- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FBLLMAG
senior tag
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
zaskar #81100 üzenetére
A Petzl, Black Diamond fejlámpákat felmagasztalják, közben meg 72 lm/W a hatásfok, nem stabilizált, műanyag az egész, IPX4 -es védelemmel, stb, stb. 60€ -ért nagyon túlárazott. Nekem is nagyon, nagyon akarnom kellett, hogy végül megvegyem. Rászánjam magam. (Acebeam, Armytek, Zebralight, Nitecore, Ledlenser után.) Akkor inkább Wurkkos, Sofirn fejlámpák közül válassz.
Ha van pénzed, Nitecore, Olight, Acebeam, Armytek, Fenix, stb.
-
sarajhvh
tag
válasz
zaskar #66030 üzenetére
Maximálisan egyetértek!
Mint írtam is, én keveset futok, de sokat túrázom.
Engem sem zavar a súlya futás közben, túrázáshoz meg egyenesen céleszköz
Ha az ember egy kicsit szorosabbra húzza a pántot, és használja a kereszt pántot is, nincs gond.
Csak tudod vannak akik érzékenyebbek a súlyra, méretre, őket is meg kell érteni. -
Ra3
őstag
válasz
zaskar #65443 üzenetére
Ilyen a mostani megoldás, a vastagabbik recés pöcök van a lámpán, a kisebbik a fejpántnál, de egyik se rugalmas, az egész alkatrész hajlik kicsit amin átfut a pánt, ez adja a rugalmasságot, ezért szerintem elég tartós megoldásnak néz ki.
Gondolom agyaltak egy darabig mire kijött, de elég robosztus megoldásnak tűnik.
Itt van két kép, az elsőn a NU35 fénye 420 lumenes maxon, a második a Wuben H1 magas fokozaton 110cm-re a faltól: -
WestBam
Topikgazda
-
zaskar
senior tag
válasz
zaskar #65383 üzenetére
-szabi- : köszönöm, igyekszem. Nálam a fejlámpák főleg futáshoz vannak használva.
Továbbá szeretnék tanácsot kérni egy másik lámpa beszerzése előtt, bár úgy sejtem, hogy az itt jelenlévők többnyire más kategóriájú lámpákban utaznak...:) De hátha több a tapasztalat.
Szóval a Wuben mellé szeretnék venni egy könnyebb súlyú fejlámpát is, lehetőleg akku + AAA hibrid működéssel. Nem túl nagy a választék, leginkább az alábbi kettő jöhet szóba:
- Petzl Actik Core , akku 1250 mAh - megrendelve BF- kor 13200 Ft-ért, de csak januárban érkezne be,
- Nitecore NU35, akku 590 mAh - ezt is megkapnám BF áron, 11 ezerért, ez azonnal átvehető lenne.
Az akku kapacitása miatt inkább maradnék a Petzl-nél, de van esetleg olyan érv, ami a Nitecore mellett szól?
Kissé tartok tőle, hogy a Nitecore 210 lumenes fokozata (számomra ez lenne a leggyakrabban használt fokozat) az ígért 4 óra helyett max. 2 órát tudhat. Bár tesztet nem találtam, de más Nitecore lámpák hasonló méretű akkuval a tapasztalatok alapján kb. ennyit tudnak. Számomra pedig az akkus lenne a fő használati mód, az elemes csak másodlagos. -
ZozzV6
senior tag
válasz
zaskar #64589 üzenetére
Tegnap leteszteltem táppal. Ha van benne AAA elem és azok lemerülnek nem vált át a belső akksira. A belső akksi nem kivehető. Ha az AAA elemek lemerülnek kikapcsol a lámpa és ki kell venni őket. Utána a belső lítium akkuval bekapcsolható. Amíg benne vannak a lemerült AAA elemek nem kapcsol be hiába van a lítium tele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest