Hirdetés
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát igen. A gond ez ezzel a TOTYval, hogy igazából totsig megvagy azokon a posztokon, ahol nyitottál. Papíron persze, mert amúgy meg teljesen mindegy. Hát még azoknak, akik "szerencsések" voltak. Rengeteg eladó accountot látok 4-5toty nyitással. Kétlem, hogy pontot költóttek volna, majd utána eladnák. Amúgy az árakon is látszik. 4-5 toty lap van egy milka alatt. Nem megy fel az áruk. Azon meg lehet lamentálni, hogy reiten jobb mint shaw, de valójában... Amikor nekem, szar nyitásokkal, 4szer lecsapolva az accountomat nem tudok az új promoból csak az első két lapot beépíteni. Hova törje magát az ember. Én szerintem már csak ikon lutrizok totsig. Nekem amúgy a wl nem akkora szenvedés. Mindig ugyanaz. Kiszámítható. A rivals jobban fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94