- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Én, ha végigvittem, tutira nem kezdem újra, inkább a DS1-nek ugrom majd neki. Nagyon jó az ER, félreértés ne essék, de nagy ez a nyílt világ, viszont én olyan játékos vagyok, aki "kényszeresen" igyekszik is azt mindig rendesen bejárni, ha már egyszer ott van... És sok lenne ez így hirtelen másodszorra. (De tutira lesz még végigjátszásom a jövőben. Vélhetően majd STR alapon, valami böhöm nagy fegyverre rámenve - most dex alapon megyek, illetve Bloodhound Fang kapcsán azért kicsit pumpálom az erőt is mellé.)
Nekem az is inkább a DS vonal mellett szól (látatlanban), hogy itt az ER-ben is azt élvezem a legjobban, amikor a kastélyokat ("legacy dungeonöket") járom be. (Magyarán a jól kidolgozott, ötletes pályákat, sunyi módon elhelyezett ellenfelekkel
stb..) Tegnap csináltam meg például a the Shaded Castle-t, és nekem ezek a részek jelentik a játék legélvezetesebb részét. Baromi jó volt ez a dungeon, odafigyelős volt, de halál nélkül kipucoltam teljesen, egészen a helyi főnökig. Mert a végén a boss (Elemer the Briar) párszor torokra vett azért
Az első találkozásunkkor csak lestem, hogy mi ez már... Öröm volt azon a szűk helyen az élből hanyatt vágós ütéseit kerülgetni. (Ha pedig hanyatt estél és nincs szerencséd, akkor felállni sem tudsz többet, mert mire tápászkodna a karaktered, már kapja a következő maflást. Mint valami szétkokózott/maximumra pörgetett agresszív barom, olyan volt.) Mondjuk rájöttem, hogy Limgrave-ben már lepofoztam egyszer (ő volt a bell bearing hunter), de az csak halvány mása (kivetülése) volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest