Hirdetés
- CES 2026: Egyik füleden be, a másikon ki
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Vettem egy Technisat cablestar HD2 digitális kábeltv vevő kártyát, ami képes HD adások vételére is, veszi is őket de eléggé akadozik a kép és késik a hang. Az SD adások jól jönnek.
A gépem PIV prescott 2,8 Abit ic7, 2gb, Nvidia 6200 128mb 128bit, a gépem Agp-s. Az 1080-as hd-kat a gép nem igazán tudja lejátszani, a 720-asokat viszi ha az Smplayerben játszom le,(minden kódek benne van tehát független a rendszertől), és kikapcsolom a deblockingot(hurokszűrőnek van fordítva), máskülönben akadozik.
Új gép összerakását határoztam el ami nem kis pénz, de nem tudom jól döntöttem e, vagyis esetemben lehet hogy elég lett volna csak egy hd gyorsítós vga ?
A konfig amit rendeltem Athlon X2 245 2.9ghz Asus M4A88TD-V Evo/USB3. A lap 30 rugó, a proci 14, a memória csak a következő hónapba fér bele.
Aztán kapcsoltam mert láttam hogy lehet még kapni agp-s Ati HD4xxx kártyákat, lehet hogy egy ilyen 20k körül, megoldotta volna a gondot ?
A technisat szoftvere a mainconcept h264 kódeket telepíti fel, és a dvbviewer ezt használja, ebben a kódekben bekapcsolható a hd gyorsítás de ez a mező értelemeszerűen üres.
Ha raknék a gépbe egy Ati HD4xxx-et, akkor együttműködne ezzel a kódekkel ? Vagy akkor is proci limites lenne a dolog ?
Jól döntöttem hogy új gépet rakok össze, vagy elég lett volna egy vga ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
wassermann