- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
redingitell
senior tag
A futbin mobilos alkalmazásba hogy kell importálni a játékosaimat?
-
redingitell
senior tag
SBC-ben csinálgatom ezt a player +82 pick-et, már 6 icon-t adott. Ezekkel érdemes játszani, vagy csak gyűjtögessem?
Sirandrish Köszi -
redingitell
senior tag
A pc-s játékban csinálok pár sbc-t. Ezt az accot lehetséges mobilról kezelni, vagy kizárólag csak pc-n lehet?
-
redingitell
senior tag
Köszi mindkettőtöknek. Akkor ezk szerint minnél több játék, aztán majd alakul....
-
redingitell
senior tag
Köszönöm a segítséget., amit kezdőként a kérdésemre kaptam. Igazán jól esett.....
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek, hogy megértsek 1-2 dolgot.
Most kezdtem el a játékot, eddig a másik focis játékot preferáltam, de betelt a pohár a sok scrptes sz@rság miatt.
Ha rivals-t játszom kezdőként, nem hasonló játékossal kellene összedobjon? 1 meccsem volt egy olyan emberrel aki szintén most vette meg a játékot, azt megnyertem, de azóta olyanokkal tesz össze, akik tavaly november óta játszák és fullos csapattal. 7-8 gólt kapok meccsenként, azt sem tudom hol a labda...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elite: Dangerous
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest