- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz
Yodamest #544 üzenetére
Nálam ryzen 5600x procin és rtx4070 ti-on fut 1440p-s ultrawide monitoron. Itt olyan 160 körüli fps-em van.
Nálam tökéletesen fut. Nvidia control panelban be van kapcsolva a gsync, vsync a játékban off.
Nincs röccenés, akadás, semmi. Nekem egy gondom van vele hogy delayes az online játék, mintha mocsárban játszanának a játékosaim olyan lassú és unreszponzív az egész mozgás.
De sokaknál semmi ilyen gond nincs.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Yodamest #413 üzenetére
Oldgenen próbáltam a 10 órás trialt, nekem nem adja, bár a kamerát is csak az utolsó 2 meccsem előtt állítottam be, de amiért írni akartam: több gólt sikerült már fejelnem DR-ben, TAA beadja, Konate bebólintja. Ha kijön a kapus, akkor TAA a kapuba csavarja (na jó, ez csak egyszer jött össze eddig).
Szóval lehet fejelni. -
Nandinagy
addikt
válasz
Yodamest #413 üzenetére
Annál drágább az időm mint, hogy úgy is játszak ha nem élvezem
Tavaly emiatt hagytam abba április környékén. Nagyon ritkán játszottam még májusban, de aztán be sem léptem már.
Az elejét szoktam élvezni, most nem annyira. Pénzt mondjuk szerencsére nem kellett adnom érteVan egyébként pár ügyes nagyon jó barátom, hát ők is szidják, de éppen a külföldi profik is.
-
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest #394 üzenetére
Beugrott közben: Benteke mellett Wilfried Bony volt a másik centerem, mindenki rettegett tőlük aki ellenem jött.
Illetve még egy kis elmélkedés, ha már nyitottam még egy postot: ellenem azért is lehetett rossz játszani mindig is, mert tökre nem úgy játszok, mint amit így a videókban látok szinte mindenkinél. Bárhova kattintok twitchen, mindenki csak fut előre, mint a veszett egér, mintha valami villamospályán közlekednének a játékosok, se oldalra, se hátra nem néz, csak a labdát cipelő játékos előtti kb 60 fokos tölcsérben látja a pályát és passzol. Illetve minden CSAK a pálya középső 40%-ban zajlik, soha egy szélre kitett labda 1v1 céljából vagy bármi meglepő húzás. Ezt látom mindenkinél. Na én tök nem így játszottam soha, nagyon sokat játszok vertikálisan, szélességében bejátszom a pályát akár hosszú labdákkal is, kiüresedett oldalakra átterelem a lasztit stb. Nem azt mondom, hogy fú mekkora istenkirály vagyok, mert nem tudok űber cseleket, nem követem a metát, de az biztos, hogy a valós focihoz közelebb áll az amit én csinálok. (és egyébként eredményes is)
-
Nandinagy
addikt
válasz
Yodamest #392 üzenetére
Azért ne gondold, hogy ezek akkora upgradek. 90%-ban kell 4-5 evo mire használható lapok lesznek belőle, ráadásul sokszor pénzbe kerül. Persze ha nem sablon csapatot akarsz jó móka, de óriási mák kell év közben, hogy olyan játékost evozz aki később még tovább evozható.
-
Digestive
veterán
válasz
Yodamest #386 üzenetére
Abszolút nem. Van egy külön menüpont. Evolutions. Vannak max kriteriumok egy adott EVO-nál. Az annak megfelelő bármilyen lap "bele" helyezhető. Utána feladatokat kell teljesítened vele és megkapod a fejlődést. Vannak ingyenes és fizetős EVOk is. És igen, a szezon végére kis szerencsével egy bronz lapból is lehet 90+.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest