Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Az AI-ról szól a Galaxy S24
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem titkolja a Redmi a K80 Pro elit tulajdonságait
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Akciófigyelő: Megkezdődött az Ulefone Black Friday leárazása is
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Köszi!Majd ha időm engedi utánanézek, én is a héten vettem egy Pocketbook basic 2-est.
(#6114) mcll
Gondolkodtam az 5"-on is, de nem lehet bővíteni, szóval kiesett.
A Basic 2 pár perc alatt beolvasta a 16GB-os microSD-t, utána nem volt semmi gond.
nézz meg egy 5"-os androidos telót, tedd fel a CoolReadert és olvass rajta egy ebook-ot, és ha méretre oké akkor a mini is jó lesz neked.(#6122) mcll
A neten található pdf-ek nagy része elég szutyok minőségű, még 8"-os tableten is, többféle programmal megnézve.Inkább mobi vagy prc,epub,azw (Kindle),doc,rtf,txt formátum.
(#6160) grosy
"A róla szóló tesztben is megemlítik, hogy a kikapcsolási képernyőről azt hitték, hogy matrica, annyira élethű volt."Ugyanígy jártam a Basic 2-vel.Utána láttam a menüben, hogy ez a default képernyő az adatokkal.szerencse, hogy megnéztem egy kicsit jobban mielőtt nekiálltam leszedni a "fóliát".
(#6163) mcll
Tableten én a CoolReadert éjszakai módban használom, ekkor fekete háttéren fehérrel jeleníti meg a betűket.Éjjel így nem bántja a szemet, és az akksit is kíméli.(#6184) Libretom
"Éppen ezért, mivel lehetőség van az Amazonon, vagy felhőből leszedni a könyveket, ezt választom, és nem kockáztatom az aksi élettartamának rövidítését."Kinek mi.A Basic 2-est azért vettem, mert van benne microSD foglalat, az ebookok így mindig ott vannak. A wi-fi az nekem csak egy extra benne.
(#6196) dabadab
CoolReader, FBReader,FreeEbookReader (jópár prc-t megnyitott amit az előzőek nem).Fent van mindegyik a tableten; a szótár kérdésre nem tudok mit mondani, nem használtam.
(#6217) kuruczz
Mehetne az első hsz-be, érdemes alaposan elgondolkodni, hogy mit várunk el egy ebook olvasótól.
Nézegettem a Basic 2 érintős verzióját is, de az edigitalon nem sok jót írtak róla, maradt a sima amivel tökéletesen elégedett vagyok, már csak tokot kellene szereznem hozzá.Védőtok van hozzá, 10"-os alutok amibe belefér az olvasó, és az autós töltő.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz Conors4 #6240 üzenetére
Pár napja van Basic2 olvasóm, eddig semmi gondom vele.Mindent alapon hagytam, nekem megfelel a gyári beállítás.
A pdf-et nem szeretem, egy csomó könyv van prc-mobi,epub,azw (Kindle),rtf,doc,txt formátumban amivel nem kell szenvedni.
A Basic 2-ben van wi-fi,böngésző,pár játék és még jópár funkció amit valószínüleg ki se fogok használni; nekem már a wi-fi is extra egy olvasóban.
Azért vettem a Basic 2-est, mert én microSD-n tartom az ebook-okat, amúgy jó lett volna Pocketbook mini is.
Összességében elégedett vagyok vele, amire nekem kell - olvasásra - arra bőven tökéletes." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz hroberto #6882 üzenetére
Nook Glowlight vélemények vannak az értékelésnél.
Az alapján amit írtak én elkerülném, főleg garancia nélkül; de mindenesetre nézz utána alaposabban." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz hroberto #6882 üzenetére
Nem írtad, hogy mekkora összeget szánnál rá, és mik lennének az elvárásaid?
Nemrég vettem egy Pocketbook Basic 2-est, nekem megfelel; egyelőre a világítás sem hiányzik túlzottan.Bekapcsoltam, kiválasztottam a magyar nyelvet, egy-két dolgot beállítottam,beolvasta a kártyát, és már tudtam is olvasni.
Később majd lehet nézek egy világítós modellt, de most ez bőven jó.
Elsőre olyan olvasót akartam aminek nem nagyon van semmi extra funkciója az olvasáson kívül,
arra van más eszköz." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
A héten voltam Németországban egy gyár boltjában, ott láttam egy Oyo Wifi Touch olvasót 39 euróért.
Sajnos nem vittem microSD-t, hogy ki tudjam próbálni, és a dobozon se volt feltüntetve, hogy milyen kijelzőt használ ezért is nem vettem meg.Érdemes megvenni, megér ennyit?Más: tud valaki tokot a Pocketbook Basic 2-es olvasóhoz?A gyártó oldalán nem találtam.Vettem egy 10"-os alu tablettokot hozzá, de jó lenne az olvasónak is egy külön tok.
-
csibe1
addikt
válasz Andyka0908 #7029 üzenetére
A listában ott van a legutoljára megnyitott könyvek listája,és közben meg, hogy +x új könyv.
A Basic2-nél legalábbis így van." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz kuruczz #7273 üzenetére
Köszi a véleményt!
Gondolkoztam világítós-érintős olvasón, de inkább simát vettem, egy PocketBook Basic 2-est.A Nook Simple Touch volt a másik jelölt, de a 2 év gari a PocketBook felé billentette a mérleg nyelvét.
Az érintős olvasótól az itt olvasható vélemények is visszatartottak.
Most körbenézve a neten találtam Nook Touch Wi-Fi Glow Light-ot 2 év garanciával, hasonló árban, mint a PocketBook Basic 2.
Itt a véleményeknél azt írják, hogy elég érzékeny az olvasó világítása az ütődésekre.
Neked mi a tapasztalatod ezzel kapcsolatban?
Nálad mennyit bír ki az akksi egy töltéssel ha használod a világítást is?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
A neten található pdf-ek a hulladék kategóriába tartoznak, igaza van doc-nak.
Tableten is elég sokat szenvedtem velük, ebook olvasón már nem volt hozzá türelmem, meg sem próbáltam.
Nincs semmi gond szerintem a 800x600-as felbontással sem 6"-on, de ezt mindenki maga tudja.
Vásárlás előtt érdemes lenne élőben megnézni pár olvasót, ha lehetőség van rá.
Érthető elvárások, de szerintem nem igazán találsz olyan ebook olvasót ami megfelelne az elvárásoknak, főleg a pdf miatt.
Amit kerestek szerintem az inkább egy kompakt PC lesz vagy egy netbook lesz a leírás alapján: "Úgy értem nehézkes megállítani a hanganyagot olvasás közben.".
A multitasking nem biztos, hogy az erőssége az ebook olvasóknak." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz kuruczz #7300 üzenetére
"Nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt, pedig szétszedtem, (azaz valójában letéptem a kijelző széléről a keret rögzítő ragasztását, miközben a kijelző is meghajolt többször), hogy a gombok használhatóságán javítsak, mégis működik a világítás, mint előtte, ráadásul van négy jól használható lapozógombom is."
Akkor valami egyedi gond lehetett amit írtak a linkelt oldalon; de emiatt esett ki a jelöltek közül,
meg az 1 év gari miatt."Véleményem szerint minden olvasó jó, még egy ócska tablet is, ami sokszor többet tesz a kultúráért, mint egy nem látogatott könyvtár."
Egy PDA-n kezdtem el olvasni, utána meg a 9300-as telefonomon, mindkettőn a Mobipocket Reader futott, mert prc-mobi formátumban kergetek könyveket.A programot sajnos már jó ideje nem fejlesztik.
"Degeczi írta itt egyszer, hogy a hetekben mérhető működési idő bőven elegendő, ezzel én is így vagyok. Kibír másfél-két hetet, pedig a rootolt androidon én mindenfélét használok, így a képváltások sokkal gyakoribbak, mintha olvasnék."
Ezt jó tudni.Egy ideje nem olvastam túl sokat, egyrészt időm se nagyon volt akkoriban, meg a tabletnek is viszonylag nagy volt a súlya és rövid az üzemideje.
A másfél-két hét üzemidő az bőven jó egy világítós olvasótól, szerintem.A Nook topikban olvastam, a világítós változatnak a világítórétege sérül meg.A tiedének nem lett baja a szerelés miatt?
-
csibe1
addikt
válasz SimonJanos #7379 üzenetére
Köszi az ismertetőt.
Nálam alapból kiesett a választásnál, mert a MOBI,PRC párost nem kezeli." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz hampidampi #7571 üzenetére
Igen, nálam is látszik halványan a PocketBook Basic 2-esnél.
Hagytam alapon a frissítést, öt oldalanként frissít, de engem nem zavar.
Igazából fel se tűnik olvasás közben, mert nem arra figyelek." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
A launchernek sok értelmét nem látom, mert ahogy Te is említetted ez nem tablet.
Milyen olvasó programokat próbáltál ki rajta?A CoolReadert és az FBReadert nézted?
Az alap olvasó program mi, és hogyan boldogul a különböző formátumokkal (mobi,prc,epub,azw3)?
Az akksi mennyire bírja ha a világítás is be van kapcsolva?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz fertilio01 #8173 üzenetére
Nekem ilyen elvárásaim voltak az ebook olvasóval kapcsolatban:
- lehetőleg ne hagyjam ott a gatyám is a boltban
- ne kelljen szenvedni a formátumok miatt (konvertálgatás, a pdf az nem ebook)
- olvasásra használom, zenét hallgatni van más céleszköz, wi-fi ha van oké, de megvagyok nélküle is
- bővíthető legyen a memória
- érintőképernyő (nekem) nem lényeges
- világítás nem kell (azóta már megfontolnám, de akkor volt pár olyan vélemény, hogy elég sérülékenyek, ezért lett a sima)
- itthoni garancia
Érdemes utánanézni az érintős olvasóknak (pl. Touch Lux 2), mert az edigi oldalán elég érdekeseket írnak, nálam ezért is esett ki.
Az én befutóm egy PocketBook Basic 2-es lett a fenti szempontok alapján (2 év garancia).Nézegettem a PocketBook Mini-t is, de mivel az nem bővíthető ezért kiesett.
A Basic 2-est kb 3 hónapja használom, szerintem nagyon korrekt és egyszerűen kezelhető olvasó.
Ezalatt talán 2db epub volt amivel kicsit problémázott, de a másik olvasóprogramjával megnyitva azokkal sem volt semmi gond.Nálam még a gyári szoftverrel fut.
A menüje magyarra is állítható, (az elején alapból angolra áll be),nincs agyonbonyolítva.
Nálam átlag 2-3 hetet bír az akksi, attól függ mennyit olvasok. (4-5 óra/nap)
Első indulásnál kicsit tovább tart a könyvek beolvasása kártyáról(16GB--kb 5 perc,nem mértem),utána hamar meglátja az új dolgokat, amik meg is jelennek a főképernyőn.
A választás a tiéd!" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz #42308056 #8299 üzenetére
Ez most komoly? Nem tudod, hogy milyen emailcímmel regeltél? Elég vicces.
(#8302) MC Pite
Tudod; nehogy már egyszerű, és gördülékeny legyen.
Amúgy érdekes oldal.Az ISBN ePub ott van, de akkor már a mobi verziónak nem kellene ott lennie?
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Hegyirabló #9067 üzenetére
Nekem is Basic 2 olvasóm van kb. fél éve.
Nálam nem jelentkeztek ilyen gondok rendes világítás mellett olvasva.
A frissítést alapon hagytam, minden ötödik oldal után csinál teljes frissítést az olvasó.
Szerintem az alap (világítás nélküli) olvasókhoz ugyanolyan megvilágítás kell, mint amikor egy papírkönyvet olvas az ember." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
A pdf nem ebook formátum.A neten található pdf-ek nagy része elég vacak minőségű, értem ezalatt a könyveket.A JamesFinn által említett használati útmutató az más kategória.
Nekem is PocketBook Basic 2-esem van.Olvastam rajta pdf-et, de talán ha 2db-ot.
Találsz jópár más formátumban ebookot, a pdf-hez inkább tablet való.
Az olvasóm kb. fél éve van meg, ezalatt 2-3 könyv volt amit valamiért nem nyitott meg, de azokat be tudtam szerezni más formátumban vagy átkonvertáltam Calibréval.A DRM-et nem szereti, de ez sem akkora probléma.
Induláskor végignézni, hogy van-e új könyv, és a főképernyőn kiírja x db új könyv; ha rákattintasz akkor egyből végig is tudod nézni a listát.
Beletettem egy memóriakártyát, induláskor beállítottam a nyelvet, és pár dolgot a menüben aztán már tudtam is olvasni.
Nézegettem jópár olvasót, a sima és a világítós Nook volt a másik két jelölt, de a 2 év gari miatt, meg a topikbeli és privát érdeklődés után a Basic2-est vettem meg.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz gyuszi78 #9270 üzenetére
Ahogy előttem is írták ez egyéni megítélés kérdése.
Annyit tehetsz, hogy megnézed az olvasó vagy a képernyő méreteit, és kivágod papírból-kartonból.
Kézbe fogva talán könnyebben tudsz majd dönteni, ha magad előtt látod valós méretben." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
"Újoncként megmondod a frankót mi?"
Lehet valakinek az itteni rangja újonc, de attól még sokkal profibb lehet bizonyos területeken, mint te vagy itt a topikban bárki más.
Netán már nem volt értelmes indokod, ezért dobtad be a "végső érvet", vagy csak ebroki fitogtatás volt?
Egy "PH Kedvenc"-től azért kicsit érettebb hozzáállást vártam volna."Mivel a kérdezők azt hiszik, hogy az a jó ha sok formátumot támogat. Pedig semmi különbség."
Szerintem meg van különbség.Ne legyen már muszáj mindent konvertálnom, mert pár ismertebb formátumot valamiért nem támogat az olvasó.
(#9632) dekrer
"Ennyi. Se a mobi, prc, azw3 at nem viszik."
A PocketBook Basic2-esen gond nélkül olvasom a mobi és prc fájlokat, mert elsősorban abban vannak az ebookjaim.Az azw3-at valóban konvertálni kell rá, de az alapból a Kindle formátuma.Tényleg jó lenne ha az adott kérdező igényeihez lenne ajánlva olvasó, és a válaszolók nem egy bizonyos általuk kedvelt típushoz próbálnák terelgetni a leendő tulajdonosokat.
Ajánlott elolvasni az összefoglalót, népíteleteket választás előtt.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz _stick_ #9714 üzenetére
Nagyjából fél éve innen rendeltem meg.Ott sem írják az oldalon a magyar nyelvet.
Bekapcsoláskor angolul indul el a készülék, és végigvezet egy rövid konfiguráláson.
Utána is bármit át tudsz állítani, szóval nem gond ha valamit akkor félrenyomsz.
Benne van a magyar nyelv, pár helyen van csak érdekes fordítás, de szerintem nem vészes.
Két év garival adják abban a boltban ahol nézted?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Úgy hirtelen majd 14 ezer Ft-ért találta meg a guggli.Ezt nem nevezném olcsónak.
Az aprón is 10-ért hirdeti valami nagylelkű csávó, aki ingyen kapta.
Ennyiért már kapni egy Kindle-t kintről valamelyik nagyobb áruházból vagy az apróról, ami szerintem messze használhatóbb, mint ez a kütyü.
Aki használja annak egészségére, de azért pénzt nem adnék érte; elég messze van a jól használható ebook olvasótól az én fogalmaim szerint.(#9717) geza844
Elég drága amit linkeltél, és a garanciáról egy szó sem esik benne.Annyiból Kindle 6-ost kapni 1 év garival itt az aprón.
Érdemesebb kintről hozatni ha van ismerősöd.
(#9719) geza844
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz theooracy #9776 üzenetére
A pdf nem ebook formátum!
Jó lenne már elfelejteni, de aki szenvedni akar vele hát csak nyugodtan.
A PocketBook Basic 2-esnél (ha arról van szó) menüből, és a középső nagy gomb segítségével is lehet közvetlenül olvasás közben betűméretet állítani ( fel- illetve lefelé történő nyomogatással).Méretváltás után lapozásnál újraszámolja az oldalakat.Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
csibe1
addikt
válasz theooracy #9799 üzenetére
Érdemes egy kicsit keresgélni, mert ahogy említették általában nem csak pdf-ben kerülnek fel a könyvek.Először általában igen, de valamivel később meg lehet találni normális formátumban is.
A pdf mobi-epub konvertálása nem valami jó eredményt hoz, akkor már érdemesebb txt-be lementeni ahogy feljebb is említették.
Néhány pdf-et kiváncsíságból átkonvertáltam txt-be, de pl. PC-n elég vacak lett, mert sok helyen 2-3 üres sor volt; bár csak alap beállításon volt a Calibre.A Basic 2-es viszont szépen eltüntette az üres sorokat.Ettől függetlenül inkább megvárom-megkeresem rendes ebook formátumban azt ami érdekel." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz csgabee #9948 üzenetére
Egyszer beállítod az adott típusú ebookhoz (mobi-prc,epub), és azt megjegyzi.
Alapból az FBReader nyitja meg a könyveket, de ki lehet választani az Adobe olvasóprogramját is epubhoz.
(Kitallózod a könyvet, és a középső gombot hosszan nyomva tartva felajánlja, hogy mivel nyisd meg)
Menet közben is lehet állítani a betűméretet a navigációs gyűrűvel felfelé vagy lefelé megnyomva.
A bal oldali kis nyíllal vagy a navigációs gyűrű bal felével lehet visszafelé lépni a menüben, könyvtárszerkezetben.
A frissítést én alapon hagytam, nekem megfelel az 5 oldalankénti teljes frissítés.
Egy Calibre portable sem árt ha van a gépen, mert néha találkozni érdekes ebokokkal, ami pl. hiába epub, de az olvasónak nem tetszik.
Eddig kb. 3 db ilyen volt, de a Calibrevel átkonvertálva (akár ugyanarra a formátumra, nálam alapból mobiba húzza be a könyveket) már nem volt semmi gond.A DRM-es könyveket nem nyitja meg az olvasó." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz Varga Csaba #19446 üzenetére
"A 4 éves Koobe Novelbook HD Shine ebook olvasóm a nyaralásból hazaérve előkerült a laptoptáskából ami a bőröndbe volt csomagolva és a gyári tok ellenére megsérült a kijelző.."
Az úgy azért kicsit csufi. Érdemes lenne beszerezni egy nagy méretű cipzáras keménytokot amibe a gyári tokkal, töltővel együtt belefér az olvasó.
Egy ilyet vettem jópár éve, mert nem volt gyári tokom, a laptoptáskában meg nem bíztam: [link]Valami hasonlót kellene keresned.
A szervízben sajnos nem tudok segíteni.
A gyári szervízt azért hívd fel, de előtte ülj le, mert hátha egy olyan összeget hallasz javítási díjnak." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
"a legnagyobb terhelés ami érte, hogy finoman simogattam az ujjammal időnként illetve néha kivettem a tokjából, hogy ne vizesedjen"
Erre az a tippem, hogy valamiért nem lett tökéletes az összerakás, feszült a ház meg a kijelző, és eddig bírta.
A konkrét problémát nem írtad, feltételeztem, hogy a kijelző, de nyugodtan javíts ki ha tévedek."Javítási költség, "ha nem merül fel egyéb probléma": 56 ezer..."
Jó, hogy lehet kapni...
Igen, elég érdekes a szervízek hozzáállása, hogy finoman fogalmazzak.
Lassan már minden drágább cuccra muszáj lesz biztosítást kötni, mert a garancia nem sok mindenre lesz jó.
Próbálj meg külföldi fórumokon utánaérdeklődni, hogy lehet-e kijelzőt venni bele valahonnan.
Esetleg írj a gyártónak, hogy mi a helyzet, mert nem vagy elégedett a termék minőségével." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
" Egyelőre megreklamáltam az üzletben. Érdekes, hogy betelefonálok és kérem, hogy adják meg a szerviz elérhetőségét amire azt mondják, hogy nem lehet tudni, de továbbítják a reklamációmat, és intézkednek."
Nem semmi dumájuk van.
Remélem egyszer kifognak valakit aki ilyenért elhajtja őket a sunyiba, hogy ne hazudozzanak már összevissza.
Lehet megérne a dolog egy levelet a fogyasztóvédelemnek is, hogy ők mit gondolnak erről.Ezek után már nem is akarok annyira Pocketbookot venni, pedig nézegettem a Basic Lux 2-őt és a Touch Lux 4-et.
Basic Lux 2 árukeresős leírás idézet: "így könnyedén elfér egy szokványos farmerzsebben vagy akár a legapróbb női táskákban is. "
Farmerzsebben egy 6"-os ebook olvasó, jó vicc. Anno már a telefonoknál sem értettem a farzsebes mániát (bár itt lehet nem erre gondoltak), mert volt aki elfelejtette, és annyi lett a kijelzőnek." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz LittleBiG007 #19460 üzenetére
Valószínűleg ez a gond, de miért kell ilyen trehány módon összehozni egy tokot?
Nincs normális ellenőrzés?
Akkor viszont ez a gyártó felelőssége, bár szerintem nem ismerik el.
Nekik ez a biznisz, hogy vegyél újat.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz purplered #19476 üzenetére
Támogatja a pdf-et, megnyitja persze, de a pdf nem ebook formátum.
Inkább mobit, epubot olvass rajta, ott tudsz pl. betűméretet állítani.
A pdf-el csak szívás van, 6"-on meg pláne.
A konvertálás meg elég vacak végeredményt ad.(#19483) Menotti
"Érkezési hely EU ECO Raktár"
Náluk sem volt raktáron, ők is úgy rendelték volna valahonnan.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Ahogy előttem írták érdemes lenne jelezni a gyártónak, hogy problémás a saját gyári tokjuk; jó lenne ha tennének valamit az ügyben, mert valakinek a bénasága miatt károd keletkezett.
Esetleg megemlíthetnéd, hogy ezután nem tudnád senkinek sem tudnád jó szívvel ajánlani a terméküket." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
"A tokot kicserélték egy teljesen új koncepciójúra, aminek a mérete is jó, tökéletesen passzol. Tehát tisztában voltak a régi szarságaival."
Akkor miért árulták a régi tokot, miért nem vették vissza ha tudták, hogy hibásak?
-
csibe1
addikt
Sajnos az a helyzet, hogy ha valami pénzbe kerül a gyártónak akkor már rosszul vannak, és sunyítanak mint a kigyulladó dízelmotoroknál. Koreában ennek a hárombetűs gyártónak a képviselője kiállt, és bocsánatot kért emiatt. Itt Európában nem igazán rémlik ilyesmi.
Akkor ebben az esetben majd kiderül, hogy mi a helyzet miután a gyártó válaszolt @Pal -nak.
-
csibe1
addikt
Nálunk elég ráérősek, mert nem nekik lenne sürgős, fontos.
Kint általában más a hozzáállás, lehet jobban van szankcionálva ha trógerkednek.
Akkor jövő héten majd többet lehet tudni.
Remélem jól alakul a gyártóval való egyeztetés." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz pamper #19797 üzenetére
Más formátumban nincsenek meg a könyvek csak pdf-ben?
A pdf nem ebook formátum.
Tényleg nem értem, hogy miért akarnak jópáran a pdf-el szenvedni csakazértis.
Lustaság vagy csak hozzáértés hiánya miatt?
Jobban járnál ha epub, mobi vagy azw formátumban szereznéd be a könyveket.
A helyedben megfontolnám bwoay tanácsát, ennyit nem ér az az olvasó amit vettél." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz consono #19802 üzenetére
Az oké, hogy pdf-be könnyű scannelni, de sajnos a legtöbb képként van szkennelve, nem szövegként.
Gépen is csak a használati útmutatókat olvasom pdf-ben vagy olyan könyvet ami nincs meg csak pdf-ben. Ebook olvasón egy könyvet olvastam pdf-ben; köszönöm szépen, inkább kihagyom ezután." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest