- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nem ennyire szigorúak a szabályok
Valverde volt már a csapatban, meg tavaly Benzema FB lapját is nagyon sokáig használtam.
De pl. Vini nálam soha nem kerül be a csapatba, pedig tavaly is szinte az összes színes lapját kinyitottam.
Tegnap nyitottam egy Rüdigert, szóval Rodrygoval a link is meglenne, és eladhatnám VVD-t.
De valahogy a mostani felállás szimpatikusabb
Az is lehet, hogy Kubo-t veszem ki, a bent lévő SBC-k közül ez van elérhető áron -
EA's hit
őstag
Ad xp-t a wl, meg ugye a magasabb rivals rank is egyre többet ad, de azt én sem gondoltam, hogy már kész lehet lenni vele. Nekem talán 1-2 daily maradt ki összesen, plusz az egyik wl, azon kívül kb. mindent kiszedtem, és 35-ös level vagyok. A héten mondjuk meglesz a vége nekem is.
A preseason rewardokat vajon még idén megkapjuk, vagy csak majd az FC25 elején?
-
Szigma70
addikt
Kár, hogy nem fotóztam este.
Amit nyitottam este:
2db 100K-s, 3 db 50K-s, 2db Mega, 1db rare mega,
85x5, 83x5, komplett MM, a Div 5 revard, a SB reward, pár kapott pakk,
Eredmény:
Az egyik 100k-s ban volt egy Kimmich, az utána jövő rating 83
a másikból jött egy Maingan, ez haszon, mert eladtam az enyémet 20K,
Jött egy Rodri, valami 88 as csaj, pár 86-os és egy Varane.
Persze mind eladhatatlanból. És ez eredményes nyitás volt.
Annyi, hogy a sok dupliból kiraktam 2x az IF pakkot, onnan 2 85-ös IF a haszon, SBC be jól jön majd.Szóval gyűlik a Rodrygó SBC nahhhhh
Ha ez mind eladható pakk lett volna, akkor sincs 100K -
Nandinagy
addikt
Eleve nem is kellene ilyen packokat kapnunk. Most nem azért, de tavaly decemberig kb. 75+ pick meg 78+ gold players sbc upgrade sbc-k jöttek. Most meg 83*10 meg 85*5-t nyitogatunk október elején.
Egyébként nekem kifejezetten sok 85+ lap jön, igaz a nagy része használhatatlan de jönnek. Más kérdés, hogy sok faszságot kirakok én is mint Maddison,a 84*2 meg hasonlók.Az meg, hogy tavaly volt Benzema. Igen, de a POTM még mindig teljesitményre megy. Son meg Leao gold lapja alapból 100k+ akkor evidens, hogy egy sbc lap jóval drágább lesz. IF Son 500-600k környékén ment ha jól emlékszem. Nem tudom most mennyi, de az sbc is gondolom ennek a környékén van.Ahhoz képest ha megnézed ez +1 rating és ugyanúgy tud ST+CF-t amit a gold nem. Ez a POTM Son jelenleg egy Di Natale szintű lap ami nem gyenge azért.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
-
toxicjew
addikt
Ott van a szövegben. A 85x5. Én is kinyitottam, mert hát mind1 melyik promobol nem nyitok semmit és igazam lett. Csupa gold fodder. Nagyon nem adja eddig...
Mindenki kapni fog mindenféle kompenzációt, csak győzze ez a szerencsétlen nyomorék banda kitalálni, hogy kinek mi jár
Hetek kérdése biztos. Top 3 balfasz cég ever.
Guba: ott van a patch notesban, hogy javították
-
Aguinaga
őstag
Na, ilyen ellenem is volt már kétszer.. ezt se bírják javítani. Mint a norvég lányt, akit ha beteszel, nem megy a meccskreálás.
Védekezni úgy szoktam, persze még csak div 7 teteje vagyok, hogy a 2nd man hívást nem tartom folyamatosan, ha látom, hogy rossz irányba megy a csapattárs, felengedem, és újra nyomom, de ezt sajnos nagyon sokszor kell eljátszani..
-
bodnar123
őstag
Szerintem a késés feldolgozása lehetetlenné teszi, hogy jól meg legyen írva. Muszáj egy csomó dolgot rásegíteni, és az sem lehet 100%-os. így igazából mindig lutri a dolog. Sajnos. Emellett a statisztikák belecsempészése is nehézkes. 90+ passzal elvileg jó labdát kéne adnia, jobbat mint 60al. Közben meg elvileg nekünk kéne jó irányt nyomni. Ha mindent jól csinálsz, akkor miért lenne gyengébb egy 60as. Emellett nem tudom mennyire megoldható egy ennyire szerteágazó statisztikai együtthatót leprogramozni. Ha manuál irányba vinnék el a dolgot, az lenne a jó. Akkor tényleg kb minden jó passznak örülnél. Csak akkor rengeteg pénzt buknának. Na meg azt se tudom mennyire lehet leprogramozni.
-
miro.
senior tag
Mintha oldgenen jatszanek.
Atszaladnak a kpn,aztan utana azon mulik hogy hogy helyezkednek a jatekosaid.
16-oson belul meg annyi ideje van loni a tamadonak hogybaz borzalmas.
Nem nagyon ertem,hogy hogy lehetne jol vedekezni.
7-8 golos meccseket jatszom.
Szerintem ma volt zsinorban negy darab 3:3-am.Lehet kene a 442 melle egy masik taktika is.
-
|AP|
veterán
még nem derült ki számomra, hogy tacticallal vagy advanceddel érdemes-e menni. Megoszlanak róla a vélemények, bár egyre több streamernél látom, hogy advanced-re váltanak, meg gyarapodnak az "ez az új meta védekezés (advanced + x-es szerelés)" videók is
Egyelőre nekem rivalsban a régi a kevésbé szar, SB-ben próbálgatom az advancedet, de nem igazán tudom még mivel menjek hosszabb távon -
toxicjew
addikt
Pont most akartam kérdezni, hogy van e vmi cheat code a védekezésre. Igaz csak éjfélkor kezdtem el online játszani, azért pár dr után is érződik, hogy ez necces lesz.
Jó mondjuk okadek a csapatom még, de na. Próbáltam snipeolni egy Mad Enzot, nagy nehezen sikerült is, hogy letoljak vele legalább 1 meccset az XP miatt. Ez a market jóval durvábbnak ígérkezik, mint a PC. De felüdülés fps lagg nélkül játszani
Az mondjuk vicc, hogy megint unlockolni kell a marketet azután, hogy a 23ban már megvoltam vele.
-
bodnar123
őstag
Nem tudom igazán még. Észre se vettem mikor nyitottam. Én általában a magasabb ratingű lapokat szeretem. Az jobban mutat, de dembele miatt kell a csapatba. Megvenni nem venném meg. Amúgy a gond, hogy ha olyanja van, akkor simán 3-4szer is mellényúl a labdának a védő. Ez bármelyik lehet. Szóval idén is sokszor a dobókocka dönt.
-
EA's hit
őstag
Gondolom más lesz a pontozása a kvalinak (nem az eddigi 4 vagy 1 pont), mert a rank1-et 41 pontra írja, ami meg ugye az eddigi 40 pontos maximummal nem lehetne. Lehet hogy 5 pont jár majd egy winre, nem tudom. Btw ha 6 winre emelik a limitet, elmehetnek az anyjukba.
Amúgy azt árulja már el valaki, hogy lehet tele máris a piac ikonokkal és herokkal
-
toxicjew
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged