Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Stylerr
üzenetére
ki tudja ez már megy évek mint konteo. Ha a friendlyre vonatkozó hivatalos tájékoztatásból indulunk ki, nem rontja az ELO-t ha kilépsz, de valszeg aki eleget lépett ki azért látja hogy gyengébb ellenfeleket kap később ez alapján rontja talán.
Egyszer direkt próbáltam valamelyik évben akkor se volt semmiben más
-
Digestive
veterán
válasz
Stylerr
üzenetére
Nekem eddig az egyik legstabilabb védőm volt. Eladtam most a crash elött még 380k áron, de lehet hogy vissza fogom venni. Kell mellé egy gyors pár. De amúgy nem vállalhatatlan a sebessége. Az auto tackle meg a gépi rásegítés nála nagyon látványos. Ha oda lépsz vele, az fixen szerelés.
-
Digestive
veterán
válasz
Stylerr
üzenetére
Gondolom ugyanazt tudja, csak nekem a külön alkalmazás egyszerűbbnek tűnik. Amúgy nem is értem, h az EA miért nem másolja le egy az egyben. Csomó olyan dolog van benne ami nélkül már agyvérzést kapnék.
Eleve az egy gombnyomásos sbc kirakás. Vásárlásnál/listázásnál a Find lowest market price gomb. Stb
Ez is jópofa dolog. Kilistázza, h mik a napi újdonságok:
-
mettek
addikt
-
miro.
senior tag
+1. Kifejezetten tetszik a mostani jatek.
Jobb hogy nincs flipperezes,docogosebbek neha a passzok.
A vedekezes szvsz kifejezetten jo lett,nincs annyi vakfaszsag,meg ertelmetlen dolog.
Nekem eddig kurvara bejon a jatek.
Plusz a kapusok is mintha jobbak lennenek.
Illetve az oldalrol bepasszolt labdak nem jok allandoan.
Remelem nem kurjak el.
-
toxicjew
addikt
Ha a pontra gondolsz akkor igen, gondolom. Nem rendeltem még elő a játékot egyszer sem. Mondjuk most eléggé megjött a kedvem, szóval lehet kivételt teszek mégis. A többi bónusz, tehát a hero meg fasz tudja mi volt benne, az majd tán novemberben. Sztem most csak a fifapontot kapod meg, meg azt a pár kozmetikai cuccot, illetve tán egy evot.
-
toxicjew
addikt
Hát igen, a friendly mód még nagyobb cancer lesz, mint eddig. Egyébként a szóhasználatuk kb. megerősíti amin évek óta vitazunk itt, hogy wlen nem szabad kilépni, mert nem veszitesz formot. Mostmár friendlyben sem szabad. Szép munka ea
Még mindig azt gondoljuk, hogy ezek jó változtatások? Én biztosan nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby rádiós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az első tapasztalatok, h újra óriási lett a különbség az igazán gyors támadók és a védők között.
LendvaiFeri1
Kristof_94