Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
raven84
üzenetére
Ja hát mire felraktam nagyjából mindkettő esett egy szájast szóval lett belőle 700k kb
De ez is jó egyébként. Mondjuk lehet inkább eladom a coint. Nem érzem azt, hogy egy gold Vini vagy Hansen olyan sokat dobna a játékomon, hogy itt remegjek rá. Ráadásul Rodrygo,Nkunku is egész jól néz ki de pl. jön Saka sbc is akit fix kirakok.
#1898Kristof_94
Token. -
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Timed loan lesz az összes token elvileg.
-
Kristof_94
Topikgazda
Uhh, az Schar lap... Swap tokennek felel meg vagy reward lesz? Mert ha előbbi, akkor tuti nem váltom be.
-
raven84
senior tag
Most látom jött kontent rendesen, most aztán vakarom a fejem, Potm Vini és Rodrygo egy időre megoldaná a 2 szélt.
@Nándi, grat, 1 milla coin bf előtt egy nappal az elég nájsz.
-
Stylerr
addikt
Most akkor 6 meccsen lehet már kvalizni WL-re?
-
Dzsoki92
senior tag

Ez valami elírás akar lenni ? ( kép x-ről van )
-
gjoe
addikt
-
miro.
senior tag
Gyerekek az AI vedekezest nem lehuztak kicsit,hanem nincs.
Hat ez igy meg nevetsegesebb. Konkretan egy emberrel vedekezel,a tobbi moge rohannak be a csatarok.
Inkabb ki is nyomtam.
-
toxicjew
addikt
Van flash sbc, siessetek.
Thebigk: passz, próbáld ki
De 3kt kapunk ha az objektívet megcsináltuk. -
thebigK
addikt
a ki nem váltott xp átvihető kövi szezonra?
-
toxicjew
addikt
🚨 Swaps is back tomorrow
• ✅ Play Rivals/Champs/SB
• ✅ Earn mastery Players (swaps)
• ✅ Exchange swaps for rewards
• ✅ BIG Packs & player rewards⚪️ Base Icon Pick
• ⬆️ 85x20 upgrade
• ⬆️ 85x30 upgrade
• 🇫🇷 Nkunku Mastery
• 🇪🇸 Ansu Fati MasteryEzek a mastery rewardok. Lehet van több, nem tudom.
-
szabyka95
őstag
mi a f.. 1:05-nel?
https://www.youtube.com/watch?v=fN4DmasoaMk -
toxicjew
addikt
Sok sikert a fodder szerzéshez majd
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok kinek mi jött a 75+ 3x10 pickből ?
-
owen23
tag
Sziasztok!
Érdemes e péntekig várni a lapok kinyitásával?
Köszönöm!
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Amikor ott van nyilván nem szoktam, így általában este 9 után van rá némi idő, akkor már alvás van. Csak akkor meg már hulla vagyok. Ilyen, ha már öreg az ember.
De azért még próbálkozom. -
bodnarbenede
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gyerek mellett mit vársz. Bele sem érdemes kezdeni. Azt az időt is tőle veszed el. A kevés meg ami marad. Jó pár gold packra. Az kb mint ha 5ös lottóznál.
-
Kristof_94
Topikgazda
Csodálom, hogy a jó életbe van valakinek arra ideje, hogy letolja a WL-t és rivalst meg még az objectivekre is tud fókuszálni. Vasárnap óta kemény 2 vagy 3 győzelem jött össze rivalsban. Tegnap nem volt rá idő, ma lett volna, de délután dolgom akadt és most 21 után totál bealudtam nemrég ébredve.

Szóval erre a hétre megint off bármilyen "reward". Nekem ez teljesen tarthatatlan, nem tudom ti hogy vagytok vele. Ha ez sokáig így megy, akkor nincs értelme folytatnom, mert ebben a játékban máshogy nem igazán lehet haladni. -
bubuska10
senior tag
Meddig tart a mostani Season? A játék csak azt mutatja hogy 1 day, nem ír órát percet... A google se volt a barátom, annyit sikerült kideríteni, h mikor kezdődött... 300xp hiányozna az uccsó levelhez.
-
Digestive
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Írtam nem rég egy tippet. Azóta is már harmadszor ugrott meg az áruk a napi szutyok sbck miatt!

Most volt 300db, de csak azért ennyi mert 7 napja tart a soft bann
, pedig az volt a tervem, hogy kb 1000 darabot veszek.
400 alatt vettem mindet most is és 1900-2500 között ment el. -
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Nálam megint játszhatatlan a játék , laggol illetve kb 20 sec-re befagy ( PC ) , mit lehet vele kezdeni ????
-
toxicjew
addikt
Nesze nektek content. A foddert meg majd a Mikulás hozza
-
bodnar123
őstag
Nagyon jó. Új cheat van. A játékosok nem futnak. olyan mintha éppen csak elmozditanád a sticket. Sétálnak. Ez a max tempo. Név letakarva. A recently met-nél sincs. És még egy gridiyt is benyomott. Ugye az eddigiek csak az időt vették el. Kivétel, amikor megszakitották a kapcsolatot. Viszont az se volt vereség. Ez viszont insta vereség, és jelenteni sem lehet. Fasza.
-
Aguinaga
őstag
Én megcsináltam az ikon pikket, majdnem megérte: Van der Sar.... Legalább linket ad.
-
KisRod
tag
Kolumbia a Mystery nation, ha valakit érdekelne még egyáltalán
-
Kristof_94
Topikgazda
Kellene még az utolsó szintig kb. 13 ezer pont. Ennyire volt érdekfeszítő a dolog...

-
Dzsoki92
senior tag
A mester is érkezik

-
miro.
senior tag
Mit mondtok ha vini nyeri a potm-et.
Mennyi lesz kb?1,3-1,6?
-
evibly
senior tag
Használhatót egyszer sem, de legalább walkout ratingest igen. Nem is értem, miért csinálom meg újra és újra.
Viszont nem vágtam, hogy a TOTW SBC az egy pick, ezért kiraktam egyet, erre az első lap egy 90-es IF Salah. A rare gold lapja is jött még az elején, szóval visszatért a csapatba, mert közben átszervezés volt.
Én alá tudom írni, hogy csak Salah special lapokat nyitok egész évben, szeretettel várom a TOTS verziót.
-
neo81
senior tag
Sokat javult a játék a támadások terén, de legalább ezt a közvetlen középkezdés utáni, a védősor mögé beívelt 40 méteres passzt eltörölhetnék már.
-
owen23
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Van egy 4K tv-m. Ha rákötöm a gépet a TV-re, akkor tudok az FC25-el 4K-ban játszani? Ne haragudjatok ha egyszerű a kérdés, de...

Köszönöm előre is!
-
bodnar123
őstag
Ez beszarás ez a játék. 6w 2Lnál megnyertem egy meccset. Erre kiirta, hogy rank 7 comleted.
vége a wl-nek
Most nem igazán értem, hogy hétfő 9ig tart újabban vagy csak eldöntötte a játék, hogy ennyit érdemlek, és nem akart tovább szenvedtetni scriptelt meccsekkel 
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
grimmjow67
üzenetére
Játék elején dobta nekem. Patika. Szerintem még 1-2 hónapig simán használható.
-
T0rnad0
addikt
válasz
grimmjow67
üzenetére
Egy hónapja esett egy pakkból, még mindig nagyon jó lap. Egy ideig biztos nem cserélem le, max szélre rakom (most csatár poszton játszik).
-
grimmjow67
tag
Vinicius jr szerintetek még használható? Eléggé lement ah ára a napokban
-
Qtya123
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez biztató...
Na nem baj, meglátjuk. Egy gyors tanácsot még kérnék a magamfajta kocafifásnak.
Heti 1-2 alkalommal játszunk pár órát, válogatottal kizárólag. Haver megtalálta a stílusának megfelelőt. Nagyon sok apró passzból építkezik, a 16-ost általában a széléről közelíti és bent is sokat passzol, majd onnan kicsi lövésekkel rúg rá.
A francia válogatottban meg is találta a neki való csapatot. Mbappéhoz kb mindig odatalál a labda, akkor is átveszi, ha 3-4 védő van a közvetlen közelében. Kipróbáltam én is a franciákat, valóban nagyon jól lehet velük passzolni. Ilyen pontos passzok nekem nem mentek a portugálokkal, vagy argentinokkal, mint amit a franciáknál tapasztaltam.Én inkább a hosszú passzokat/indításokat szeretem, vagy a beadásokat. Nem a tömegnyomorban forgolódni a tizenhatoson belül, hanem egy-egy jó indítással rohamozni, sokszor powershot-al.
Erre a játékstílusra melyik válogatott/válogatottak a legalkalmasabbak és milyen formációban?
Eddig portugálokkal próbálkoztam 4-2-3-1 felállásban, most az argentinokkal kísérletezem 4-2-2-2-ben, de annyira nem érzem jónak így a francia pontos passzok ellen a védelmet. -
toxicjew
addikt
Nem, viszont a kirakása közben csoda történt. Az egyik al sbc dobott egy Völlert, a másik meg egy Pro Fabio Carvalhot😳 Mivel kaptam egy képet pár napja és átálltam bundes csapatra (miért is ne alapon, ha már 100% cancer a játék, kurva mind1 kikkel jatszom), így tökéletesen illeszkedik a csapatba. Utóbbi mondjuk nem.

-
bubuska10
senior tag
Vmi random angol csaj, ment is bele rögtön az egyik Conce SBC szegmensbe.
Egy hete van meg, nekem még tetszik a játék, megfogadtam h nem húzom fel semmin se magam, lehet ezért.
Idén egyáltalán nincs szerezd meg hát mind meg versengő érzésem. Elpötyögök pár meccsen a Div 5-be, evózom a kis kedvenceket... -
miro.
senior tag
Na nektek akkor valami legalabb..
Nekem semmi az eg vilagon. -
miro.
senior tag
Jott valakinek mar valami normalis jatekos ebbol az rttk szarbol? Vagy fodder egeto mindenkinek?
Eddig nem jott olyan jatekos aki 30k-nal tobb lenne.
Semminek semmi ertelme ebben a jatekban eskuszom.
-
bubuska10
senior tag
A következő a Thunderstruck lesz majd a jövő héten? Vagy az volt már? Megnéztem, tavaly november 26-án jött TS Ronaldinho. Egyszer az életben (se?) nyitás, de azóta különös figyelmet érdemel ez a promó.
-
raven84
senior tag
Megint csak 8w jött össze, de most nem kiabáltam a tvvel sokat, elfogadtam hogy szar vagyok és így voltak egész élvezhető meccsek. Peccs után kicsit gyorsabb, kicsit jobbak a passzok, de még mindig szar a gém. Én már csak jövő héten nyitok, hátha esik valami. Az egyébként kurva nagy vicc, hogy a szokásos black friday potm mbappe helyett most kénytelenek voltak megint adni egy promo kártyát neki. Aki erre pénzt költ az nem normális .
-
miro.
senior tag
Osszesen 17 pack, sb elit 3 reward,MM,par 81,82x+.
1 db 86-os Dembele,az is a 85+bol.
Be se kapcsolom a jatekot a hetvegen. -
bodnarbenede
tag
Innen vettem meg: [link]
Fontos! A steam kínai régiós lesz, emellett outlookra volt nekem regisztrálva. -
bodnar123
őstag
Egy hét kihagyás után visszatértem. Megvettem egy új steam accot 16 euroért. Összekötöttem a meglévővel működik.
A meccseken ilyen 5-10 másodperces fagyások. Egy tip alapján a windows temp mappát kellett egy meghajtóra rakni eme remekművel. Előtte 30 dolgot kipróbálva, kb 1 napig nem volt meccs akadás nélkül. Ja SB-ben is. Azóta jó. Persze lekopogom.
Viszont a fogyatékos portások új patche a szokásos forgatókönyvet hozta. Teljesen mindegy, hol állsz, megnyomod a szerelést vagy sem, kb 5ször tud rajtad átfolyni az ember ha úgy akarja. Emellett a lövéseknél is mindegy, hogy ott állsz vagy sem. A szerelés később 5 métert odébb teleportálva történik meg. Pont mint tavaly ilyenkor. Emellett a játékosok teleportációja, és a speedup lagok is állandósultak. Csak tudnám, hogy az ellenfél meg, hogy húzza el mindig pont a lábam előtt a labdát
kb 300 milisec pingel egy comodor szerveren.
Ja ez már teória. Pedig ez már digi net. Semmi különbség. Ugyanazokkal játszok, wl-en nulla konzolos ellenféllel és ha kell szaud arábiából ellenféllel német szerveren. Fun fact. Az a kedvencem, amikor van olyan meccs, hogy a kapussal nem tudok öngólt lőni. Nem engedi. Aztán másikon meg lehet. Pedig a játék ugyanaz. Az irányt csak el találom.
Még ebbe sem konzekvens. -
T0rnad0
addikt
Haverral beszéltük tegnap, hogy már kezdjük unni a játék hülyeségeit, erre dobott egy ilyen lapot:

Felsőpolcos lapot nem kaptam még a 24-ben sem. Biztos lehallgatnak
-
Qtya123
őstag
Áhh... Ez a játék alapban olyan, hogy néha 200-as vérnyomás mellett minden lelki erőmet össze kell szednem, hogy ne csavarjam ketté a kontrollert, csak megropogtassam.
Még haverból és belőlem is kihozza az állatot, sosem veszünk össze, de ezen a sz@ron rendszeresen.Ha erre az idegi állapotra még élőben nekem állna egy ilyen halbőrű gyógyegér fejű gyerek, biztos, hogy börtönbe kerülnék, nem tudnám visszafogni magam. Minden elismerésem a profi játékosoknak, akik tudják ezt a majmot kezelni.
-
mr.dana
aktív tag
a club coins az mi ??
az nem a rendes coin , ugye ? mikor 3 bol lehet választani .. pl 81x3 pack v vami tárgy v 7,500 clubs coin -
eM'82
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Ne szépítsük: ütni való kis örökszűz nyomi feje van.
Ezzel a stílussal kb mindenhol utálni fogják. Azt hittem kinövi, de nem. Qrva kínos amit művel.Azt nem értem hogy ki szereti nézni? Mármint azt értem hogy jól játszik, de ezeket amiket betol közben, kinek szimpi?
Én közben 2 hónap után szépen leteszem a lantot. Ebből nekem ennyi elég volt. Nem vagyok jó játékos, de hogy a mostani szezonban Div4ben annyi vereségem volt mint még soha (tudom, skill issue
) . Amivel nem lenne baj, de a 80%-án a meccseknek vezettem 1-2 góllal. A második félidőben meg olyan Powershot plus csodák történnek hogy kerestem az állam. Nem okoz örömöt, SBhez nincs kedvem, marad majd a local couch play.
-
gjoe
addikt
Na a szokásos pénteki objektivbe nem sikerült az aktuális promócióbol kivalasztani egy playert?
Máskor mindig abból adtak egyet.
Mindig van lejjebb. -
szabyka95
őstag
-
toxicjew
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Van egy kis autista beütése a gyereknek. Az élet idővel helyreteszi majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

400 alatt vettem mindet most is és 1900-2500 között ment el.