- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #3202 üzenetére
If lapot talán egyet nyitottam pakkbol.
Promo lapot meg multheten kétszer ugyanazt a 84es szart.
Az if uppok azért egész jól adtak. Ter stegen, kane, goretzka, kante stb. Nagy része 85plusz volt.
Azért sok coin el is ment ezekre.
De jobb mint a 84plusz rttk. Eddig 3x raktam ki és mind 84es lap volt. Azt most már ki sem rakom. -
Chalez
őstag
válasz
EA's hit #3152 üzenetére
Mi az a nem irányítós csalás? Honnan látom ezt? Én olyanokat szoktam látni néha, hogy amikor vált emberekre, mint ha automatikusan a váltáskor rástartolnának a labdás játékosaimra. Ha elvált a játékosáról, az addigi rámstartolós kocog vissza az eredeti helyére. Kurva frusztráló, amikor 3-an üldüznek, és már a passzaim megérkezése előtt elszedik a labdáimat... Sőt. Mint ha a gondolataimat is tudná, tapad mint a pióca...
Retek egy fos, de mit csináljak, ha imádom a focit. -
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit #2942 üzenetére
"amit ebbe beleraksz, azt 3-4 nap alatt visszanyitod"
Ez aranyos
Kiraktam Blancot, azóta minden kimaxolva, sbc-k, objektek, Elit sb DR stb. most a 20 szint 87x2 es pakkjával már ki tudnék tenni egy 88 as csapatotÍgy én igen igen csínján bánok a fodderekkel. Jó kapus, olcsó is, de kapus posztot 50K ért megoldod
Persze akinek dobálja, annak kötelező, de ez nem mindenki
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit #2872 üzenetére
Én próbáltam mobilnetről. Csak ha csörrent a telo akkor kaputt. Az más kérdés, hogy úgy sem értem el rosszabbat. Sőt a védekezés jobban ment, mert rásegített. De értelem szerűen azért nem játszom így, hogy még kevésbé rajtam múljon a dolog. Így se sok közöm van a játékhoz.
Amúgy a kedvencem a passzi irány meg erősség. Gyakorlatilag lényegtelen. Égtájba eltalálod, akkor már ugyanaz megy mindig. Vagy bejön vagy nem. Pl a sima passznak az lenne a lényege, hogy odaadja ahol áll. De nem. Azzal is valahova elé akarja adni, csak ott a védő áll. A precision passznak megörültem az elején. Az is kamu. Éppen megnyomom és erősen kilövi a 6 méterre található oldalvonalon. Szinte semminek nincs értelme. De így szeretjük -
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit #2872 üzenetére
Nálam is gigás net, Nighthawk R7000-as router, ami nem a szar kategória, jól konfigolva.
15 max 20-as ping, felette el sem indítanám, de legtöbbször 15 alatti.
Ugyan az a fos gameplay. Sőt van több poszt és videó is arról, hogy pont azoknak kedvez a game, akik ellenem jönnek, mikor nekem ilyen a pingem, az ellennek meg 30+-os a pingje van. Oda kompenzál a netkód, mert én várok rá, nem nála fut a játék.
Ezért van, hogy én vért hugyozok a nonrare fos Abdul ellen, más meg 14 wint hoz össze fele tudással a WL ben. Nem állítom, hogy ez a megoldás, de számomra fura, hogy van itt, aki 10+ wineket hoz össze 40+ pingel, én meg volt, hogy a 6-ért küzdöttem 15-ös pingel.
Persze lehet skill különbség is, sőt, de könyörgöm............... -
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #2739 üzenetére
én kiszedem, már csak a két atletico-s lap miatt is. Az a csaj se néz ki rosszul. Ha közel olyan (vagy jobb) lesz, mint Banini, akkor sokat fog nálam játszani
Banini sokáig volt fix kezdő és még most is supersub.
Forlan meg tavaly az egyik legjobb csatárom volt, szóval idén is lesz helye -
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit #2590 üzenetére
Hasonló volt este nálam is.
Full gold csapat ellenem, legjobbja egy ST Thuram, meccs első 25 percében már 4 -0-ra mentem, minden is nálam volt. Esélye nem volt a srácnak, mondjuk nem is játszott jól, vagy nem hagyta a gép, nem tudom.
Második félidő elején megyek ziccerbe, és felé mellé. Jesszus, mondom
10 percen bellül 4-5 volt az meccs oda
Kiegyenlítek,majd lövök még1et nagy nehezen, de simán kaptam ujból 1 et.
A legvégén kaptam 1 tizit, nahh, mondom azért csak odaadja a gép a meccset.
Erre a 11-nél nem mutatta a szűkülő kört a rúgómnál, így találomra kellet ellőni
Sztetek bement?Vicces egy meccs volt nahhh
Kész lett Cervi és Alvarez, bakker, ezek durvák, főleg Cervi R1-el
beszpeedezett messzi a négyzeten
Kit hagyjak ki Alvaret helyett elöl?
Rashfordot . Leao-t vagy Aspast? Én Rash-ra hajlok, bár Ő a legdrágább, de 1 lábas és egyébként sem értem mi kerül ennyibe rajta. Leao sokkal jobb nála mindenben -
Aguinaga
őstag
válasz
EA's hit #2368 üzenetére
Hát, teljesen mások a módozatok, tegnap éjjel próbáltam Malacfiát fejlesztgetni EVO Lounge-ban, ott nagyon ment a csapat, aztán átmentem, rivalsba, ott csak a szopás volt, lényegében ugyanazzal a csapattal
Még két rivals/sb győzelem és kész a holland balbunkó, aztán szerencsés módon találtam a klubban egy Pedro Nt
Még rávettem magam a Hero packra, hát, Capdevila jött, lehetett volna rosszabb, de sokkal jobb is.
Mondjuk eddig Baldé volt ott, azért akartam a manchesterit, de most meg már felesleges is. -
Zimmi91
addikt
válasz
EA's hit #2277 üzenetére
Én rivalst nyomok meg sbt, semmi wl semmi szenvedős friendly
Nekem Mainoo kezdő és szerintem top cdm jelenleg, Malaciat is kihúztam, de őt nem játszatom mert ott van Theo aki jobb, most Garnacho is kezdő lesz ha kihúzom, szal nekem simán jók ezek, meg így van egy kis értelme bekapcsolni a játékot
Diallora várok még egy jó evot és fullos
Szal én élem ezeket az evokat szerintem jó újíttás volt, ebben a fostengerben -
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #2268 üzenetére
Attól függ mennyire nyárra gondolsz. Azért a Llorente lapért pl. nem sok a 150k, ahogy mondjuk nem sok Dunn-ért, Majriért, Bennacerért sem. Majri-t nézegettem magamnak, de egy kicsit rosszabbul lövő Öde, de védekezésben sokkal jobb pl. Ödegaard 300k ez a csaj meg 150-ből megvan.
#2269Szigma70
Szerintem Neto inkább csatárban lenne jó. A stamina meg az elején sosem számít nézd meg Messit vagy Neymart vagy akár Comant. Nekem IF Coman végigtolja a meccseket szélen 70 staminával. -
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #2143 üzenetére
idén ha jól emlékszem 2db promó lapot nyitottam, mindkettő a legalja volt.
Viszont pont idén érdekel ez a legkevésbé. Tök jó lett volna Barcásként promó Koundét, Joao Cancelót, most meg majd Pedrit nyitni... De nyilván egyik sem sikerült, mint ahogy most sem fog.
Cserébe gold lapokból viszont elég jól kaptam (gold Koundé, Militao, Theo, Neymar. Llorente) és ezekkel meg pár SBC-vel, Evolution-nel egész jól elvagyok.
Nem fogom hajtani a promó lapokat és nem fogok ezért plusz csomagokat venni. Így a negyedik Fifámra már eljutottam addig, hogy nem éri meg ezekre rágörcsölni, mert mindig jön a következő promó, amiben majd még jobb, még kívánatosabb lapok lesznek.
Ez így megy a játék végéig, amikor meg kuka az egész -
Dzsoki92
senior tag
válasz
EA's hit #2140 üzenetére
Teljesen egyetértek. Még véletlenül se vennék pontot pont azért mert lófasz esély nincs a jó lapra. Minden le van húzva. Azért az, hogy 84+ ból vagy 83 vagy 85+ ból az alja jön pont az vicces. Tavaly sokkal jobb volt az arány. Legalább jött egy ilyenből egy 86-87 es lap... Úgy voltam vele tavaly ha minden promoból nyitok egy lapot akkor elégedett vagyok és ide a legalja is beletartozott ez nagyjából jött is tavaly. Minden promoból jött is valami. De idén.... De még azzal is kiegyeznék, ha jönne vmi használható gold lap is de ez így igen rombolja az ember kedvét sajnos.
-
Mrguba
őstag
válasz
EA's hit #2100 üzenetére
Akkor meg se szolaltam
Most beneztem a jatekba kirakni az ikont...nem kellett volna jo kis KLUJVERT
Csoro be se fer...de legalabb mivel nem jon semmibol semmi ertelmes pakk es abbol se fodder nem fenyeget semmi jonak a veszelyeIv6fix..nemmegyekfel...most is elite 1 voltam a semmiert...qs volt kb mindenki..ezert megeri szenvedni...
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #1968 üzenetére
A fifa sorozatból ez a leg elbaszottabb évad. Ez az egész egy kupac barna.
A statok sem érnek semmit. Ugyanaz a tempó kozeppalyan a 60paces és egy 80 paces.
Mindenkire raktam chemit de nem változott semmi.
A leg feltűnőbb gouvou. 89 az alap és rarakott hunterrel is ugyanolyan.
És van aki meg labdával gyorsabb mint labda nélkül. Ez aztán életszerű.
Még egy két év és jöhetnek a marvel és DC hősök, Xmenek.
Csak már a valódi focihoz nem lesz köze az egésznek. -
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #1936 üzenetére
én sokáig Cunhát gondoltam kivenni, mert azt gondoltam, hogy majd segíti beépíteni Neymart.
Aztán felfedeztem Malcom evolution lapját és az valami brutális. Igaz csak 3WF, de minden másban parádés. Már 83-asként is az volt és mivel nem volt kedvem rivalsozni vele ezért bedobtam a mélyvízbe kvalin. Több meccset is ő hozott, és a szélen használva iszonyat gyors, plusz nagyon bika lövései vannak ha helyzetbe kerül.
Diabyt nyugdíjazta is, ezzel egyelőre a PL vonal is pihen nálam, most Laliga csapat van a két szaudival (Neymar+Malcom).
Kicsit sajnálom VVD-t kihagyni, mert rengeteg gólt fejeltem vele, de Rüdiger is elég jó fejjel. Úgyhogy szerintem egyelőre eladom, legfeljebb visszaveszem majd ha megint szükség lesz rá. -
Aguinaga
őstag
válasz
EA's hit #1918 üzenetére
Kurvára adom, én is pont így érzem.
Mai DR reward div5 rank 1: 2 * 82-es a csúcs.
Még jó, hogy azt az opciót választottam, amiben van 17500 coin, az legalább fixen meglett, a csomagokból ennyi nem tudtam volna keresni.
Még jó, hogy elkezdtem Blanc-ot, de lehet, hogy nem csak őt, hanem a játékot se folytatom. 0 értelme van a season-nek is, most nem mindegy, hogy van-e egy Cunhá-m/Koném vagy két semmit nem érő 86-os lapom a végén? -
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit #1862 üzenetére
(18) EA NEEDS TO FIX THIS GAMEPLAY OR WE'RE FINISHED! EAFC 24 GAMEPLAY RANT - YouTube
Legalább szerinte is ez a legszarabb rész. Bár ez már lassan közhely.
Amúgy az pl elég dühítő, és talán megoldás is lenne, hogy ha én beindítok egy játékost az irányított indítással, aki elvileg gyors meg minden, akkor az fussa már le a nyüves védőt és teremtsen lehetőséget, hogy indíthassam. De nem... általában magától fut vele a védő pont ugyanolyan sebességgel. Szóval ugyanúgy fogja csak kicsit odébb...
-
EA's hit
őstag
válasz
EA's hit #1743 üzenetére
Hát ez a csapat egyelőre nagyon tetszik. Délelőtt 4/4 winnel, kapott gól nélkül felmentem velük div4-be, megvan így a 7 riv win is. A Dembelé-Sarr páros fényévekkel jobb, mint a botlábú, borzalmas Rashford és a nála csak egy fokkal jobb Diaby. King eddig nagyon elit a védelemben, Skriniar és Caio is hozza magát, Clauss pedig magasan a legjobb szélső védőm eddig idén. Persze valószínűleg csak annyiról van szó, hogy ma van az a heti 1-2 nap, amikor enged játszani a játék, és holnaptól ugyanaz a foshalmaz lesz majd az egész
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #1649 üzenetére
Annyi untrade packot kapsz, hogy nekem az untrade lapokból simán kijönnek az ilyen sbc-k. Az upgradek meg 2-3 éve nem érik meg. Utoljára talán a fifa 21ben volt értelme leülni upgradezni mert 50 db-ból kaptál értékelhető játékost. Mostanában meg kiraksz 50 db 80+-t aztán örülsz ha jön belőle 2 db WO
Szóval én ilyenekre biztos nem pocsékolnék lapot.
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #1647 üzenetére
Add el az összes játékost ami a packokból jön. Én nem azt számoltam, hogy jön egy 20k-s nyitás hanem, hogy eladod az összes item-t amit kapsz a packokból. 2 mega pack meg 1 rare gold packot kapsz érte, ha ezekből eladsz mindent még több is bejön mint 20k. A WL ugyanez.
Az MM-re még egyszer sem költöttem idén, annyi untrade lapom volt az obj. packokból. Általában nem is kell sosem max ha jön valami upgrade amibe beleszórom minden lapom. Egyébként a 84es játékost is ellehet adni 2-3k-ért ha most kell a coin. Halál felesleges ülni rajta, ha számít a pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Path of Exile (ARPG)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Peugeot, Citroën topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Nintendo Switch 2
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest