- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #7909 üzenetére
Igazából egyiknek sem nagyon. Fossa a játék a sok playert. Mindjárt tots és tuti nyitunk jobbat mint ezek.
Válassz szimpátia alapján. Nekem vidic vagy essien opció van. Van kb 6 ugyan ilyen stattal rendelkező cbm. Így marad inkább essien. Tegnap este és ma reggel sem jött egy spec lap sem.
Amugy jöhetne már kapus evo is. Azt nagyon hanyagoljak. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
EA's hit #7864 üzenetére
Eddigi években is elkezdtem egy kicsivel előtte. Ha nyitok is most valamit, akkor tuti csak fodder szint és max. egy SBC-ben kötnek ki. Ott legalább meglesz az izgalom.
A PL tots lesz idén is a cél. Nagyon remélem, hogy lesznek komoly evok is, pl. valami bronzból tots. Egy Lewis Miley nagyon adná! De egy jó CB is kellene a Newcastle csapatba.
Ugy rémlik a héten már elindul valami elő tots. -
miro.
senior tag
válasz
EA's hit #7821 üzenetére
En azt nem ertem,hogy-hogy tudtok meg mindig jatszani.
Konkretan oktober ota ugyanazok a jatekosok jonnek ki,ugyanazokkal a hibakkal van a jatek,plusz ugyanolyan idegesito a packluck.
A hozzaszolasok 95%-a ugyanarrol a 3-4 dologrol szol.
Nem igaz,hogy ez valakit meg erdekel.
Nulla ujdonsag van a jatekban. -
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #7821 üzenetére
Nekem már az is talány, hogy hogy játszotok még
Nincs nekem már a játékhoz gyomrom. Haverom unatkozik ő játszogat, de én már nem bírom rávenni magam a játékra. Egyszerűen alap dolgokat se tud már végrehajtani a játék mint az, hogy a szabadlabdánál a legközelebbi emberre váltson ha nyomom, vagy passznál átváltson arra a játékosra akinek passzolok. Ez 2003ban is ment már, de 2024re valahogy nem sikerült megoldani
3 éve tudok jobb stickel váltani, idén meg ha csak 1 játékosom áll ott és elrontani sem lehetne akkor sem vált rá.
-
-
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit #7636 üzenetére
Jó lap az a Marquez, csak én Akanjit nem cserélem,Maldini meg az IKON
Talán középpályára, mert ott jó lenne, de akkor vagy 3 cm ezni kellene ( kit hagyjak ki?), vagy Rolfő menne LB be, ami pazarlás.Ez a Hamm nem lett drága? Gondoltam kirakom Athena helyett, de ennyiért nem. Lehet így Tchouaméni lesz CB be
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit #7636 üzenetére
Ez a magasság... Általában azt sem védi ki a kapus ha olyanja van, ami a testétől 10 centire van. Tényleg számít a magasság. Vagy egyáltalán bármi a kapusnál. A húzás is kb annyit ér,hogy te megtettél mindent. Ha egy meccsen olyan van, akkor úgyis 5ször zsinórban úgy dobja az rng, hogy semmit nem véd.
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #7608 üzenetére
Ha nem haragszol, ezzel nem értek egyet.
Sztem ő az idei játék Tammy Abrahame (akinek a tavalyelőtti Birthday lapja volt ilyen). Colos, szöginél még a kihívott kapust is lefejeli, erős, kíméletlenül bevarrja, vhogy mindig jó helyen van, 1 helyett meg lép vagy 4-et...
Nem vele mész neki a legkompetitív WL meccseknek, mert "suta", de a fun factor legalább megvan nála, és talán ez a legfontosabb.
-
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #7355 üzenetére
Nekem is, gyakran nézegettem CDM-eket. Szerencsére sd+evo Sangaré bevált, de ez ár/érték arányában is jónak tűnik
Döntöttem.
Volt egy millám, nem tudtam már hetek óta elverni, most vettem egy kapust, Toty Cech-t. Magas, jó statok. Gold Alisson meg Courtois már alig védett valamit, csak ha ziccerben kihívtam.
És ha már fejlődős lapok: Orbán nem úgy volt h fejlődik még egyet? Szentimentális alapon ő a csere CB-m, de már több napja ugyanazok a statjai.
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
EA's hit #7057 üzenetére
150EXP hijja a storynak? Azt hogy csináltad?
"83-as lapom szerintem van legalább 100, 84-es szintén. Csak 90+-os fodderből van 19 db a klubban, 86+-ból pedig 78"
Az a durva hogy nekem ennek a töredéke sincs (talán a 10%a, mondjuk én igyekszem állandóan elégetni őket), de még így sem tudok mondjuk úgy 83x10et nyitni hogy ne legyen benne 5 dupla... -
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #7013 üzenetére
18 winnél 26 gólon álltam
Szóval azért nagyrészt kiléptek, én tutira ha kaptam egyet. Ja, csak jófej ellenfelet találni nem lehet főleg hogy ráírni senkire nem lehet már jószerivel.
#7014tenaijo
Elképzelhető, hogy később belefér majd CR vagy Messi, de az ilyen gold lapos evok 1 evotol sosem lesznek jó lapok. CR 77 pace, Messi 80, 1 evo ad 4-5-t általában, ilyen 10-15re kéne majd tolnia, hogy mondjuk TOTS időszak alatt jó lapok legyenek. Amúgy nem generál ez már akkora hypeot mint pár éve. Sok embernek simán lenne pénze egy WW CR,Radioactive Messire, és hiába a kedvencük előbbre tartják a csapatépítést. Nekem is all-time kedvencem Henry de nem fogom kirakni az sbc lapját emiatt mikor tudom, hogy csak szenvednék vele. Ahhoz, hogy a gold lapjaiból bármelyiknek jó lap legyen kell 3-4 evo, de ahhoz meg túl nagy a rating.A 2K-s dologgal kapcsolatban úgy tudom már folyamatban a fejlesztés, és az NBA pl. valóban jó, de azért azt sem szabad elfelejteni hogy a 2k-nél pay to winebb sportjáték nincs a piacon. Szóval még várjunk azzal, hogy majd a foci piacot is letarolják.
Távol álljon tőlem, hogy az EA-t védjem de a WWE-vel szemben ott a UFC aminél azért általában pozitiv kritikát olvasok és amikor néha kipróbálom szerintem is jó játék. Szóval itt még mindig a fő gond hogy
-Nehéz jó focis játékot csinálni, főleg mert itt nem 3-4 AI-t kell egyszerre irányítani hanem 10-t.
-A FIFA/EA mint brand 25 éve köztudatban van, kb. mint a COD szóval ha jobb játékot csinálsz sem feltétlen fogod letaszítani a trónról az ismert játékot.
Sokszor ha valaki csak úgy leül a FIFA/NBA elé nem komolyan véve akkor élvezi a játékot, nem veszi észre vagy nem tapasztalja a hülyeségeit és emiatt torz kép alakul ki egy olyan véleményével szemben aki mondjuk adott játékot mindennap nyomja. Mivel az EA FC-t millióan tolják az NBA-t szerintem kb. fele vagy negyedannyian napi szinten így teljesen más a megitélés. Leülök az NBA elé minden nyáron 1-2 hónapra heti pár órára és végig élvezem, nincs időm kitapasztalni a hülyeségeit így automatikusan egy jobb játéknak gondolom a fifánál, holott lehet ha valaki ezt fordítva csinálná ugyanezt tapasztalná. -
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit #6834 üzenetére
És gold Bappét? Még augusztusban is futtatni fogják
Más:
Legtöbbször 2 CM es alakzatban játszok.
A 2 CM-em WW Trezeguet és TT Yaya, megoldják, sőt.De annyi magas fodderem van, hogy ki kellene valakit rakni.
Sawa vagy ez a De Paul srác, vagy ki lehetne egyikük kiváltója? Valakink ötlet? -
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #6783 üzenetére
Szarkazmus akart lenni. Persze nem nyitottad szarrá magad. De azért néha potyog valami. És ha van Garrincha akkor megertem hogy nem érdekel arra a posztra sbc. De nálam soha semmi értelmes nem jön.
Idei top nyitás értékben ikon pikkbol kaka aki kispadra sem került hiába millás lap. -
-
tenaijo
tag
válasz
EA's hit #6603 üzenetére
Kicsit félreértettél. Nem arra panaszkodom, hogy ezek után nem jött egy ötödik, meg egy hatodik, a "gusztustalant" arra értettem, hogy lehúzták nullára a pakkokat, mikor mindenki elkezdett nyitogatni, és azóta fodder SEM jön..
Aki akkor nyitotta el a csomagjait, mikor csak egyfajta pozi volt bent, az általában kapott is, aki várt a full teamre, annak lóxar se jutott..Példaként írtam le, hogy én mit nyitottam akkor és most, hisz nagyon nagy a kontraszt, elnézést kérek, ha a lelkedbe tiportam.
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit #6447 üzenetére
Nekem is lószar jött. Még most távolról streamelve letoltam a wl-t 7 winig. Semmi nem jött. 3 85+csatárt is kiraktam. 3db 85ért. 86+ adott egy 87est. Ennek így nincs érteleme. Ha azt akarom hogy esélytelen dolog legyen vakami akkor lottózom. Aminek örültem, hogy kibírtam hogy ne vegyek packot. Ennek a hazug, kapzsi, inkomoetens barmoknak igazából a játék ára is sok. Bár senki nem venne packokat. Akkor talán jobb lenne a játék is.
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #6282 üzenetére
Mintha ez fixen adott volna Messit. 5 haverombol kapott egy sem TOTY Messit, volt par szerencses aztan ugy van kezelve mintha mindenki ezt kapta volna.
David reszerol plane nem ertem a kiakadast mikor 100szor tobbet nyit mint barki. Egyebkent mit szamit milyen jatekosa van az ellenfelnek mikor allandoan azert sir mindenki hogy szarok a jo lapok is?
Kicsit tul van fujva ez a dolog. Akit amugy is megvernel annal egy messi nem oszt nem szoroz.Amugy a legnagyobb baki tavaly volt ev elejen mikor 25k-ert eladhato Hero packot vehettel a storeban.
-
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit #6172 üzenetére
Én már ki sem nyitom a maradék csomagokat, meg amik a héten gyűlnek. Majd a kövi promora, ott legalább visszatérnek a 87+ fodderek. Mert ugye promo lap abból se fog jönni
Thebigk: persze. Mondjuk látva itt a whaleket akik milliókat basztak bele és vagy nem jött semmi, vagy csak nagyon gyengén dobta, hát bankszámla legyen a talpán amelyik bírja ezt a tempót... És ez alatt 2 hét alatt az EA vmi felfoghatatlan mennyiségű pénzt zsebelt be. Amit nem fogunk viszont látni a játékban
-
miro.
senior tag
válasz
EA's hit #5985 üzenetére
Uristen,ne olj azert embert vele.
En mit csinalnek? Torles azt csa.
Egy jatek. Ki nem szarja le. Minden evben eldobod a tobb szaz oradat,bele olod ebbe a szarba. Legalabb most kaptal egy ajandekot hogy nyugodt szivvel hagyd a faszra abba. Dehat ugyis ujrakezdi. Meg 1,4millio coin nem? Nem az egesz csapatod? Elvesztettel egy jatekost,ne hogy aztan ne tudj nyerni hetvegen egy meccset sem a wl-en. Ja,hogy szart nem er igazabol. -
-
Sirandrish
legenda
válasz
EA's hit #5663 üzenetére
Értem az elméletet, csak az nem világos hogy egy olyan játékos aki leteszi a játékot, gondolom azért teszi le mert elege lett, vagy megunta, vagy valami. Attól hogy nyit két jó játékost, a játék még ugyanaz marad, miért maradna még fél évig? És főleg miért venné meg a kövi játékot?
Mármint ha alapba nem vette volna meg.
Én csak magamból indulok ki...ha nem akarom megvenni az EA FC25öt, akkor nem fogom megvenni akkor sem ha ma nyitok egy Messit...
Megfordítom...ha megveszem, akkor 100% hogy nem azért veszem meg mert nyitottam egy TOTY-t, és ha nem veszem meg, az nem azért lesz mert nem nyitottam..
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elite: Dangerous
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest