Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

Én is újrakezdtem a játékot. STR alapú valamit szeretnék (még nem találtam ki pontosan), de egyelőre két dismounterrel a kezemben rohangálok Limgrave-ben. (Ha már a Kaiden zsoldosok voltak olyan kedvesek, és kettőt is dobtak nekem.) Aprít rendesen :D (Igaz, a Hero kezdő páncél van még rajtam, bár az endurance-ot húzom serényen (most 20-as éppen), hogy ha más hacukába bújnék majd, ne legyen rögtön fat roll belőle.)

Ja, ebben a végigjátszásban már nincs summon (semmilyen) - ezt kikötöttem magamnak. Egyelőre nem is hiányzik. A kezdőterület dungeon bossai eddig - így egész évben soulslike játékokon edződve - laza ujjgyakorlatként mennek le.
    (Piszok jó érzés egyébként, mert emlékszem, hogy csetlettem-botlottam, amikor belekezdtem januárban az ER-be első soulslike játékom gyanánt: ment a pánik bukfencezés, fostam mindentől, és a nagyobb/veszélyesebbenk tűnő dögök közül akit csak lehetett, Torrent hátáról sunyiskodtam le körbe-körbe lovagolgatva. Most meg... hát egészen más képet mutat a dolog... :)) Gracehez pl. csak szintet lépni megyek, azt is "tömbösítve", mert a gyógyitalokból nem igazán szoktam kifogyni.)

Új hozzászólás Aktív témák