Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
-
raven84
senior tag
Ki hogy kezdi? Milyen objectivokat érdemes csinálni? Vagy squad battles orrvérzésig?
Kit evoztok? -
Zimmi91
addikt
PC megint hozza a szintet, belépek a Storeba és kifagy a játék, hát hogy én ezt nem fogom megvenni az is biztos

-
sumi4623
tag
Heroban megkaptam ezt a noir nevezetu egyent.. nem egy raketa de kivancsi leszek ra.. plusz a pakkok nem igazan adjak jelenleg
-
mettek
addikt
2k-ben ne bízz, retek kiadó, rosszabb mint az ea. Én alapvetően NBA fan boltam amikor a 2k elindította a szériát de mára olyn szinten mikrotranzakcióra épülő fos hogy nem hiszem el. Ahhoz hogy a sztori módban fejlődni tudj vagy beleteszel napi 6-8 óra játékot vagy cointvásárolsz. Ennyire kevés fejlődési pontot kapsz a meccsek után. Undorító
-
-
Yodamest
veterán
Az ultimate módot én tök megértem, mint rpg kedvelő. Ez voltaképp egy rpg mód, fejleszted a csapatod, keresed a legjobb csapattagokat a pozíciókra, van egyfajta ilyen progress érzete. Én nem tudnék hosszútávon csak adott csapatokkal játszani, fix játékosokkal pl. az nagyon snassz. Olyan mintha football managert átigazolások nélkül játszanék, azt sem bírnám úgy.
-
NemMo
őstag
Nem akarok senkit megbántani, de azért nem fejlődik a játékmenet semmit évek óta, mert mindenki teljesen rákattant erre a lehúzós ultimate játékmódra. Ha kutya nem játszana vele, csak a karrier móddal, akkor fejlődne maga a játék is. Nem értem mit élveztek annyira ebben az ultimate módban... Ja de igen, szerencsejáték szindróma. Emiatt vagyok én annak a bizonyosnak a rossz oldalán. Remélem igaz a pletyka és a 2k letesz egy király focis játékot, ha már a pes a földbe állt azzal f2p förmedvénnyel
-
Jinxb1rd
addikt
Másnak hány evot mutat a rendszer?
-
Yodamest
veterán
Skacoook, holnap jelenik meg a játék ha jól tudom. Az örök kérdés: visszatérni vagy sem?
Mondjuk jó helyen kérdem, de hol máshol ha nem itt, nem? A 24 nekem teljesen kimaradt és a 23 is úgy alakult akkor, hogy korán abba lett hagyva. Szóval mondhatni volt egy nagyobb szünetem, aki már játszott vele esetleg milyen a játék? -
miro.
senior tag
App? Nem ma 19.00?
-
Digestive
veterán
Nektek is jött ilyen figyelmeztetés paletoolsnál/paledroidnál?
-
toxicjew
addikt
Ha a pontra gondolsz akkor igen, gondolom. Nem rendeltem még elő a játékot egyszer sem. Mondjuk most eléggé megjött a kedvem, szóval lehet kivételt teszek mégis. A többi bónusz, tehát a hero meg fasz tudja mi volt benne, az majd tán novemberben. Sztem most csak a fifapontot kapod meg, meg azt a pár kozmetikai cuccot, illetve tán egy evot.
-
Gaborz1
senior tag
Xbox-os utazásra gondoltam.
-
Jinxb1rd
addikt
Pc esetén a vpn most működik, ha más zónát állítok?
-
Gaborz1
senior tag
Új-Zélandra utazott valaki?
Ha igen, hogy csinálta? -
Jinxb1rd
addikt
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem mintha bárhova kéne sietni, a játék még meg sem jelent
Már van egy 80as informom
-
toxicjew
addikt
Na paletools beizzítva, mehet az sbczés
-
mettek
addikt
Meg hova erőlködjek munka gyerek mellett. Én nem főállású streamer vagyok aki a megejelnés előtt megkapja a játékot és teletolják már most OP lapokkal meg zsetonnal.
Web appban összeraktam egy 78 koruli csapatot, majd azzal indulok. Ezek a streamerek meg már most vinivel meg tevezzel rohangálnak, vicc. A mai nap tutira fel van csavarva a premium lap osztás hogy a twitchen nyáladzó emberek elcsöppenjenek és majd holnaptól mehessen a mikrotranzakció ezerrel. Ez csak erről szól. Persze holnap már leljebb veszik a prémium lap osztást.
Szerintem ez az oka hogy nem adták oda előre a 4600 fifa pontot sem hogy a halandók ne jussanak jó lapokhoz mert az rontja a mikrotranzakciós bizniszt. Majd holnap elkölthetjük semmire sem jó pakkokra.
-
thebigK
addikt
jött egy militao ide valamelyik sbc-ből, de egyelőre még a játék sincs meg, csak a webapp pörög, nemtudom kívánja e a lelkem ezt a grindot megint
-
Sirandrish
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ő mondjuk pont PC-n tolja..
-
T0rnad0
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sziasztok!
Én is arra fizettem elő, ha jól rémlik 3 hónapra szétosztva kapjuk meg a 4600 pontot.
Eddig de Jong volt magasan a legjobb lap, amit kaptam.
De már van ilyen eladó játékos is:
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Asszem igen.
A duplicate storage vajon csak játékon belül érhető el? Vagy majd csak akkor látjuk ha kerül bele vmi? Web appon nem találom.
-
Sirandrish
legenda
Egyik barátom EA Play pro elifőzető...így ugye elvileg jár neki majd a 4600 FC pont..
Nézte webappon, nincsen neki. Jól tudom hogy akkor kapja meg amikor rendesen belép a játékba majd pénteken? -
Woodslave
félisten
preview packból egyből wo Carvajal. Mondjuk megvenni nem tudom
Meg emiatt azért nagy izgalomba se kerülök -
Stylerr
addikt
Vannak ezek az új Player Roleok. Nyilván a kezdéskor mindenki a megfelelő pozícióban indul, hogy ++ legyen a roleja. Mi van olyankor ha ingame taktikát váltok és ugye a játékos is más pozícióba kerül? Akkor megmarad a ++ player role mint a chemistry, vagy a player role bónusz ugrik? Erről tud valaki infót?
-
Jinxb1rd
addikt
De a változatosság kedvéért most az a kihívás, hogy nem tudom a pakkjaimat megnézni/elnyitni
-
Jinxb1rd
addikt
Aki nem tud belépni, próbálja azt meg, hogy belép a companion appba előtte (FC 24) és utána próbálkozik visszalogolni. Most megint megy így nekem, nem tudom ezért-e.
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok, itt vagyok mint minden évben, hogy osszam az észt az eFootballról.
Amúgy nem téríteni akarok, de gondoltam ezt a videót gyors bedobom ide, mert talán érdemes megnéznetek, a legutóbbi, nagy, 4.0.0 frissítés utáni játékmenetet mutatja be. Illetve ha esetleg többet foglalkoznál a focival és kevesebbet az eszetlen mennyiségű grinddel, objectiveekkel és SBC-kel akkor próbáljatok rá, továbbra is ingyenes.
Ha esetleg -egyelőre- nem tervezed megvenni az FC25-öt, átmeneti megoldásként is jó alternatíva lehet, hogy ne maradj foci nélkül. 
https://youtu.be/0zX84gdwhbc?si=tgsL2t4XkmVQ4dxf
Bocsi, ha raboltam az időtöket!
-
Jinxb1rd
addikt
De nem igaz, hogy most csak azért nem tudok webezni, mert egyszer nyomtam egy rohadt F5-öt.
-
Jinxb1rd
addikt
na nyomtam egy f5-öt random, aztán így már én sem tudok belépni. Csodás.
Meg a jelszómat se fogadta el szal megváltoztattam egy olyanra, amit nem fogok tudni megjegyezni -
raven84
senior tag
Én kaptam vagy 4 pakkot, nem volt benne semmi. Megcsináltam az első 3 foundésönt és ennyi, nem tudok tovább menni. Nah majd szombat reggel.
-
EA's hit
addikt
EA szerverek, nyugodjatok békében.
Szép 27 percet töltöttünk el együtt.
-
Jinxb1rd
addikt
Nem lehet quicksellezni?

ui: Ja de lehet, csak nem veszi ki a listából őket. -
miro.
senior tag
Hajra sracok!
-
Sirandrish
legenda
Mindenkinek sok sikert, jó nyitásokat!
-
EA's hit
addikt
Már megy is a web app. Részvétem mindenkinek
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az alkoholista is tudja, hogy a pia tönkreteszi, de azért töretlenül iszik tovább
-
Sirandrish
legenda
Azért az komoly hogy egy(sőt, sok) évnyi sárdobálás/fikázás után sem akarnak sokan egyetlenegy másodpercet sem veszíteni
-
miro.
senior tag
19.00 webapp sracok?
-
raven84
senior tag
Lehet előtölteni psen a cuccot.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na nekem pont a Stylerr által említett kigumizás miatt köhög egy picit az egyik kar. Bár tudtam orvosolni kis finom hangolással DS4gyel de hát már azt se engedélyezi a fifabácsi
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
csináld azt mint én, vegyél egy kormányt és GT7
-
Kristof_94
Topikgazda
Egyre inkább hajlok afelé, hogy ne vegyem meg rögtön vagy úgy egyáltalán. Sajnos driftel a bal kar, nem folyamatosan hanem 1-1 pillanatra. Pl. most a Mortalban akartam karaktert választani és többször is vissza váltott a felette lévőre. Annyira nyilván nem vészes, de tudjuk, hogy az FC-ben a legkisebb mozdulat is mennyire kritikus.
Újra nem akarok 20k-t elcseszni, a szerviz egy kalap sz*r, a futár még sz*rabb és még csak a motivációt sem érzem a játék irányába. Aztán ki tudja, lehet majd változik a véleményem...
-
toxicjew
addikt
Hát igen, a friendly mód még nagyobb cancer lesz, mint eddig. Egyébként a szóhasználatuk kb. megerősíti amin évek óta vitazunk itt, hogy wlen nem szabad kilépni, mert nem veszitesz formot. Mostmár friendlyben sem szabad. Szép munka ea
Még mindig azt gondoljuk, hogy ezek jó változtatások? Én biztosan nem
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Hát szerintem semmit nem játszik a tétbe, hogy a döntetlen egy pont. Inkább megéri kilépni továbbra is. Ha te vezetsz és felhozza döntetlenre, akkor kisebb bökőt érzel a bordáidnál, de ennyi
Woodslave: ha ez így működne, akkor jah. De ha Kecskemét-Szeged területén játszol, éhezve arra, hogy legalább 30-as pinged legyen, akkor nem ez lesz a formula
-
Woodslave
félisten
mondjuk azért kemény.
Én azt gondolom nagyjából egy nem túl jó játékosnak az lenne az"egészséges", hogy az adott divisióban ahol van, ott mondjuk a meccsek 60%-át nyeri, mondjuk két döntetlen meg kikap 2x. Hogy egyszerűbb legyen nekem 10/6-2-2. Ilyen konstans "teljesítménnyel" én amúgy kiegyeztem volna, nem az hogy egyik nap mindenkit elverek, máskor meg 10-ből egy qrva meccset nem tudok nyerni. Főleg úgy hogy az adott divben marad az ember ahol ilyen aránnyal elvan, tehát attól mert mondjuk szombaton játszok nem jutok feljebb csak mert kifogtam (tudom most elvileg vissza lehet esni)
De a lényeg, hogyha ezt így nyomja az ember, akkor kb 22 meccs kellene a 45 ponthoz (14win, 3 döntetlen vagy hasonló) ha mondjuk a 4-5 vereségből már az elején rq-zik az ember mert látja hogy még döntetlen se lesz (feltéve hogy érdekli az 1 pont és nem xarja le mert tudja hogy a következő meccset meg 3 perc alatt nyeri de tegyük fel jó meccs és a végén egyenlít a másik) az is 5.5 óra játékidő.
Bár ezt egy nap alatt hozom/hoznám szóval nem is olyan sok
-
toxicjew
addikt
Elég világosan oda van írva, hogy 45 pont kell, ami 15 győzelem, szóval nem, nem lett kevesebb meccs. De 45 döntetlen is jó lesz
-
raven84
senior tag
Senki nem tolta a rivalst gondolom és most kicsit wlről átterelik az embereket. De 15 w az kurvasok, nem vágom mit gondolnak. Ott ülök majd hét közben meg hétvégén is a fifa előtt? Ez így kurvára nem jó hír, lehet 2hetente fogok csak wlezni vagy majd váltogatom a rivalsal. Remélem azért ezt még átgondolják.
-
marcess
senior tag

Drben 3 győzelemről 15 pontra vitték az alap rewardot és 45 pontra a upgradelt rewardot. 3 pont a győzelem 1 a döntetlen. Szóval kb 15 meccs minimum.
Wlben szintén 15 pont kell 15 meccsből a rank1-hez, ott győzelem 1 pont vereség 0. -
|AP|
veterán
én ugyan nem fogok játszani a játékkal, de azt olvastam, hogy nem 15 win kell a DR rewardhoz, hanem 15 pont.
Győzelem 3 pont, döntetlen 1.
Így azért kezelhetőbbnek tűnik -
Jinxb1rd
addikt
BTW, a web app mikor jön? 18:00-19:00 óra körül? Vagy most éjfélkor? Nem emlékszem mikor szokott.
- - -
Neked válaszolva:
Valamelyik évben olasz ligával toltam viszonylag sokáig. Eldöntöttem, hogy csak arra gyúrok és bármi játékos is jön és nem olasz liga, azzal nem is foglalkozok. Sokkal jobb is volt úgy játszani, hogy nem stresszeltem be, nem volt "hát ezt kötelező" érzésem.
Szal inkább ilyet fogadok meg, mert egyébként én meg nem is szoktam annyit rivalsozni. Az azért járó jutalompakkoknál többet tudok keresni egyéb dolgokkal, szal... -
tenaijo
tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
A te hsz-edre reagálva, de nem konkrétan rólad/neked szólva:
A WL pontrendszer átalakul, végre a sok bob átgondolja, hogy kilépjen-e döntetlennél, mert sokkal jobban megszivatja magát, mint eddig. WL-ből csak a jó játékosok fognak jó rewardot kapni, rivals-ből meg aki belerakja az időt. Ennyi.
Fifa 18-ban 40 game volt a WL, 19-től meg 30. Akkor is sírt mindenki, most is.
Amúgy a rivals 15win tuti jobb rewardot fog adni, mint a mostani 7, hogy a szar játékosok kiválthassák belefektetett idővel a skill hiányát.
Kövezzetek meg, de én támogatom. Ha jó csapatot akarsz, rakd bele az energiát - játssz, tradelj. Ha casual vagy menj karrier módozni, vagy törődj bele, hogy játék nélkül (jobban..) ki kell nyitnod a tárcádat.Úgyis le fogjátok tolni minden héten csutkára az összes meccset, úgyis ki lesz evozva az összes szaros bronze player, akihez 10-20-30 meccs kell, hogy érjen valamit, és úgyis megint az lesz a téma, hogy már megint nem adott semmit az a gonosz játék.
-
Jinxb1rd
addikt
Most megnéztem cristijan videóját és rákerestem a hírre is: Ott a web app továbbra is 18-án, a Companion meg 19-én érkezik, gondolom az a korrekt akkor, nem?
Illetve így meghallgatva nem realizáltam, hogy a divison rivals upgrade rewardhoz 15 kell, bár már írtátok is. Na az tényleg sok.
I mean feltételezzük, hogy átlagosan minden másodikat nyered meg: az 30 meccs egy héten. 10 órányi játék. Egy héten minden nap másfél órát kell játsz ezért. És lehet ez ennél rosszabb is: hogy csak minden harmadikat nyered meg, akkor az napi 2 órát át jelenthet. És közben nem SBC-zel, nem küldizel, nem csillagozol, nem Friendlyzel vagy bármi egyéb, ami kellhet objektivekhez még. 14 óra, ez túlzás. Ha mellette mást is csinálni szeretnél, akkor lényegében a hetedből egy teljes napot fifára költesz.
Mondjuk jó, ebbe nincs belekalkulálva az, hogy kilépsz ha vesztésre állsz már 2 perc után. Mondjuk a döntetlenért akkor nem tudom milyen pont jár, az hova tartozik?
Értem hogy egy cégnek a no life emberek érik meg, de ezt is szabályoznám valahogy az biztos...
-
Jinxb1rd
addikt
Hát SBC-nél lehetne egy halom dolgot javítani, hogy ne rabolják feleslegesen az időnket, mondjuk amit te mondasz, az automata kitöltés, azzal pont nem értek egyet, mert itt az a lényeg hogy legyen kihívás a kirakásban.
Megvennél egy doboz 10.000 db-os puzzle-t csak azért, hogy egy gombnyomásra valami kirakja?Viszont Pl:
Amikor nem kell chemistry egy SBC-hez, mert cska be kell dobnod x játékost és ennek ellenére állandóan poziciózik automatikusan a rendszer, pl kapus pozicióra kapust keres és állandóan be kell állítsd, hogy ne kapust keressen... Na az ilyenek miatt felforr az agyvizem. És egyszerűen én, mint full stackes webfejlesztő, nem értem, hogy nem lehet egy jobb űrlapot leprogramozni ennél és hogy mi tart nekik 1-2 hétig egy egyszerű filterezési hiba javításában.Jelenleg játékon belül gyorsabb SBC-t kirakni, mint weben, ami szerintem röhej.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(PC)
Mondjuk jó helyen kérdem, de hol máshol ha nem itt, nem? A 24 nekem teljesen kimaradt és a 23 is úgy alakult akkor, hogy korán abba lett hagyva. Szóval mondhatni volt egy nagyobb szünetem, aki már játszott vele esetleg milyen a játék?

Meg a jelszómat se fogadta el szal megváltoztattam egy olyanra, amit nem fogok tudni megjegyezni