- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Most már nem nagyon tudom, mit gondoljak. Meg ahogy zhagyma is írta, hogyan kellene működnie ennek a DVI-HDMI átvitelnek.
Ezt az "'aktív" átalakító dolgot se nagyon értettem, hogy mitől aktív, hacsak nem kap valamelyik lábán tápot a DVI csatitól, és úgy van valami visszahatása a kártyára.
Viszont mégis az van, hogy ha neked a videokártya driver telepítéstől a hangátvitel is jó lett, az szerintem mégis attól volt, hogy a te átalakítód megfelelő volt, csak a driver nem.
Ilyen "ATI HD Audio rear output" nekem is megjelent XP-n is, amikor telepítettem az ATI-tól letöltött külön drivert, XP SP3 előtt még hotfixek is kellettek, és mégse szólalt meg.
Ha meg a Realtek külön drivert telepítettem, akkor ez Realtek HDMI output vagy valami hasonló nevűre változott. Hang mégsem volt. Igaz nem HDMI csatlakozóval volt rákötve ekkor a tévé, csak a monitor DVI-n, de ettől még jónak kellene lennie később csatlakoztatva.
Még az lehet, hogy újabban az ATI beleteszi ezt is a videokártya driverébe, de a megfelelő átalakító ATI-nál valószínűleg mégis kell. Egy próbát megérne a legújabb ATI Catalysttel tévét rákötve telepíteni, azt még nem raktam fel.
Most ezen a Win7-en a 9.11 Catalyst van, a Realtek HD audio nincs telepítve, a HDMI-re is a Microsoft saját driverei vannak belőve. Azt mondja a HDMI-re, hogy not plugged in, de ez még minden egyéb esetben is így volt.
Akár össze volt kötve a tévével, akár nem, akár Microsoft, akár ATI, akár Realtek driver, és akármilyen operációs rendszer alatt.
Szóval ennél és nálam mégis az átalakító lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest