Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
mondjuk azért kemény.
Én azt gondolom nagyjából egy nem túl jó játékosnak az lenne az"egészséges", hogy az adott divisióban ahol van, ott mondjuk a meccsek 60%-át nyeri, mondjuk két döntetlen meg kikap 2x. Hogy egyszerűbb legyen nekem 10/6-2-2. Ilyen konstans "teljesítménnyel" én amúgy kiegyeztem volna, nem az hogy egyik nap mindenkit elverek, máskor meg 10-ből egy qrva meccset nem tudok nyerni. Főleg úgy hogy az adott divben marad az ember ahol ilyen aránnyal elvan, tehát attól mert mondjuk szombaton játszok nem jutok feljebb csak mert kifogtam (tudom most elvileg vissza lehet esni)
De a lényeg, hogyha ezt így nyomja az ember, akkor kb 22 meccs kellene a 45 ponthoz (14win, 3 döntetlen vagy hasonló) ha mondjuk a 4-5 vereségből már az elején rq-zik az ember mert látja hogy még döntetlen se lesz (feltéve hogy érdekli az 1 pont és nem xarja le mert tudja hogy a következő meccset meg 3 perc alatt nyeri de tegyük fel jó meccs és a végén egyenlít a másik) az is 5.5 óra játékidő.
Bár ezt egy nap alatt hozom/hoznám szóval nem is olyan sok
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Jelszókezelők
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94