Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nekem nagyon nem feküdtek a végtelen delayes dolgai: az első végigjátszásomban rengetegszer bedőltem neki.
A másodikban is megfeküdtem nála párszor, de ott főleg azért, mert valahogy nagyon furcsa a "távolság érzése" nála harcban, így rengetegszer ütöttem luftot (pedig addigra már nagyon érzi az ember, hogy meddig ér el a fegyvere), illetve dual wieldes setuppal mentem be hozzá az elején, és ott bele lehet ragadni ütéskombókba, így nem tudsz időben elugrani, ami könnyen halálhoz vezethet. Kellett pár ráfutás, mire ráébredtem, hogy itt két óriásbuzogányt lóbálva nem ér annyit az ember, és inkább valami "jobb kontrollal" menő fegyverrel kellene benézni hozzá.P2 fázisban pedig elég, ha rosszkor rontasz egy dodge-ot, és olyan ördögi körbe tudsz kerülni, ami instant halál (begrabbel, feldob, esel, mire felkelnél már rád robbantja a talajt, megint esel, ahogy felkelsz, elkap a másik fajta grabbel, és akkor már tuti halott vagy, ha esetleg az előző kettőt még túlélted valahogy). Illetve nagy a kontraszt az "álmatag" (delayekkel teli) P1 és a vérgőzös pankrátor, megállás nélkül kerget, ugrik stb. P2 között.
Mondjuk amikor a Greatsworddel mentem rá, és elkezdtem használni a rárakott Lion's Claw-ot, akkor már csak pislogni tudott az öreg: úgy simán levertem elsőre. (De addig, míg "tisztán", csak fegyver alaptámadásokkal próbálkoztam nála, megfeküdtem vagy tízszer.)
Viszont tény, hogy Maleniához képest egy senki. Ennek ellenére jó boss, és nekem tetszett összességében. P2 fázisa miatt emlékezetes is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest