Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
veterán
-
-
Apollyon
Korrektor
Ha valaki, akkor pont az Amazon az, aki megtehetné, hogy tolja a supportot régi modellekhez is. Kb. végtelen pénzük van, érthetetlen. Vagy akkor mondaná, hogy hivatalosan nem támogatják tovább, de legalább nem lövik ki direktben az áruházat az eszközök alól és működik amíg működik. De ahogy NX is írta, bent akarják tartani a könyveket az ökoszisztémájukban.
-
Dr.NX
Topikgazda
Aha, értem, a morális részét is.
Bár akkor értem azt is, hogy az Amazon miért nem szeretné, hogy régi Kindle-t használva le tudd szedni a DRM-et, noha úgy sejtem lesz még jó pár köztes modell, amik ugyanúgy nem frissülnek, tehát nem tudnak rá új DRM-kódolást küldeni.
Ugyanakkor 14 éves modellek, ami a tech világban rengeteg idő, gondolom a legtöbb eszköz akksija már halódhat.
Azt meg tudod tenni, hogy megveszed a könyvet ÉS letöltöd torrentről, vagy alternatív úton támogatod a szerzőt.
-
Dr.NX
Topikgazda
Bocs, én nem teljesen értem a problémádat.
A felhasználók továbbra is elolvashatják a készülékeikre már letöltött könyveket, és a Kindle mobilalkalmazáson, a Kindle for Web szolgáltatáson, valamint az újabb készülékeken keresztül hozzáférhetnek fiókjukhoz és Kindle-vásárlásaikhoz.
Mi változik?
-
Apollyon
Korrektor
Ha angolul akarod olvasni, akkor valóban, magyar nyelven viszont fent van pl. dibookon. A Ready player one fordításától én is kikészültem, szóval megértem ha már nem nagyon akarsz magyarul olvasni.
Ez a húzás mondjuk pont nem fog sokat ártani az amazonnak, sok user azt se tudja hogy létezik más e-olvasó Kindleön kívül. Eladási számokból meg ki tudja, igazából az írókban kéne olyan hozzáállás legyen, hogy nem paktálnak le egy elnyomó multival. -
Apollyon
Korrektor
Kidobni azért túlzás, de értem a problémádat.
Btw milyen könyvek vannak Amazonon, amik sehol máshol nincsenek? Mert van pl. az a Freida McFadden néven író aki Kindle exclusive, csak épp nem Magyarországon.
A nagyobb baj akkor inkább az, hogy nem tudod letölteni az ott megvásárolt könyveket. Május 20-tól. De az elmúlt évek Amazon munkásságai miatt egyébként már nem is kellene ott vásárolni, mert lassan több erőforrást fordítanak csak a DRM fejlesztésébe mint a komplett Kindle ökoszisztémába. -
tibaimp
nagyúr
doc, Arolotifar: Ott a pont! Pontosan így döntöttem én is, most állítottam be rajta!

Nagy THX
-
Doris
kezdő
Hajlandó lennék, csak ha van magyar nyelv, márpedig a pocketbookban van, és ez csak 1 szempont volt amiért ezt válaszottam, akkor minek? Sokkal konfortosabb ha értem teljesen hogy mi van odaírva, pl.ha azt nézzük h személyre szabás. Akklr nem jobb ha pontosan értem hogy mit nyomkodok?
-
csibe1
veterán
"mondjuk aki rogeszmesen ragaszkodik ahhoz hogy nem hajlando kb 3 angol szot megtanulni hogy hasznalni tudjon egy QoL improvement eszkozt, az igy jart...
"Na igen, azért nem árt ha ragad valami az emberre...
Régen még nem volt minden szoftver sem magyar, és az első okostelefonokon is érdekes volt a magyar ferdítés, már ha volt.
Mostanában is találkozni még néha elég érdekes magyar nyelvű szoftverrel pár telefonon.
Aztán nemrég valaki azt írta, hogy minek is nyelvet, vagy csak pár szót tanulni.
Valaki elvan a befőttesüvegben is.

-
-
No.01
addikt
Jogos, a Librit meg sem kellett volna emlitenem
Egyebkent van olyan "gyujto" oldal ahol a friss konyvek ebook formaban is elerhetoek?
...mert a masik aggodalmam, h azert kulon helyekre regisztralni mert adogg konyv csak onnan toltheto le az pont szembe menne azzal, h legalabb digitalis es nem kell kulonbozo uzletekbe elmenni...
**ez a 563951225dibooks hasonlonak tunik. Ez lenne a legnagyobb ilyen "konyvtar"? (ha a magyar nyel az elsodleges)Egyebkent dierekt nem befolyasoltam senkit, de a Kobo fele hajlanek leginkabb... de nyitott vagyok barmire.
Meg van 1 hetem kiturni a legjobbat... -
Szerintem olvasd el még egyszer, hogy mit írtam. Másolj fel pl. epub-ot a Kindle-re csak USB-n keresztül, meglátjuk, hogy milyen "képet" vág hozzá
Pláne, hogy sok oldalon .prc illetve .epub kiterjesztésű könyveket lehet vásárolni. A mobi/prc támogatást pedig már szerintem kivezette pár éve az Amazon, ha jól tudom. -
Cs1csó
titán

A Pocketbook-ot "szeretem" mert ár/érték arányban nagyon jó amit nyúlt (vegyük az említett Kobo BW-t aminél ugye a Verse 14 ezerrel olcsóbb ami nem kevés az 50 ezres PB-nél ugye így közel 30%-al drágább)
De a terméktámogatást nem vitték túlzásba, ha jól emlékszem 2022 őszén vettem a TouchLux5-öt és 2025 január óta nem jött hozzá SEMMI, sőt előtte is alig, ahogy néztem a frissítési honlapot a megjelenése után 1-2 évig gyakrabban jöttek a frissítések aztán szinte semmi. Amúgy az Árukereső szerint 2020 nyara óta forgalmazták tehát bő 4 év terméktámogatás volt de az is erős túlzás ahogy írtam, inkább az elején jöttek a komolyabb dolgok utána szinte semmi.
(a Xiaomi telefonom olyan hogy én 2022 tavaszán vettem és 2024 nyarán jött rá utolsó Xiaomi frissítés ami azért vicces)A Kindle-nek szokták amúgy még az összeszerelését dícsérni. Nekem kevésbé tetszik a zárt ökoszisztéma.
Az Onyx-nél itt a topikban mindig a hardvert emelik, ki, hogy az jóval erősebb mint bármelyik veresenytársé, de ugye a kérdés, hogy KI LENNE E használva.
Ami érdekes, hogy az Onx a "palma" eszközükkel egy érdekes méret/forma világot is indítottak, ahogy nézem ők az újításokra nagyon nyitottak. A nagyméretű színes eszközeik is elég komolyak.Sajnos az is elég nagy különbség, hogy a 6"-os Kindle és a 6"-os Kobo között közel 20 ezer forint különbség van.
Ez ugye még nagyobb mint a PB vs. Kobo közötti.Nagyon fontos, hogy ezeket az eszközöket nem 1-2-3 évre hanem 6-8 vagy akár 10 évre veszi az ember és ilyen léptéknél 20 ezer forintnak nem kellene relevánsnak lennie, még szerényebb anyagi helyzetűek is inkább jobban gondolják át és esetleg spóroljanak vagy ha kapható akkor egy használt de minőségi olvasó megvásárlása is jó irány.
Ez is érdekes hogy elég karcsú a használt piac, mert sokan szeretik az olvasójukat, és ha el nem törik pl. a kijelző akkor kb. az akku haláláig használja az ember. Sokszor akár még akku is cserélhető.
Amúgy így tovább jöjjön mások véleménye is!

Szerk.:
tőleg és BoB-tól is kérdezem, ezek a frissítések milyen minőséget képviselnek, mire fókuszálnak mit frissítenek új funkciók, finomítások? Gördülékenyebb működés? -
MLA
aktív tag
Hát én lehet befizetnék egyre ha nem most vettem volna egy Onyx Palma 2 prot. Amúgy a kis méret pont jól jött hétfőn mikor a kórházban voltam kivizsgáláson. (Ott is lehet ücsörögni órákat
) Ülök jámborul, olvasok, várok a soromra mikor kiszól a nővérke a kezelőböl hogy menjek gyorsan most ráér a doki. Ilyenkor nincs sok idő cihelődni, olvasót pakolászni, így csak bevágtam az ing felső zsebébe a Palmat mint egy mobilt és már robogtam is befelé. -
Ébri
senior tag
Nekem a Kindle szoftverrel a fő bajom, hogy beállítások terén elég korlátozott (kevesebb opció választható mint másoknál), de pl. feleségemnek jobban tetszik, hogy nem sok mindenen lehet állítani, de amin mindenképp kell, azt lehet.
Youtobe-n sok video van ahól nyomkodják és nagyjából látszik mit lehet állítani és hogyan, szerintem van értelme ránézni. Hardverileg nem rossz, másolással nem támogat epub-t, de calibre-vel másolható rá, ill. e-mailen átküldve konvertálja.
-
smallcurrant
tag
Egyre jobban hajlok a Clara felé.

Gondolom a közel 10 éves modellnél azért komoly előrelépés lenne, még ha a kijelző mérete nem is változna.
Nincs semmilyen hiányérzeted vele kapcsolatban?
Valami olyan funkció, amit hiányolsz?
Elég éles a kép a betűk? Állítható a betűk mérete?
Mennyire testre szabható a saját igényeidhez? -
Ha már többen is vagytok MX Master ismerők: a most kijött 4-en elgondolkodtam, szerintem nekem bejönne a kicsit döntött kéztartás, meg persze a sok fícsör. Viszont a fém görgetőkeréktől tartok, sosem próbáltam még, nem rosszabb használni a hagyományos gumis után? Nem tudom elképzelni, hogy egy recés fém lehet olyan kényelmes, mint egy puha gumi felület.
-
AI szerint is kihívásos sajnos...
Steps to read Amazon books on a Kobo Clara HD
Download the book from Amazon:
On your computer, download the Kindle book from your Amazon account by selecting "Download and transfer via USB" and choose a Kindle device you've linked to your account. Note that some recent changes from Amazon may make this step more difficult. - ezt mostanában szerintem megszűntette az amazon sajna...
Install Calibre: Download and install the free e-book management software Calibre on your computer.
Install the DRM plugin for Calibre: You will need to add a specific DRM removal plugin to Calibre. This may require finding a specific version of Calibre or a separate download.
Add the book to Calibre: Add the downloaded Kindle book file to your Calibre library.
Convert the file: Use Calibre's conversion tool to convert the book to a format that Kobo supports, such as EPUB.
Transfer to Kobo: Connect your Kobo Clara HD to your computer via a USB cable. Drag and drop the converted EPUB file from Calibre to your Kobo's e-reader folder. -
csibe1
veterán
"Most olyan konyvsorozatot olvasok amit meg tudtam venni Google Playen"
Mi az a miaz?
Kíváncsi lettem, hogy mit olvasol.
Az viszont érdekes, hogy csak az első rész van meg a gugglinál.
Ha nem magyar nyelvű akkor meg jobb lett volna alapból az Amazonon megvenni az összeset, már ha ott meg van mindegyik része. -
Bozek
nagyúr
Lazán tolják Xiaomi-ék. Aki közösségi finanszírozásban (Indiegogo?) előre beteszi a pénzét, az egy ezressel kapja olcsóbban, mint aki később veszi meg.

Kínában december 18-án kezdik a tervek szerint szállítani. Vajon a gyártás elkezdődik akkor is, ha még nincs meg a pénz? Kétlem.
-
Munkas
aktív tag
Én vettem egy 2019-es modellt, csak még nem tudom használni, mert regisztrációt akar. Az Amazon regisztrációt nem lehet valahogy kihagyni? Jó az valamire?
Ajándékba lenne szülőknek és tartok tőle, hogy később rászedik őket valami "akciós ajánlattal", ezért jobb,ha nincs regisztrálva. -
Ébri
senior tag
Már az elején kikapcsoltam. Lehet, hogy gyengébb aksis változatot fogtam ki, de mivel tavaly augusztus óta 2x vagy 3x fordult elő, hogy nem könyveket / PDF-eket másoltam volna fel amúgy is, és tölteni kellett, így azért nagyon nem zavar. (Nálam is, mint korábban többen írták, az egy hét a minimum.) Csak meglepődve láttam, hogy a 2 hónapja nem használt és azóta alvó PW2-mben még volt delej (bekapcsolt wifivel).
(Igazából azért furcsa, mert ha PW2-n olvasok, az ottani merülés gyorsabbnak tűnik, bár nem végeztem teszteket, tehát lehet, csak rosszul emlékszem- De PW2 emlékeim még augusztus előttiek
) -
csibe1
veterán
-
Degeczi
nagyúr
Pedig a DRM lesz az - elképzelhető, h csak fizikai eszköz kulcsával tudják aláírni/titkosítani, és az app másként működik, ott nincs ilyesmi. Nálam van jópár hardveres olvasó, és több szoftver is regisztrálva, és most megnéztem: valóban csak a fizikaiak esetén opció a számítógépre letöltés, az app-ok szürkék a listában.
-
ZooLee
senior tag
ez igy egyelore eleg rosszul nez ki...
kifizetem az Amazonnak az arat hogy legalisan az enyem legyen a konyv, de el csak akkor olvashatom ha megszegem a torvenyt (nem fogok kindle-t venni, es telefonon sem akarom olvasni...)És tableten?

Én nem csinálnék nagy problémát belőle, ha egy megvett tartalomról van szó, akkor szívfájdalom nélkül leszedném a DRM-et a fenébe...
(#9899) LittleBiG007: Az Amazon meg azt mondaná, hogy azért adtam el neked olcsón, hogy Kindle-n olvasd, ne máson.
Nemigen mondhatja azt, mert nem köti Kindle vásárláshoz a könyvvásárlást - szerintem nagyon helyesen. Így ki lehet próbálni az Appon belül az olvasást, aztán ha már vettél könyvet, és tetszik az App, akkor egyszer csak beeshet egy Kindle is a kosárba...

-
DittyCat
tag
Na most az a gond, hogy két olyan menüpontot találok a Kobon, ahol lehetségesnek tartom a wifin való kapcsolatot.
- Wireless connection - itt 2 menüpont van, egy airplane mód, amit ki lehetne pipálni és egy Edit gomb, amivel elvileg a kapcsolatokat lehetne szerkeszteni, de ha rányomok, kiírja, hogy nincs ismert hálózat. Punktum. Nincs tovább.
- Az Extras menüben a web browser pedig azt kéri, menjek fel a kobosetup.com oldalra és regisztráljak.
- Ha viszont oda felmegyek számítógépről, közli, hogy Windows vagy Mac kell, ha nincs, akkor csináljak. És ha nem akarok? És ha nincs lehetőségem? A munkahelyemen van windows, de nincs rendszergazdai jogosultságom, nem telepíthetek semmit, a weboldal pedig blokkolva van.
- Ha a Sync "című" felhőre kattintok, megint csak a regisztrációt kéri.
- Hozzáteszem, a Linux pöccre felismerte, hogy egy Kobo readerrel van dolga.Biztos, hogy jobban rápörögtem, mint kéne és ezért elnézést kérek mindenkitől. Nagyon örültem ennek az olvasónak és nem azért vettem, hogy ne tudjam használni. Lehet, hogy van olyan menüpont, ami most használnom kéne, de nem lelem. Kérlek, ha van, akkor mondjátok el, hadd aludjak ma éjjel nyugodtan
! -
tecsu
addikt
:-) Persze, de itt külön jelzik, hogy ennyi, finish - már jó ideje.
Azóta újabb készülékek, újabb firmwearrel és újabb Calibre jelent meg...
Bizonyos plug-inek esetén kiírják, hogy nem teljesen értik a kepub formátumot ezért nem vállalnak felelősséget és ahogy látom, minden plug-in mellett van egy "warning", miszerint nem biztonságos.Mellesleg a Calibre szoftver leírásában meg van említve az új Kobo készülék, meg a többi is, mégsem tud rá kovertálni, na ez meglepett.
Ráadásul a felbontásoknál, ahol ki kell választani (Output Profile), ott a Kindle Voyage felbontása van csak, a H2O-é vagy a az Aura HD-é nincs, az általános Kobo-felbontás pedig kicsi.Szóval talán állíthatnék minden a Kindle Voyage-ra, az van tudásban és felbontásban a legközelebb és az epub amúgyis általánosabb, ha jól értem...
-
Libretom
aktív tag
Alapvetően egyetértek, de a kulturált hangnemre néhány hsz. törlése nem tanít meg senkit, sőt. Szerintem nem szabad eltűrni a nem odavaló stílusú, bántó, intoleráns beszólásokat. Ez a többi fórumozó dolga volna, függetlenül attól, hogy ki, milyen vasat használ, vagy mit tart a legjobbnak. Egyébként nem tudom, hogy az én hsz-emben mi volt a hiba, még az off részét is ideértve, de Te vagy a Moderátor...

-
postasbeci
csendes tag
-
SzKG
csendes tag
Doc!
Nézd meg a 10. percet az Illuminán, és lehet, hogy megváltozik a véleményed...

Tényleg nem kötözködésből, de had kérdezzem már meg, miért van szükség külön tabletre, és ebook olvasóra, vagy téged zavarna, ha lenne egy teljesen szemki'mélő szi'nes, passzi'v kijelző, egy tablet belsejével, és normális üzemidővel? Remélem azért idővel el fogunk jutni ide is, de ez lépésekből fog állni...
-
Mike76
tag
Valahogy úgy...Az ősrégi Sony Xperia Mini telefonom 2.3.4-es Androiddal kb. 1 hétig bírja úgy, hogy éjszakára repülőgép-módba teszem. Időnként 10-12 órát is ilyen standby módban hever az asztalomon, ennyi idő alatt max. 1%-ot szokott esni az akkutöltöttség. Szóval valami szoftveres gubanc lehet a gyors merülés hátterében, az Android rendszer maga nem kéne, hogy ilyet okozzon.
-
SzKG
csendes tag
A vas sokkal régebbi, az oprendszer sokkal régebbi, ezért ma csak erős kompromisszum.
Pl.: Nézd meg, hogy lehet scrollozni egy Boyue t62-n, és a Nookon netezéskor, és nem hiszem, hogy indokolnom kell... 
Ha valaki ma androidos olvasóban gondolkodik, akkor szerintem nem is lehet kérdés, milyet érdemes megvenni. Persze figyelembe lehet venni több dolgot, mint az ár, itthoni beszerezhetőség, (nem netről) szervi'z, kijelző méret, vi'zállóság, stb. De gyakorlatilag az Onix T68, Boyou T62, és nálunk a beszerezhetőséget, és az ár/érték arányt figyelembe véve A Wayteq 60fl a befutó. A legszomorúbb, hogy a legjobbat, ami a Boyue T62, nem lehet nálunk kapni, és még csak nem is nagyon hallottam róla hi'reket sem itthon. Ha érdekel valakit, tudok róla i'rni, mert sokat jártam utána!
-
-
Apollyon
Korrektor
Igen, de írtam is, ha a How to-t pakolgatom ki-be azt látszik mindkét helyen. Tehát ha eltávolítom a Howto-t, akkor az a kobo-ról is eltűnik, ha hozzáadom a kobo-n is látszik. Minden egyéb más tartalom nem.
Ha nem ugyanabban lennék akkor ez biztos nem látszódna, pláne hogy csak egy accountot csináltam ;p -
MC Pite
veterán
Természetesen a pár oldalas demót leszedtem, ment; de feltételeztem a demó nem drm-es.
Azért tornáztam, mert te (is) olvasót írtál, olvasóra (ha hard lett volna?) az adobe cucca le tudja tölteni probléma nélkül - csak az ebook olvasó programok írói nem nagyon szeretnek fizetni az adobe-nak.Fbreader jó arra hogy a színeket váltogathatom, ionic meg olyankor, amikor sok a lábjegyzet (pl a felhőatlaszban sok volt, és akkor persze másik olvasó progival olvastam; a végefelé derült ki hogy ennél működik rendesen).
Arolotifar, köszi, symbian^3-ra keresek
.Hazafelé már lapozhatom az új könyvet, köszi srácok

-
MC Pite
veterán
Amiket találtam olvasó progik, a kettő közül csak az epubot (DRM free) tudták, de keresek hátha van ami a kindle formátumát is megeszi... DRM-es epubot egyik olvasó progi sem tudott amit találtam a telefonomra
.Megvenném, de átfutottam gyorsan a technikai részeket, és ott írták hogy adobe cuccal tudom feloldani és rátölteni a készülékre (így, de ez telefonnál nem működik); ill ellenőrizzem vásárlás előtt hogy megeszi e az olvasóm ezt a formátumot. Egyébként fel sem merült volna a normális vásárlásos módszerrel bármi bökkenő lehet.

Marad az (ha jól értem) hogy vagy az adobeból (vagy calibrébre) miután 'feloldotta' az epubot, valahogy felmásoljam a telefonra. Ha jól látom a többi platformra az overdrive lenne a megoldás.
-
-
Ébri
senior tag
Azért a magyar tudás se rossz, ha vmi hiba (vagy bármi más) üzenetet kap, lehet, tudja értelmezni, s nem egyből telefonál
.Idősebbeknél a jó szem is kérdéses, nem minden olvasók elég nagyok a rendszerfontok. (Én szemem elég rossz, már nem emlékszem melyik volt, amin alig láttam mit is böködök.)
-
LittleBiG007
aktív tag
A Nook ST Glowlight szókincs tekintetében pedig ötcsillagos. Egy 350.000 szavas Oxford egynyelvű szótárt tartalmaz. De az biztos, hogy nem szótanulásra találták ki. Például csak azoknak a szavaknak van benne a fonetikus átírása, amelynek nem egyértelmű a kiejtése, az információk mennyisége miatt sokszor majdhogynem ömlesztve tartalmazza a magyarázatokat, és csak a vastag betűs kiemelések segítenek a könnyebb eligazodásban. A magyarázatok sem minidg a legegyszerűbb szavak használatával történnek, ellenben mindig van példamondat. Összefoglalva, aki angol regényeket olvas, az tudja ennek a beépített szótárnak nagy hasznát venni, mert mindent megtalál benne.
Unteroff #8030: Angol regények olvasása önmagában is szókincsfejlesztő, mindenféle tanító alkalmazás nélkül. A gyakori szavakkal úgyis gyakrabban találkozik az ember és így rögzülnek. (Én már 3 és fél éve csak angolul olvasok, úgyhogy ezt tapasztalatból mondom.) A Nook beépített szótára valószínűleg nem lesz jó neked, ha még csak kezdő olvasó vagy.
-
Libretom
aktív tag
Nem tudom miért lenne jogilag problémás a hard DRM konvertálása, ha a könyvet nem adom tovább senkinek? Ezzel semmilyen módon nem sérülnek a szerzői jog szabályai. Kb. ugyanaz történik, mint ha a papírkönyv oldalairól saját magának fénymásolatokat készít a tulajdonos. A technikai megoldhatóság már más kérdés....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- iPad 11 (A16) 128GB Cellular Újszerű/2026.111.13.Apple Gar./Akku 100%/p4855
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"
Ott órákat el lehet tölteni.

Dr.NX