Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csibe1
addikt
A launchernek sok értelmét nem látom, mert ahogy Te is említetted ez nem tablet.
Milyen olvasó programokat próbáltál ki rajta?A CoolReadert és az FBReadert nézted?
Az alap olvasó program mi, és hogyan boldogul a különböző formátumokkal (mobi,prc,epub,azw3)?
Az akksi mennyire bírja ha a világítás is be van kapcsolva?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
zebede
őstag
Nook-on a Launcher 8 Pro-t használtam.
Ilyesmit lehet belőle kihozni [link] , csak nekem kevesebb cucc volt fent mint a kollégának.Olvasó proginak FBReader vált be nekem legjobban, később az ALReader mert abban van olyan funkció hogy pl. a Nook-on olvasott könyvet később telefonon olvastam tovább, akkor ott nyitotta meg ahol az előző eszközön abbahagytam.
Egyénként te is Edigitalban rendelted, tok járt hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
thetan
aktív tag
Mostanra nagyjából belaktam a Wayteq-t a Smart launcher került rá, igy a kezdőlapján vannak az inditható programok. Ha az ES fájlkezelővel kikeresem az olvasnivaló anyagot, kiválaszthatom általa hogy melyik olvasó programmal akarom olvasni. - igy kényelmes a kiválasztása is.
A főképernyőn pedig kinn vannak a többször használt olvasó programok ikonjai, csak megérintem és onnan folytatom az olvasást ahol abbahagytam.Ha tudok csinálni egy kis filmet róla megpróbálom, de nagy elemzést ne várjatok mert amatör vagyok ezen a téren
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
kuruczz
tag
Ráadásul csak a gyárilag felrakott olvasóval működnek együtt a gombok,
Ez nem igaz , a CoolReader, és az AlReader is kezeli (mint írtam, előbbi a nyilak szerint, utóbbi fordítva).
Nekem a fordított lapozógomb kezelés jön be, de ez lehet a lapátkezeim miatt is... A gombokkal sokkal kellemesebb nekem a lapozás, stabilabb fogást ad, nem maszatol, stb...
Más: nagyon gyors a lapozás Nook, Onyx, PocketBook 360 viszonylatban (sic azonnali).[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
Az mondjuk tényleg nagyon kevés, de kérdés, e-könyvként használva mi lenne az üzemideje
(nem ismerem a tanulóprogramot, de ha sűrűn frissíti a képernyőt, teljesen érthető a gyors merülés, mert az e-ink olyankor nagyon nagy fogyasztású. Normál olvasáskor viszont csak lapozáskor van ilyen, ezért bírják sokáig)[ Szerkesztve ]
-
tt124307
tag
Nook ST-n CoolReadert használok és emlékeim szerint úgy állítottam be, hogy csak öt oldalanként legyen teljes frissítés. így egy kicsit "szellemképes" ugyan az első oldal után, de csak akkor zavaró, ha kimondottan azt figyelem. Mondjuk ez a lehetőség valószínűleg a kifejezetten ebook reader alkalmazásoknál szempont / lehetőség, remélhetőleg ezt a wayteq cuccon is be lehet állítani.
-
Ébri
senior tag
Onyx T68-nál írták, hogy két fájl átnevezése javított a helyzeten (valami telefonálással összefüggő cucc, ami nem kell, de ha megvan, megy és fogyaszt), de nem tudom, mennyire. Két nap nagyon kevés, a Sony T2-m kb. egy hét készenlét után kapcsolt le, s nem fogyasztott vmi túl sokat, pedig az is android alapú (igaz 2.3, nem 4.0). S nem napi fél órákat olvasva (hogy ne legyen félreérthető: hanem többet) kb. két hétig simán bírta.
-
LittleBiG007
Topikgazda
Pedig biztos vagyok benne, hogy szoftverfrissítéssel, a felesleges háttérfolyamatok lenyesegetésével lehetne rajta javítani. Gondolom, a cél a már meglévő-létező Android rendszer gyors adaptálása volt.
Én ezt azért is érzem nagyon szomorúnak, mert gyakorlatilag bármilyen "nyűgöt" el tudok nézni az olvasóknak, bármilyen e-inkes típuson tudnék és szeretnék is olvasni, függetlenül sebességtől, felbontástól, formátumtól, világítástól stb. Viszont azzal nem tudnék megbarátkozni, hogy ha nem érzem úgy, hogy az olvasás lehetősége kvázi folyamatosan rendelkezésemre áll. Akkor maradnék a papírkönyvnél, amiből egyébként is rengeteg van a polcaimon. Thetan, köszönöm az akku merülésének pontos leírását, ezt nem tudnánk meg az olvasó marketinganyagából.
Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
-
zebede
őstag
Garancia nem veszik el, mivel egy sima gyári visszaállítással eltünnek a nyomok.
Frissítésről nem tudok, az Icarus E653 update zipjét sajnos továbbra sem eszi meg a mi Wayteq-ünk, de nagyjából mindegy is mert a fogyasztáson az sem segít. Ugyan úgy merül az Icarus és a Boyue is mint a miénk.Bár tegnap a build.prop-ba beírtam azt a bejegyzést amit a fentebb linkelt fórumban írnak (pm.sleep_mode=1), illetve átírtam a másikat (wifi.supplicant_scan_interval=180) és ezután este tíztől reggel ötig nem merült egyetlen százalékot sem alvóban.
De nem akarom elkiabálni, túl szép lenne ha ilyen egyszerű lenne a megoldás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest