Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabyka95
őstag
-
tenaijo
tag
válasz
raven84
üzenetére
Pedig durva mozgása van, brutál labdákat ad. Párszor használtam draftban (már amikor nem csaltak le
).
Boey sbc jön elvileg a közeljövőben, plusz ott az ingyen Malen, a relatíve olcsó, és egész jó Tel, esetleg még egy pingpong/Grimaldo? Én a Malen miatt most váltottam félig bundes csapatra. Nálam Musiala van, aki hasonló kaliber, eddig nagyon megérősnek tűnik.Qtya123 #1788: Röviden és tömören: igen^2
-
evibly
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Rádobsz három tüskét, aztán végképp megvagy
-
EA's hit
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
En oktoberben hasznaltam utoljara, ketszer futottam neki az ugyemnek chaten, mindketszer ment a chat de egyszer sem oldottak meg a bajomat, harmadjara mar nem ajanlotta fel a chat opciot. Szoval szerintem egy par probalkozas utan siman letiltanak rola, ha nem tetszel nekik.
-
Qtya123
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi a választ!
Khm... az EAFC 24 előtt a Fifa 2000 és a Fifa 2004 volt az utolsó, amelyekkel játszottam.

És van ennek valami megoldása az agyvérzésen és a frusztráción kívül?

-
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Tervezem az EAFC 25 megvásárlását, de előtte egy kérdésem lenne.
Ugyan nem sokat, de azért egy ideje rendszeresen visszatérően játszom az FC 24-el PC-n, de kizárólag az Online Friendlies keretein belül egy haverommal. Se ultimate team, semmi. Csak a "gyári" csapatok (ő általában Francia válogatottal, én általában Argentínával).
Viszont ami miatt mindig az agyunkra megy a 24-es széria, hogy sokszor iszonyatosan egyoldalúan manipulálja a gameplay-t. Értem itt ezalatt azt, hogy van, hogy labdába sem tud érni az egyik csapat, vagy épp ha 10-et rúgsz rá, akkor 10x fogja meg a kapus. A másik csapatnak mindent bead, tökéletes passzok, stb. Aztán következő meccs és fordítva ugyanez. Aztán jön a 3. meccs, ott meg teljesen játszható, a pechfaktort arányosan adagolja.
Kb teljesen egy szinten vagyunk a haverral, mikor nem "nyúl bele" ennyire a játékba az AI, akkor tök jó meccsek szoktak lenni. De olyan nincs, hogy 5 perc múlva elfelejtek én, vagy épp ő játszani és a következő meccsen már kb labdába sem tudsz érni... Nem tudom mások tapasztalták-e ezt a 24-ben, ha igen, az a kérdésem, hogy a 25 is meg van ezzel "áldva"? -
Imre9211
aktív tag
Hát oké...Nem sz#r a játék. Működik a taktikai okosság csak nem úgy ahogy elsőre gondoltam.
Persze idegesítő volt nagyon, mert az eddigi fifákban nem volt ennek akkora jelentősége mint most, de ki kellett tapasztalni mit akar az AI. Szóval felesleges volt idegeskedni, csak újra kellett tanulni az idei "fifát" tulajdonképpen.
-
Mrguba
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nalam mindenkepp...SON finesse halalos
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
41212(2)-ben Haaland van elől Griezmann mellett, de nagyon lomha, és körülményes szegény. Son jobb alternatíva lenne helyette?

-
-
Digestive
veterán
válasz
bodnarbenede
üzenetére
EA Helpen belül azt a témakört válaszd ki, hogy
Segítségre van szükségem a feltört fiókommal kapcsolatban
Legalul ott lesz a chat/csevegés opció. Ezt nem mindegyik témakörnél ajánlja fel.
-
Digestive
veterán
4 napja tart a soft ban.
Játszani nincs kedvem, mert szar. Kereskedéssel meg nem tudok szórakozni, mert ezek a buzik tiltanak.
És ilyen Thangjamokkal se megyek semmire:
-
miro.
senior tag
https://youtu.be/ZagPuVRgplc?si=O0TpSlFH0u9zw6IG
rekal.div 4 semmi. 84 max.
-
raven84
senior tag
D3 rewardsból jött egy modric, gee thanks ea
-
raven84
senior tag
Party bagből jött egy Wirtz, eddig ezekkel van egyedül szerencsém. Más kérdés, hogy 0 bundás/német játékosom van szal esélytelen beépíteni.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nincs ezzel baj. Csak azzal hogy alap dolgok nem működnek olyankor. Fifa 23 óta váltogatom a taktikát, de ez ami itt van, hogy hirtelen egy Juventusból Balatonlelle nb3 válik...khmm...Ennek semmi köze semmilyen taktikához. Professionalen meg bucira verem az AI-t Mind1 mi a taktika.
Szóval kedves ea gratulálok.
-
-
Dzsoki92
senior tag
Hétfőn játszottam egy kis rivalst. 15 meccsből sikerült nyernem 5 wint.... Div 3 ban vagyok. És valami undorító volt. Egyik meccsen minden bement bárhonnan lőttem gól, majd a következőn futni nem bírtak a játékosok.... kellene még 7 win de szerintem hagyom reward kuka úgyis nem éri meg szenvedni.
-
miro.
senior tag
Ma rivalsoztam egyet.
0:1 oda.
piros oda.
0:2
3:2 a felido ide.
4-2 az 50.percben.
Vege 4:8 oda,10 emberrel.
Konkretan leall a jatek,nem tudtam passzolni,allt mindenki,minden oda pattant,es minden haromszoges passza tokeletesen a futo csatar labara ment,ahonnan amit ellott az gol volt.
Ki is kapcsoltam inkabb.
Ez egy nulla,nem jatek. -
Imre9211
aktív tag
5 méterre nem lehet tisztán passzolni mert odateleportál a kriptoni védő. Kriptoni támadónak meg úgy van kedve, hiába zsokézol perfektül, nem fogod elvenni tőle a labdát...nevetséges...
És mert taktika...aha...anyád...Talán egy csepp fizikát kellett volna inkább a játékba erőltetni...És ezért én fizettem teljes árat ea app-ban megjelenéskor...meg is érdemlem..
-
Imre9211
aktív tag
Nonszensz ez a játék.(world class-en tolom)
Értem én hogy taktika ide meg oda, de amikor a bajnokságot simán vezetem, intereket meg milánokat verek 3-4 nullákra, és a bl-ben meg tönkrever egy stuttgart meg egy lille,...hát nem túl életszerű. És akkor még finom voltam és nőies.
Nem az a baj hogy van kihívás, meg taktikai repertoár, hanem az hogy nonszensz amit produkál az AI.
Csak azért sz*pat szét egy Stuttgart ITTHON! 5!-0-ra mert nem változtattam azon a taktikán amivel leuralom a hazai bajnokságot? Mintha egy teljesen más játék lenne a BL más nehézségi szinten.
Undorító. Nem az hogy kikap az ember, hanem hogy hozzá nem tud szagolni a meccshez ha az ai gondol eggyet.Azt hiszem én most kezdem elengedni ezt a játékot, és nem azért mert nem használok taktikákat vagy nincs elképzelésem arról mit kéne csinálni. Hányinger.
-
Bohus84
tag
Supportnak, hogy a fenébe lehet írni? Egyszerűen nem találom, pedig valamikor régebben még sikerült.
-
bodnarbenede
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem kéne megfutnia a 75ösnek a 95öst. Ennyi. Viszont nem kellenének nagy sebesség különbségek. Nézz egy premier league meccset, és nézd meg ez alapján milyen megfutást akarsz. Helyezkedéssel nyerhet a 75ös és nem mész el mellette. Amúgy a gond, hogy a védő is 1 ms alatt van max sebességen. Pont emiatt a helyzeti előny, ki mikor gyorsult fel nem számít. Mert hiába robogsz max pacen Vinivel, ha a védő 0ról felgyorsul maxra. Mondjuk erről a bullshitről igazából kár bármit is várni, mert az egész nem is így van megírva. Szerintem nem megoldás az, hogy játékosok két gomb lenyomása miatt elérjék a hang sebességét.
Akkor már legyen nitro, meg tűz jöjjön ki a seggükből. 
A cselek meg. Eleve nehéz hinni a jó időzítésben, amikor valaki 20 ms-re van frankfurti szervertől, a másik meg egyiptomból az olaszon, és ezek játszanak együtt. És a játékban 10ms alatt megtesz a játékos 10 métert kb. Szóval én inkább a 0 hitbox és a 10 méter közti különbségbe hiszek. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy valaki úgymond vakon (nem a pillanat adta lehetőségre reagálva) nyomja a jól bevált sablon cseleket, ami fekszik és a számok törvénye alapján bejön.Egy szó mint száz, több helyzet kéne, de nem sokkal több gól. Én erre írtam egy lehetőséget. Szerntem a broken mechanic miatt csak a játék lesz egysíkú.
-
bubuska10
senior tag
Legyen egy pozitív hsz is: két nap alatt játszottam 8 rivalst meg 12 sb-t, egyelőre tetszik!
Sokkal, sokkal rosszabbra számítottam.A menü gyorsabb mint a 24-be, nem fagy be. Egyszer se dobott ki. Még.

Végre idén már nem bugos az Objective
nem írja h van begyűjteni való ha nincs
A taktikai újításos cucc is bejön. Ha gold common meg silver lapokkal is tudtam csinálni egy alap 4-1-2-1-2-ből 3-2-2-3-at úgy h lehetett látni belőle a pályán amit elképzeltem, akkor kíváncsi vagyok milyen lesz majd használható lapokkal
Egy vízilabdameccs eredmény se volt, volt 1-0-s meccsem is Rivalsba
A lassú de erős, jó védő statos CB-m befogta a 90 paces csajt és elnyomta - ez biztos változik még, mert minden év végére pingponggá változik át ahogy haladunk és felgyorsul az egész, de örülök h nem minden a pace
A duplik tárolásának lehetősége is fasza, végre! Így az elején nem is tudnám betenni a 85-ös lapot semmibe.Amit nem értek h mit keresnek Div 6-ba olyanok akik 3 iconnal, Mbappéval meg a több milliós Putellassal meg csilli-villi heroes lapokkal játszanak és tolják a meta finesset meg trivelát.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Kiemelsz egy dolgot. Csak azt is látni kellene, hogy ilyenek nélkül egy 75 paces védő 5/5 megfutja a 95 paces támadód hátrányból. Iszonyat ritka az olyan gyorsaságú cb mint Van de ven pl. aki ténylegesen iszonyat gyors. Itt meg Süle játszik rb-t valakinél és amellett is nehezen mész el mert egyszerűen rövid távon is gyorsabb meg hosszabban is. Az egész játékot átkéne írni, de ha már így alakult és ezen balfaszok változtatni akkor ha tetszik ha nem kell valami amivel tudsz előnyt szerezni ha ügyes vagy. A stepover sem egy olyan dolog volt, hogy azzal iszonyat előnyöd volt, csak szimplán tudtál lépéselőnyt kialakítani. Most mivan? védvonal high és a gép nyomkodja a lescsapdát helyetted aztán ha szerencséd van pont tudsz egy magas indítást adni a támadódnak. Nem feltétlen a védő AI-t kéne lehúzni inkább a támadót fentebb. Ha normálisan mozognának a támadók és beindulnának azzal ellehetne hozni a védőket és nem lenne tömörülés. De most max szélen lehet bontani, középen esélytelen. Nem hiába játsza minden egyszerűbb játékos azt, hogy kontrákra meg letámadásra épít. Ott nem kell felállt védelem ellen szenvedni csak labdát szerzel az ellenfél térfelén és egy erős passzal helyzet van általában.
A cselhuszárok meg totálisan lelettek szopatva idén nem hiába szenvedek én is. Nem működik a cselek 90%-a normálisan. Pont az egyszerű sablon játék az ami megy. Ezt a cselezést egyébként sokan úgy említik mintha kurva könnyű lenne jó cseleket jó időben meghúzni. Ha ez lenne akkor mindenki ezt csinálná nem azt, hogy baszkodják előre aztán úgyis belehibázik a gép egyszer.
-
bodnarbenede
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát én ezt máshogy látom tudod. Mármint nem egy broken mechanic kell. Számomra röhejes, amikor speed boost. Hova? A gyorsulás úgy működik hogy gyorsulsz. Aztán tartod, majd ha fáradsz lassulsz. Na most ez ea portásainál egy ms alatt csúcs sebesség, aztán fél másodperc után lassabb. Ilyen nincs. Ez nem foci. A helyből 30 mèterre lőtt finesek sem léteznek, ha timed ha nem. Az ai védelmet kéne lehúzni kicsit, meg a passzolásokat fel. Eddig is ezt csinálták. Most kurva erős. A gond, hogy amikor le van húzva, akkor meg vizilabda. Ezért kéne valami user errort beletenni. És akkor nem kéne a hitboxok variálásával mókolni, hogy a cselhuszárok jól érezzék magukat.
-
raven84
senior tag
2*84x2 adott 4 db dupli 84est.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Kellene egy olyan skill amivel ha ügyes vagy minimális előnyt tudsz csinálni a védővel szemben. Ilyen volt régen a stepover vagy a nutmeg. A speedboost is hasonló volt idén csak minden mást annyira lebutítottak, hogy nem is maradt másod. A lövésekkel sem az a gond, hogy overpowered, hanem, hogy a playstyleok. A finesse,trivella,power shot timed nélkül is működik 40 méterről. Simán lehetne butítani addig, hogy timeddel legyen ilyen hatásos legalább ennyit tanuljanak már meg az emberek.
-
bodnarbenede
tag
Amúgy ezt a játékot csak az mentené meg, ha könnyebb lenne támadni. A hibákat jobban ki lehetne használni DE.... csak manual shooting lenne, és abban is mondjuk timed menne pontosan. Akkor sok helyzet lenne, viszont mint a való életben, nehéz lenne belőni a ziccert. És nem superman kapusokkal megoldani a vizilabda meccsek elkerülését. Lenne skill gap. Lenne izgalom.
-
neo81
senior tag
Hogyan lehet beadni szélről a védők mögé laposan a labdát a beinduló csatárnak, hogy ne a védőkbe akadjon el, hanem egy viszonylag üres területre menjen indításként? (Hogy a csatár tudjon rásprintelni.)
-
raven84
senior tag
Jött gameplay peccs.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Nem is néztem. De a héten amúgy is távol leszek a játéktól szóval leghamarabb szombat este lenne időm. Úgyhogy a héten a wl és a rivals is teljesen kimarad. Néha kell egy kis pihenés.
-
Dzsoki92
senior tag
60 pick legjobb egy 85 ös Zapata promo lap ....
-
D.Bergkamp
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Este nekem sem működött, most viszont jó! Sőt új "dizájnt" kapott, bár szívesen kihagytam volna ezt az újítást is...
Ti nem húztátok fel magatokat ezen a francia sbc halmazon? Nagy nehezen megcsináltam 10et, és az utolsónál szívok, mert kell bele egy angers játékos, ami égen földön nincs. A bot-ok lerabolják a másodperc töredéke alatt, hiába jelenik meg egyszerre akár 5-6 is ráadásul max áron, így sincs semmi esély... Vicc!
-
Kristof_94
Topikgazda
Mi a picsáért nem lehet kinyitni a pikkeket webappon és mobilon? Vicc... Tuti a paletools miatt.
-
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hat ez igy nehez.
Nyilvan a hang minden jatekhoz egy plussz,de nem tudom.
A puding probaja az eves. -
raven84
senior tag
30 pick, 1 db 85. Halott játék
-
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Felesegem 3x kijatszotta.
Ha szereted a HP vilagot akkor lubickolni fogsz benne.
Csodas. -
Kristof_94
Topikgazda
Én most ezt a Hogwarts Legacyt nézgettem, hogy ne csak a fifán idegeljem magam...

Egész jó áron van. -
bubuska10
senior tag
Szevasztok!
Tegnap este óta van meg ez a csoda, és most próbálom ki először -
miro.
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Meg az ar nem is annyira gaz.
Ennyibe kerul ma egy jatek,pont.
Az ido amit beleteszel a semmiert. Na az a kemeny,az a rengeteg.
Konkretan ez egy hobbival feler,csak hat semmit nem kapsz vissza.
Szerintem wlbol nem ultem meg ugy fel,hogy nem azt gondoltam,” faszom,erre elment egy delelottom/delutanom..”. -
Jinxb1rd
addikt
Én már egy hónapja nem ut-zom csak megvettem második hónapot hogy managerezek egy kicsit, meg a coint eladjam de aztan meguntam. Amennyit kérnek ezért a játékért, azért a pénzen veszek mást. Valamit amiben nem rabolják az ember idejét 30-40 meccsel, nincsenek bugok, és nem idegesít fel. Az idei pedig azt mondom nem volt vészes, de ez az ár...

-
Dzsoki92
senior tag
Hogy ezt a Rush-t mi a f....nak erőltetik. Játékosok fele afk... undorító
-
david368
aktív tag
Store pack PP coinnnal 😁
Csapat is alakulgat, kövi egy icon szerzemény lesz a chem miatt, RB-be Zambrotta, van 1.5 milla coinom.
-
raven84
senior tag
Inkább a hero packot rakjátok ki, idén először rámentem egy kaszinó sbcre jött is egy krampusz nevű kapus.
Boldog mikulást neked is ea. -
toxicjew
addikt
Pedig tényleg bugos, kinyitottam egyet, kivágott az appbol és azóta sem tudom megnézni a pickeket, mert nem lehet rányomni
-
Krytec
tag
Nyissátok ki a store-ban lévő 55K-s pickeket, bugos és majdnem mindegyik track star-t ad vagy magas ratingű gold lapot. Nekem ezt adta
-
szabyka95
őstag

ezt tudom kihozni hudlinbol jelenleg -
Digestive
veterán
-
thebigK
addikt
Tegnapi wl hero riise, mai hero pack riise. Nagyonjó
-
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
+1.

Ja,es a legszebb amikor elindul pl a szelsod,es hattal a labdasnak izombol fut egy iranyba,adod a labdat,es nyilvan a a szelso vedo meg szepen befut ele.
22 evet fociztam,de alapszabaly,hogy hatat nem forditasz a labdanal soha.
De amikor a hatved fut izombol neked ellentetesen,akkor hattal is megszerzi es villamgyorsan a lot labdara megfordul.
Olyan bohoc ez a jatek.
Minden tradebale jatekos felment,jatszunk amikor kedvunk van,de en ezt az egesz hetes grindolast elengedtem..
Van 800k,meg egy pont nem rossz csapat,ezzel boven eljatszunk.
[kép]Nem azzal van a bajom,ha valaki jobb,hajra,de ez,hogy random nyersz vagy vesztesz egy nal a meccseid 90%-ban,ez unalmas.
Promo kartyat,ami hasznalhato..Az meg felejtos. -
Nandinagy
addikt
A másik, hogy a támadó nem kikerüli a védőt és lefutja hanem fogja azt nekifut a hátának folyamat. Hiába adsz jó ütemben indítást az idióta degenerált barom nekifut a visszafelé futó védőnek. Igazából a player lock az egyetlen ahogy tudok normális indítást csinálni, de mostanában az olyan szinten szar, hogy fáj. Hiába váltom a stickel az embert 3ból 2szer ugyanúgy ott marad azon akinél elkezdtem a lockot.
Arról már beszélni sem akarok, hogy a first time power shot folyamat gól, de ha 3 méterről begurítod akkor kapásból elfingja a labdát a kapuig és a kapus védi.
Az a baj, hogy értem, hogy a valóságban a letámadás mostanában a divat, de minden támadó úgy pressingel mint Ödegaard. Mbappe konkrétan nem védekezik a valóságban, a játékban meg a védő térfelemen minden labdára odaér , minden passzba belekap, mindenkit szerel. A faszért nem lehet erre is playstylet csinálni.
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Haromszog passznal az a jo,hogy ha akkor nyomod,amikor elindul a csatar,amikor szepen utembe menne,akkor var egy fel masodpercet,es mar lesen van a csatar.
Ha elobb nyomod,akkor meg a vedo leszedi siman.
A legjbb,hogy a csatar,ugy fut kesre,hogy meg fut 5 metert,tehat konkretan teljesen kiesik a jatekbol. -
neo81
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Így van!
Mindent egybevetve (delay, minden csatárnál gyorsabb védők, labdával egyiket sem lehet lefutni, támadó AI egy nagy 0, normál passzolásokból szinte csak úgy lehet gólt szerezni, ha az ellenfél nagy hibát vét, amúgy trivelaból, power shotból, a védők mögé gyors beívelésekből, továbbra is megmaradtak a közvetlen lefújás előtti gólok, stb.)
Még a 24 is sokkal játszható volt, mint az idei rész.Már várom az UFL-t, ami az idei hulladéknál nem lehet roszabbb.
-
Nandinagy
addikt
Hébe hóba ha ráérek játszok kicsit, de ja... Az idei rész kritikán aluli. Minden évben szidom a fifát, de a mostani játéknál 100* játszhatóbb volt még a tavalyi rész is. Nem tudom, hogy csinálják egyébként de tehetség ehhez is kell
Olyan szintű letámadást játszik mindenki, hogy imádkozni kell hogy a félpályáig eltudjak jutni néha. Ha véletlenül nyílik előttem egy minimális szabad terület azt sem tudom befutni, mert a csatárok olyan szinten védekeznek elől, hogy jobban szerelnek mint a védők. Háromszögezni totálisan lehetetlen, mert a játékosok a passz után nem futnak tovább bezzeg az AI védő az igen 
5 weak footos játékosok nem használják a "gyengébb" lábuk passzoknál, ugyanúgy mindig a preferred footot erőltetik akkor is ha amúgy a másik lábukon a labda. Oldalra nem tudok passzolni mert a játékosok eltörik a passzokat, de az ellenfél folyamat háttal fordulásból passzolgat meg ívelget, és hiába állok az útjában a játékos mintha nem is foglalkozna a labdával
De az ellenfél egyérintős passzai 10ből 8 alkalommal jók hiába állok előtte
Én meg direkt kivárok ,hogy ne legyen előttem senki azt akkoris elbasszákAz a baj, hogy itt az alapok szarok és ezen javítani nem fognak tudni 15 patchel sem.
-
EA's hit
addikt
Mikor lesz a bf miatt leárazva a játék? Jövő hét vége?
-
miro.
senior tag
Nekem megy.
Wl kvali 4-1.
Wl elsonek 0:3,majd onnan 4:5,onnan 4:11.
560 db lesem volt,es szerintem az elkovetkezendo 6 meccsen nem lottem 3 golt.
Egyszeruen mindenki allt,szanalmas ez a jatek.
Haverom nem akar tobbet jatszani,ugy hogy ha o tenyleg kilep,akkor en is abbahagyom,ezt egyedul csinalja akinek fizetnek.
Se idom se energiam,de legfokepp nincs kedvem hozza.
Reward semmit nem ad,minek jatszak?
Ha eladunk mindenkit es marciusba folytatjuk egy 6-700k-val,semmivel nem leszunk lemaradva. -
toxicjew
addikt
válasz
raven84
üzenetére
Ilyen közel még sose voltam ahhoz, hogy abbahagyjak egy adott részt. Ez a játék minden elemében egy trágya
De szó szerint. Sajnos igy el fog múlni a motiváció arra, hogy játsszak. Szerencsére bőven van mivel, de azért szomorú, hogy ilyen hamar és ilyen brutálisan kinyirták. -
raven84
senior tag
E2 sb rewardsban 85 walsh a legjobb, szal nekem ez volt az utsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).

#megéri
Játszani nincs kedvem, mert szar. Kereskedéssel meg nem tudok szórakozni, mert ezek a buzik tiltanak.