- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirti
tag
Üdv!
Másfél félév után a levelezős általános rendszergazdáról van tapasztalatom. A programozási alapismeretek az bevprog light. Nálunk Zsakó tartja. A Számítógépes alapismeretek az bash a 2. félév powershell. Nálunk Illés tartja. A unix/windóz rendszererdmin az vmvare+ubiszerver most meg virtualpc+2008core. Maci tartja. A webfejlesztés az 1:1 ben megegyezik a bsc/nappali képzésben speciként felvehetővel. html php js ajax alapok Andor/Illés. A jogi meg gazdasági filler, vendégelőadóval. Angol nincs. Ha van kérdés azt inkább pmben, azt nézem, a topikot kevésbé.
Jah, meg analt eléggé lebutították megint a legújabb BSc-n... Uram Isten a végén még elvégzem
-
Szirti
tag
Nem is teljesen 100as jószágok ezek, az enyém fölébredt a kutyaólban, meglátta hogy esett hó és elkezdett teljes erejéből bőgni, hogy ebbe nem megy bele. Kimentem és adtam neki kaját, 5sec alatt ott termett.
Apropó kéne neki adjak gyógyszert, de kajával nem eszi meg, beleerőszakolni meg nem akarom.(1. alkalommal megette, de azóta óvatosabb, minden kaját rendesen megrág, és ha olyan van benne ami nem tetszik, akkor kiköpi a dög)
-
Szirti
tag
Összemnt 2 p*csa a Váci úton befelé, nem értem be Opkut gyakra, alig vagyok mérges....
-
Szirti
tag
Pénteken van tanítás?
-
Szirti
tag
anal2 vizsgatematika is anal1 styleban megy mostantól
A végén még átmegyek XD
-
Szirti
tag
Rossz időpontban van az az ada gyak
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The First Berserker: Khazan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Medence topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest