Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Apollyon #27621 üzenetére
"Könyvet meg kevesen olvasnak"
Az nem divat, mert a fene se tudja, hogy miért nem.
Hátha ragadna rájuk valami a koszon kívül is.A nagyobb probléma, hogy sokan olvasni sem tudnak normálisan, folyamatosan.
Ez meg főleg a szülők sara, szerintem. Valakinek mindegy, mert nem gond ha a gyerek is olyan hülye marad, mint a környezete; nem kell többet tudni, hátha kinézik.
Némelyek szókincséről nem is beszélve. (valaki ahhoz is térképet kérne, hogy megkeresse)
Aztán az olvasottak értelmezése, megint egy más kérdés.
Utána meg jön a nagy csodálkozás, hogy mennyi funkcionális analfabéta van az országban... -
csibe1
addikt
válasz
Chris Kiki #27615 üzenetére
A Nokia 9300-asba vagy a Compaq 3870-esbe?
Valamikor meg kellene néznem, hogy mi a helyzet Nokia 9300-assal, mert jó ideje nem foglalkoztam vele. Az akksi azóta valószínűleg kukaérett lett. -
csibe1
addikt
válasz
philoxenia #27611 üzenetére
Anno én is egy Compaq iPAQ H3870-en kezdtem el olvasgatni prc formátumban a Mobipocket readerrel, meg egy Nokia 9300-ason, mert arra is fel lehetett tenni a Mobipocket readert.
-
csibe1
addikt
válasz
philoxenia #27602 üzenetére
Így már értem, hogy mire gondolsz.
Azért írtam az új akkukkal való megjelenést, mert azokat is csak ígérgetik minden évben; de aztán egy új akkutechnológia sem jelenik meg a telefonokba évek óta."Neked régi a reged. Emlékszel Télapóra? Racecamre? "
Igen, emlékszem.
Lassan csak ideért az oled is, és azóta a forint is elég sokat romlott sajna.
Ha ennyire régi nem is, de mindkét nagyimnak volt Orion tévéje, az egyik az lábakon állt.
Viszont mind a kettő a bemelegedős fajta volt, és fekete-fehér.
Sőt még volt két pici tévé is, az egyik Tünde a másik meg Videoton, talán 4 csatornával.
(bár adó se nagyon volt több - Magyar 1-2, osztrák 1)Igazából itt a gyártóknak kellene lépni, de az mindig elég nehézkes minden téren;
finoman szólva. -
csibe1
addikt
válasz
philoxenia #27590 üzenetére
"Remélem nemsokára lesz valami új kijelzőtechnológia, ami olcsó lesz és strapabíró és zsebből vezérelhető."
Az új generációs akkukkal együtt fog megjelenni.
Mind az összessel együtt -
csibe1
addikt
Lassan - már tegnapelőttre kellett volna - ideje lenne valami strapabíróbb ebook olvasót fejleszteni.
Ez még egyik gyártónak sem jutott eszébe?
Ha már van strapa tablet is?
Azért az elég vicces, hogy akár 80-100 ezerért veszel egy eszközt, és a legkisebb ütődés, hőingadozás miatt, vagy csak simán a béna gyári tok miatt használhatatlan, gazdasági totálkáros lesz. A gyártó meg mossa kezeit, mert biztos te vagy a hibás. -
csibe1
addikt
válasz
VMatteo #26391 üzenetére
Most jó árban van az Oasis-nál: PocketBook Basic Lux 4
Anno én is vettem tök alap olvasót, világítás nélkül; utólag már bánom, lehet azért nem is használom. Az is egy PocketBook volt, szerettem is az elején, de este már zavaró volt, hogy nem világít. Az érintőképernyő akkor nem hiányzott, most már furcsa lenne ha nem lenne érintéses vezérlés. Itt meg legalább meg van mind a kettő.
Gondold át, hogy Neked mi a fontos egy ebook olvasónál, de szerintem ez egy jó olvasó. Az nálam legalábbis külön plusz, hogy microSD-vel is bővíthető.
-
csibe1
addikt
"A szemkímélés érdekes kérdés: régen ugyanis az ebook olvasók nem világítottak. Most, hogy pár hete nézegetem az ebook-os fórumokat, azzal szembesültem, hogy manapság nagyon sokan már nappal is világítással olvasnak (hiába lett jobb az e-ink), azaz a mobil világító képernyője helyett az ebook reader világító képernyőjét nézik. (Lehet, hogy amiatt, mert már annyira megszokták a képernyőt, hogy az lett az etalon?)"
Ez tök jó, de szerintem azért nem ártana összehasonlítani a világító képernyőket éjjel is.
Kíváncsi lennék, hogy a telefonon vagy az ebook olvasón jobb éjjel, sötétben olvasni. -
csibe1
addikt
Egy 2022-es cikk a Kindle epub támogatásáról: [link]
Részlet a fordításból:
"Amazon nagyon csendesen bejelentette ezt A Kindle eszközök végre támogatják az EPUB-ot formátum 2022 végén kezdődik és kibővül, ahol a tulajdonosok megragadhatnak könyveket.
Van azonban fogás. Kindles nem lesz natív EPUB támogatás. A fájlt továbbra is el kell küldenie a Küldés a Kindle e-mail címen keresztül, hogy az e-könyvet az EPUB-ból olyan formátumba konvertálja, amelyet az eszköz képes olvasni. Bár az Amazon nem mondta, hogy ezt a formátumot hívják.
Ráadásul az Amazon megszünteti a .MOBI és .AZW formátumok a Küldéstől a Kindle-ig.
Ennek oka az, hogy ezek olyan régi formátumok, amelyek nem támogatják a legújabb Kindle funkciókat vagy a jövőbeni funkciókat. De ha már van MOBI fájlja a Kindle-n, ne aggódjon egy dolog miatt, mivel ezek továbbra is működnek. Csak nem kaphat újat, miután a frissítés megjelenik." -
csibe1
addikt
válasz
#20584850 #23911 üzenetére
"Ez olyan mint ha egy telefon szoftverének újjrahúzása vagy custom rom témánál azt ecsetelnéd mindenkinek, hogy nem biztonségos és vigyék inkább szakemberhez, a szervízbe, mert személy szerint nem szeretnél ilyenekkel foglalkozni."
Szerinted az okostelefonnal rendelkezők hány százaléka képes egy telefon szoftverének újrahúzására?
Aztán hány százalék van tisztában azzal, hogy ez lehetséges?
Nagyjából ez a helyzet szvsz a pdf konvertálással is.
Amúgy azért vannak rákattanva a pdf-re, mert az ebook kereséskor a guggli ezt a formátumot dobja ki nekik. -
csibe1
addikt
válasz
Cs1csó #23894 üzenetére
"de miután szöveges dokumentummá konvertáltam a LibreOffice-szal és elkezdtem szerkeszteni már jó lett.
Ez a lényeg, hogy sima konvertálással nagyon ritkán lesz normálisan olvasható ebook a pdf-ből. Ha elkezdem "szerkeszteni" akkor bármilyen szutyok pdf-ből egy jó ebook lesz, csak idő kérdése. A kérdés, hogy mennyi időt, és energiát kell rászánni.
-
csibe1
addikt
Itt a bökkenő: "A Lényegesebb dolog, hogy pdf formátumból átalakitani olvasóra nekem a Mobipocket Reader és az eBook Converter Bundle jobban bejött."
Ez nem igazán szokott normálisan működni, mert valamiért pdf-ből rendes ebook formátumban legtöbbször nincs normálisan olvasható végeredmény.
-
csibe1
addikt
válasz
nikkel111 #22849 üzenetére
"Egy üdülésböl hazatérve vettem észre, egy hátizsákban tokban volt az olvasó. Valószinüleg valami nagyobb csomagot rátettek."
Amúgy ha már ilyen sérülékeny dolgot cipelsz magaddal üdülni akkor miért nem vettél egy kemény műanyag dobozt, és tetted abba tokostul, hogy tutira ne legyen vele gond?
Pakoláskor nem kellett volna figyelni rá?Aztán meg itt húzogatod az orrodat, hogy nem bólogatnak lelkesen neked, hogy jajj gonosz bácsik nem cserélik a kütyümet.
Szerinted a szervízben nem tudják megállapítani, hogy nyomás érte a kijelzőt, és ezért ment tönkre?Remélem azért megköszönted az ügyeskének aki rápakolt.
-
csibe1
addikt
válasz
szkaroly #22811 üzenetére
Kinek mi a megbízható.
Alza, pcx, zonacomputers; mindegyik megadja a 2 évet.Mindenki ott vásárol ahol akar. Nekem megér némi plusz pénzt ist ha a gyári garit kapom.
Már amikor bevezették is baromságnak tartottam a sávos garanciát, nem is veszek ott semmit ahol ezt alkalmazzák. -
csibe1
addikt
Bocs, nem tudtam, hogy előtte el kellene végezni a "gyári PB tokok webes azonosítása" című mesterkurzust.
Ezt amúgy te találtad ki vagy valahonnan súgták; hogy mindenki neten keresztül meg tudja állapítani melyik a "valódi gyári" tok.
Esetleg javasolnál "gyári, tényleg gyári" tokot.
Aztán ha gond vand vele akkor te fizeted a képernyő vagy az üveg cseréjét? -
csibe1
addikt
válasz
WynNyback #21881 üzenetére
"A mostani esetemben is elfogadnám ha egy normális szakvéleményt kapok, hogy az én hibám. Elsősorban ezért reklamálok mert a mostani esetemben nem érzem megalapozottnak a szervizük szakvéleményét. Ami mint fentebb is írtam írd és mond 3 sor amiből egyetlen szót emelnék ki mechanikai hiba. De hogy az miért az én hibám mikor az eszközön semmiféle külsérelmi nyom nincs és a kijelzőn se látom a törést nagyítóval se már nincs levezetve."
Ez az ami nem mindegy, mert ez egy sablon lerázó szövegnek tűnik.
A fogyasztóvédelem nálunk sajna nem sok mindenre való.
Esetleg érdemes lenne a gyártónak is leírni az esetet, hátha lesz valami.A következő olvasónak meg beszerezni egy normális védőtokot hurcoláshoz, elkerülendő a hasonló garanciális vitákat.
[link] -
csibe1
addikt
válasz
LittleBiG007 #21855 üzenetére
Zacskó, zsák, sporttáska, nagy szemetes zsák, kukás autó, .. atombunker alagsora stb...
-
csibe1
addikt
válasz
nullpoint #21811 üzenetére
Kinek mi.
Egy normális sebességű 6-7"-os olvasóval nincs probléma lapozásnál.
Másrészt a súlya is kisebb, és még vízálló is lehet.
Ezt a két képernyős olvasónál nem olyan egyszerű megoldani; már ha van belőle vízálló.
Amúgy ha neked a kétoldalas olvasás az elsődleges akkor vedd meg.
Utána meg írj róla pár mondatot, hátha más is ilyet keres vagy kedvet kap hozzá. -
csibe1
addikt
válasz
tvamos #21695 üzenetére
"Van egy 10"-es tabletom, az jó is, de nagyon világít, de ha leveszem a fényerőt akkor nem elég kontrasztos."
Éjszakai mód, pl. CoolReader, Eboox?
A CoolReader-ből keress egy régebbi verziót, mert az új úgy kezdi, hogy neki hozzáférés kell a névjegyekhez meg a híváslistához.Hát persze, rögtön... uninstall.
-
csibe1
addikt
válasz
WynNyback #21672 üzenetére
"Nem látni erről statokat de végül is azért azt lehet érezni egy átlag ebook olvasón, hogy nem olyan az összerakás minősége mint egy közepes mobilnak vagy tabletnek."
Igen, épp ezért kellene rájuk jobban figyelni, mert különben úgy járnak, mint te.
Előbb-utóbb meg azt mondják, hogy ez nem garanciális hiba.
A Pocketbook-ra volt is példa itt a topikban.
Amit linkeltem tokot, én abban vittem utazásra; és sose volt vele gondom, pedig ugyanúgy hátizsákba tettem. -
csibe1
addikt
válasz
WynNyback #21581 üzenetére
Valami ilyesmi alumínium tokot keress: [link]
"Mindig vettem megfelelő tokot, hogy védve legyenek de nekem most már az az egyértelmű véleményem, hogy kevésbé tartósak ezek a kijelzők mint egy sima TNT panel."
Akkor vagy a gyári tok vacak vagy feszül a tokkal együtt a hátizsákban.
Valami biztos nem okés, nem hinném, hogy mindegyik olvasó csak úgy megadta magát.
Addig örülj amíg javítják, mert simán mondhatják, hogy nem rendeltetésszerűen használtad, tároltad; azért ment tönkre a képernyő.
Anno a gagyi telefonoknál is ha jobban meghajlítgattad akkor elszíneződött a képernyő, mert nem volt elég merev a készülékház.
Az ebook olvasók többségének se olyan nagyon vastag a háza, és ha több irányból is éri erőhatás akkor szerintem előfordulhat ilyesmi. -
csibe1
addikt
válasz
Sirandrish #21560 üzenetére
Szerintem, a 4-es most jó árban van aprón, az 5-öst nem nézegettem, de úgyis írnak majd még páran; és kijavítanak ha úgy van.
Múltkor volt akcióban kintről 88-90 euróért.
Aprón 25ezer, garit passzolom
Alza - 2év gari - 45ezer -
csibe1
addikt
válasz
Sirandrish #21558 üzenetére
Az epub támogatás hiánya sem gond, mert a Calibre programmal tudod az epub-ot mobiba, azw-be konvertálni.
Az aláírásod nézve meg talán az angol sem probléma, de nem is szokták agyonbonyolítani a menüt.
Az aprón is találni elég jó árban, de a garinak érdeklődj utána.
Az Alcor Myth LED-et kihagynám a helyedben, nem sokkal drágább a Paperwhite, és annak profibb a világítása. -
csibe1
addikt
"Szóval epub-ot csinál belőle a calibre ezek szerint, csak mégsem teljes értékűt, amit kedvemre állítgathatok?"
Keress rá itt a topikban is volt már róla szó többször is, hogy a pdf az nem ebook formátum.
A pdf-ek többsége kép alapú szkennelésű, és ebből a képből csinál a calibre epub-ot, valószínűleg ezért nem tudod állítani benne a dolgokat.
A helyedben megkeresném epub, mobi formában azt a könyvet, mert a pdf-el és a belőle konvertált dolgokkal is csak a kínlódás van. Esetleg még az azw, mert abból lehet normális epub-ot, mobit konvertálni. -
csibe1
addikt
válasz
Apollyon #21032 üzenetére
"Szerintem elvárható, hogy abban az olvasó rétegben, amelyik könyveket vesz, pláne egy dedikált eszközt hozzá, élete során szükségszerűen kialakuljon némi idegennyelv-ismeret, amellyel azért el tud navigálni a Menu, Options, Font size stb. feliratú kezelőszervek láttán."
Igen, elvárható, de sajnos nem ezt tapasztalom.
Jó lenne egy alap angol a menü részhez; de amikor valaki azzal jön, hogy ez a program külföldiül beszél, akkor az már úgy elég érdekes.#21033 Bozek
Jááájjj, oltsatok el, égek.
-
csibe1
addikt
Lehetne még ragozni, hogy ki mi alapján veszi a dolgait; de az átlag angol nyelvtudása elég szegényes; kb. nincs is.
Ezt is figyelembe kellene venni egy termék ajánlásakor; és nem csak erre a topikra értve."Azért biztos nem úgy van megoldva, hogy azt később ne lehessen levenni."
Biztos le lehet venni; valahogyan.
Próbáltál már 2-3 éves ragasztott dolgokat szétszedni? Egyszer ülj-állj neki, és nézd meg mennyire egyszerű"Amúgy ha nem tetszik az összefoglaló, akkor írj egy jobbat."
Alkalomadtán, meg ha lesz rá időm, miért is ne.
Eddig viszont ahogy látom senkit se zavart túlzottan, hogy ennyire hiányosan vannak az adatok benne megadva.Amúgy én csak a gugglis árukeresős linket nyitottam meg; azt nem tartana semeddig az összefoglalóba is belinkelni; meg az olvasók rendszerének a nyelvét sem feltüntetni.
"Újra felteszem a kérdést: a Kindle ajánlott? Annál sincs bent az összefoglalóban, hogy nem tud magyarul. És az se, hogy nem kezeli az EPUB-ot."
A nagy többség nem igazán tud egy angol nyelvű menüben sem eligazodni, sajnos.
Az is sajnos, hogy ezek sincsenek feltüntetve.
Vajon miért? -
csibe1
addikt
Az Összefoglalóban sincs feltüntetve, és az Onyx ragasztós tokja sem.
Szóval finoman szólva is hiányos.
Emiatt nekem kéne szégyellnem magam vagy annak aki írta az összefoglalót; netán azoknak akik nem szorgalmazták a javítást; hogy korrekt tájékoztatást kapjanak az érdeklődők?Ilyenkor gondolkozok el azon; hogy mi a fraktálnak van a topik gazdája, ha ennyire nem képes, hogy az összefoglalóban a lehető legteljesebb tájékoztatást nyújtsa a topikba tévedő érdeklődőknek. Most tényleg?
Minek?
-
csibe1
addikt
válasz
LittleBiG007 #21022 üzenetére
Félig magyar menü, ragasztós tok?
Ez az ajánlott?Köszi, maradok a telefonomnál, éjszakai módban, a régi CoolReaderrel; az legalább nem akar hozzáférést a hívásokhoz, meg a névjegyzékhez, mint a mostani.
Nem igazán jön be ez a méretnövelési mánia a telefonoknál se; olvasni még a Lumia 630-as is bőven jó. -
csibe1
addikt
válasz
Dhampir #20992 üzenetére
"némelyik illusztrált PDF anyagot furán szétdobálta a gyári olvasó, de a szövegkezeléssel megbirkózott, csak lassan lapozta a dokumentumot."
Tényleg nem tudom, hogy miért várják az emberek, hogy akár egy neten talált, valaki által összedobott pdf-et minden ebook olvasó kezelni fog?
Ne vedd magadra, de jópáran voltak már itt a topikban érdeklődni a pdf miatt.
Amit találsz a neten pdf formátumban, regényt vagy más témájú könyvet azoknak a minősége eléggé kérdéses.
Ezért sem lehet elvárni szvsz, hogy minden ebook olvasó egyformán kezelje őket; főleg, mert eredetileg nem is erre vannak kitalálva.
Ahogy #20993 csendes is említette. -
csibe1
addikt
válasz
LittleBiG007 #20750 üzenetére
Igen, ez szokott segíteni, ezért is szoktam epub és mobi formátumban is beszerezni az ebook-ot. Valamikor mág az azw is kellett, mert csak abból lett normális epub, és mobi.
Ezért érdemes egyből beszerzés után ellenőrizni az ebookot. -
csibe1
addikt
"Nem azzal van gond, ha egy olvasó képes színeket is megjeleníteni, hanem azzal, ha azt nem tudja kellő minőségben (300 ppi, szaturáció, stb), vagy ha emiatt a szürkeárnyalatos megjelenítés minősége romlik. "
Az nem is gond, csak az árkülönbség, és a megjelenítés minősége.
A végén még lesznek külön feket-fehér és színes megjelenítésre optimalizált ebook olvasók; de inkább ne legyen igazam. -
csibe1
addikt
Üdv!
Segítséget kérnék egy olvasóval kapcsolatban.
Egy ismerős megkért, hogy nézzek utána az ebook olvasók közül mit lenne érdemes venni.
Mutattam pár verziót, és a PocketBook Touch Lux 5 tetszik neki, mert van háttérvilágítás és fizikai gombok is.
Viszont talált olyan véleményt ami elbizonytalanította: [link]
A második véleményről lenne szó:
"A legjobban az epub formátum felel meg a készüléknek, a pdf-fel, djvu-vel nehézségei vannak (nagyítás stb. ) de ami ennél nagyobb gond, hogy a . doc . docx, . rtf . mobi kiterjesztés hihetetlen lassan, több percig tölt be. Ezért félrevezető a használható a 15 fájl kompatibilitást megjelölni a terméken."Akinek van ilyen olvasója az legyen szíves ossza meg a tapasztalatait a mobi, doc, rtf, docx fájlokkal kapcsoltban, hogy tényleg ilyen lassú a betöltésük?
-
csibe1
addikt
+1
Nem ártana egy kicsit alaposabban utánajárni a dolgoknak vásárlás előtt.
Most volt a vegyélmegmindent péntek, de lesz még majd kupi december végén meg január elején amikor csereberélik-küldik vissza a cuccokat."Egy PW4 árát szerintem bőven megér annak, aki nem szolgáltatásokat, hanem olvasási élményt vár el a pénzéért."
Sajnos ez van, hogy mostanában egy csomó eszközt mindenre IS használnának.
Aztán megy a csodálkozás, meg a termék szidása ha a nem elsődleges funkciók nem úgy működnek, mint egy céleszköznél.
Olvastam olyan véleményt árukeresőn, hogy a navigáció nem alkalmas ebook olvasásra.
Na, pufff. Nem is arra veszem, én legalábbis.
Amúgy kíváncsiságból utánajártam, lehet rajta könyvet olvasni, txt formátumban. -
csibe1
addikt
"Kiderült, hogy a helyi ügyfélszolgálat egyáltalán nem konzultált a gyártóval, csak írta, ugyanis a gyártó nyilvántartja a készülékhez kapcsolódó összes kommunikációt. Úgyhogy végül tettek egy 22 ezer forinttal olcsóbb javítási ajánlatot."
Jófejek ezek a helyi ügyfélszolgálatok!
-
csibe1
addikt
válasz
oliwwer #19803 üzenetére
"- ne legyenek rajta reklámok egyáltalán"
A reklámok csak kikapcsolt állapotban jelennek meg pl. Kindle, szóval ez a kitétel kb. teljesen felesleges."- könnyű legyen ebook file-okat feltenni rá PC-ről"
Ez kb. mindegyikre igaz, kábel vagy wifi nem probléma."- epub file-okat jó lenne ha vinné"
A Kindle cuccokat itt el is felejtheted. Amikor képbe került a Kindle ez nem tűnt fel? -
csibe1
addikt
válasz
consono #19802 üzenetére
Az oké, hogy pdf-be könnyű scannelni, de sajnos a legtöbb képként van szkennelve, nem szövegként.
Gépen is csak a használati útmutatókat olvasom pdf-ben vagy olyan könyvet ami nincs meg csak pdf-ben. Ebook olvasón egy könyvet olvastam pdf-ben; köszönöm szépen, inkább kihagyom ezután. -
csibe1
addikt
válasz
pamper #19797 üzenetére
Más formátumban nincsenek meg a könyvek csak pdf-ben?
A pdf nem ebook formátum.
Tényleg nem értem, hogy miért akarnak jópáran a pdf-el szenvedni csakazértis.
Lustaság vagy csak hozzáértés hiánya miatt?
Jobban járnál ha epub, mobi vagy azw formátumban szereznéd be a könyveket.
A helyedben megfontolnám bwoay tanácsát, ennyit nem ér az az olvasó amit vettél. -
csibe1
addikt
Sajnos az a helyzet, hogy ha valami pénzbe kerül a gyártónak akkor már rosszul vannak, és sunyítanak mint a kigyulladó dízelmotoroknál. Koreában ennek a hárombetűs gyártónak a képviselője kiállt, és bocsánatot kért emiatt. Itt Európában nem igazán rémlik ilyesmi.
Akkor ebben az esetben majd kiderül, hogy mi a helyzet miután a gyártó válaszolt @Pal -nak.
-
csibe1
addikt
Ahogy előttem írták érdemes lenne jelezni a gyártónak, hogy problémás a saját gyári tokjuk; jó lenne ha tennének valamit az ügyben, mert valakinek a bénasága miatt károd keletkezett.
Esetleg megemlíthetnéd, hogy ezután nem tudnád senkinek sem tudnád jó szívvel ajánlani a terméküket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest