd party: truecrypt + usb winyora időnként kimentem a munkáim meg ezt-azt. az az atombiztos.
fosok, h esetleg egyszer eldobom laptopot és vihetem 60ezerért Kürt -höz adatmentésre...ie8 beta utolsó (2?). letöltéskor becsukom, akkor hibaüzivel leáll
mindenkinek megvannak a 32bites kedvencei, igen.
-
bbazsy
őstag
válasz
sghc_toma #3077 üzenetére
közben rájöttem, hülye vagyok.
ie letöltőjét használtam és becsuktam ie-t, akkor meg nem firefox-like a letöltés marad, hanem azt is kinyomja...
most jön rendesen.
msdnaa -ra betat vistabol se tettek, de release után pár nappal fent volt.
enterprise meg asszem sokat nem nyújt, ha sima userként dolgozol.
mod: huhuu és a hangkártyámnak is kijött végre a 64bites drivere, akkor váltás
-
EchoNorbi
tag
válasz
sghc_toma #269 üzenetére
Az meg csak hab a tortán, hogy az etr-be 2-es került. Mehettem reklamálni, hogy én már pedig 3-ast kaptam.
Azt kiderült, hogy aznap vizsgázott egy másik diák is ugyan olyan vezetéknévvel mint az enyém. Ő kapott 2-est. Még jó, hogy mem 1-est.
Persze ha neki lett beírva a 3-as az etr-ben akkor szívott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen program, ami...?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Synology NAS
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest