- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarbenede
tag
válasz
TrueGooner #592 üzenetére
Amúgy nekem játékon belül miért nem mutatja ezeket az objecteket?
Más: meglett a kvali5/4el... Vagy nagyon könnyű meccs volt, vagy lehetetlen volt védekezni, viszont Osimhen max chemen poacherbe elég cheat. Biztosan nerfelni fogják. Úgy működik az indítás vele, ahogy mindig is kellett volna. Viszont azt nem tudom, hogy egyáltalán lehet-e ellene védekezni.
-
mr.dana
aktív tag
válasz
TrueGooner #588 üzenetére
(Egy játékosnak hiába van mondjuk Falseback++ roleja, ha ha Wingback-ként használod és abban nem olyan jó. Akkor cseszheted, nem lesz kiemelkedő azon a poszton. )
akkor egy másik játékos kell oda .....
objektivektől idegbajt kapok ..
az sbc viszont valahol jó - gondolom én - különben honnan lennének pakkok ? én legalábbis biztos nem veszek ..
ez működteti a rendszert .. fölös lapokat bedobod - új pakkot nyitsz -- -
Stylerr
addikt
válasz
TrueGooner #401 üzenetére
Nekem sosem volt ilyen. Nextgenen XSX-en tolom.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
TrueGooner #401 üzenetére
Valamikor meccs közben is...
-
Geradossz
aktív tag
válasz
TrueGooner #346 üzenetére
De attól a formáció ugyanaz, labdával meg labda nélkül is, csak a role alapján máshogy mozog. Olyat nem tudsz beallitani, hogy védekezésnrl mondjuk 5-3-2 legyen tamadaskor meg 4-1-2-1-2 peldaul. Vagy tévedek?
-
bubuska10
senior tag
válasz
TrueGooner #130 üzenetére
Igen ám, csakhogy most még a félidei, de főleg a meccs közbeni manuális átállás után is produkált érdekes jelenségeket a játék, pl. a stay backes overlapes fullback a középpálya közepén kolbászolt.
Azt nagyon-nagyon adnám, ha végre láthatóak lennének a taktikai különbségek a pályán, és minél több eltérő formáció, instrukció működne - akkor lehetne róluk beszélgetni mint a barátokkal ha meccset néztek vagy irkáltok egymásnak (mint ahogy te is jókat írtál most
) , és nem a metat kellenne beállítani (tisztelet a kivételnek) meg az esetek 98%-ban azt olvasni h ki kit nem nyitott még ki. Az elgondolás faszának tűnik, de a megvalósítást egyelőre "erős szkepticizmussal" kell fogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest