- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
#91658752 #4028 üzenetére
Azért az dühítő, ha eléred a játék maximumát, mert sprint nélkül lehúzott lövéssel még egy gólt összehoztam, de igazából biztos a vereség. Ami gyalázat, hogy nem tudnak vele mit csinálni, vagy nem is akarnak.
Na viszont az ikon pick beadta november óta második milla feletti lapomat. wWCarlos Alberto cdm verzió. Pont megvettem toty Koemant. Adtam is el.
-
miro.
senior tag
válasz
#91658752 #3811 üzenetére
Felesleges.
Toty mbappe egy oriasi plusz volt.
De mi amit ebben az evben szerintem jol csinaljnk,hogy eddig egyetlen icon sbc-t raktunk ki,semmi hero,semmi icon,semmi hulyeseg amibol talan valami johet.
Mennyi esely van ezekbol jo lapot nyitni,de mennyi esely van ezekbol olyat nyitni,ami jo es meg neked pont kell is?
Nem csinalunk meg 100-200k-s sbcket akik ket het mulva nerfelve vannak,es szart nem ernek.
Ha egy honapig nem teszed bele ezekbe a foddereket,megtartod a coint amiket kapsz mindenert,akkor a havi potm-et kitud rakni.
Ha nem is egybol,de a harminc nap alatt ahogy lejar siman.
Ezek a lapok honapokig extrak,es rengeteget segitenek.
Plusz egy ilyen karacsonyi dompingnel,ahol omlott a magas fodder,belehetett tarazni pl egy vieirara,vagy akar egy bale-re.
Szerintem ezekkel sokkal egyszerubb fejlodni,ha betartod oket.. -
-
Clapaucius
tag
válasz
#91658752 #3308 üzenetére
Nekem 49H van összesen a játékban és 26K-t "locsoltam rá" mióta kijött a game
Eladható objective pakkból nyitottam egy 90-es Ronaldo-t, aki elment 4,9M coinért, aztán másnap kinyitottam sima upgrade-ből untradeable verzióban is.Úgy látszik nagyon jól fekszek idén az EA haveroknál
Így lehet, kevés játékkal, sok kondiba járással.Ja és ha megnézed a csapatot, kivétel nélkül mindenki untradeable, első nyitás.
-
-
Gaborz1
senior tag
válasz
#91658752 #2240 üzenetére
Volt egy 425k-s csomag amiben max 91 ikonnak kellett volna lennie az angol leírás szerint, a spanyol szerint meg 91+nak. Aki kinyitotta miután az appot spanyolra állította az ugyanúgy max 91est kaphatott, nem 91+t. Szóval aki így tett, az kapott egy 91+ ikon pakkot, mivel ugye ezt ígérte a pakk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest