Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
EA FC24 -el kapcsolatban lenne kérdésem, kiváncsi vagyok a tapasztalataitokra.
Amikor kijott a játék anno, Ultimate Teamben nem igazán voltam sikeres. Rivalsban div 5ig jutottam talán. Ahhoz kepest egész jó csapatom volt, de nem kiemelkedő.Beleuntam a sok vereségbe és nagyon nehéznek tűnt a játék en a védekezés.
Ha rúgtam is 3golt, tuti kaptam 4et.Nem ment.
Most kb 2 hete benéztem és kb 150 ezer szezontól amit régebben gyűjtöttem, sikerult megerősítené a csapatot 94-97 es játékosokkal. Elkezdett menni a játék. Oda futottak a játékosok ahova kell, gördülékeny volt az összes meccs.
Mára azon kaptam magam, hogy Div 1 -ben vagyok és 10 meccsből 8at megnyerek. Régen ez kb 10/3 volt.
Van hogy egy félidő alatt rúgok 3-4 gólt.Megy a védekezés és nagyon hatékonyak a támadások is.
Szerintetek ez miért lehet?
Nyílván erősebb játékosokkal könnyebb felvenni a versenyt, bár még mist sincsenek 99es Ronaldo meg Messik nálam, de ha szembe jonnek általában megtudom fogni őket.Csak a rossz playerek maradtak az EA24ben?
Vagy mi lehet az oka?Sokkal jobban élvezem mint bármikor máskor amikor friss volt a játék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LendvaiFeri1
Kristof_94