Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz bzoley #1960 üzenetére

    Egy jó AAC kodek 128kbps -on simán hozza a 16Khz -et. Szinte biztos vagyok hogy ég és föld lesz a különbség ugyanazon a bitsűrűségen az MP2 és az AAC között. (márpedig remélem meghagyják a bitsűrűséget mert a Hír TV és a Magyar ATV is ennyivel megy ahogyan TSReader alapján emlékszem; egyébként is mi értelme lenne csökkenteni ha ez így most is elfér és a videó bitsűrűségéhez képest amúgy is minimális sávszélességet foglal :F) Maximum az Independent Stereo -ért kell még imádkozni mert a Joint Stereo szereti lenyelni a Surround információkat amiből jó minőségben fel lehet keverni 5.1 -be a hangot.

    A kép minőségével egyetértek, a Muppet show például eléggé filmzajos (grain) amit ez a bitsűrűség a mozgalmas jeleneteknél eléggé elken, de szerintem is elfogadható, figyelembe véve hogy direktben elfér egy DVD -n és CBR kódolású.

    Sajnos a több mint 5MB -os thumbnail -t nem tudom feltölteni valamiért, holnap megint megpróbálom (kár hogy a PH-Image feltöltő megszűnt, az imageshack iszonyat lassú :((()

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák