Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
válasz
#65675776 #18313 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ.
De.....hadd zárjam rövidre, mindkét gépemben két tunert használok!
Technisat dvb-C és a sokat szidott Delock tunert.
A másik gépben, ami egy irodai öreg HP szintén egy Technisat és egy Astrometa dolgozik.
Ez a gép set-top boxként működik, egy bazi nagy, de elég régi tévé van rákötve. Nincs benne digitális tuner.
Tehát a gyári kezelőprogramokkal nem mennék semmire.
Az EPG a Digi felöl valóban problémás. Már beletörődtem. Próbáltam vacakolni a fórumon ajánlott megoldásokkal, de macerásnak tartottam és abbahagytam.
Egyszerűen újraindítom a programot és akkor egy darabig jó az EPG. Kijelölöm mit szeretnék látni az elkövetkező napokban és békén hagyom az egészet. Persze a felvételeket mindkét helyről tudom nézni.
Tehát úgy vélem, hogy mivel ilyen TV nézési szokásaim vannak a DvbViewer felel meg a legjobban.
Snassz miiiiiiiiiiii..................
Volt az analóg időkben Terretec kártyám, nagyon jó volt.
Használtam még Avermedia usb ultra dobozkát. Az még jobb volt. Később digitalizálásra használtam egy ideig, elfogytak a kazettákTud még Dvb-Tét, arra most nincs igény.
Bozek
A transeditbe csak egy valós frekvenciát meg a salangjait kell beíni és egy tökéletes ini fájt állít elő. Valahová, már nem emlékszem, de mindig megtalálom, csak egy pipát kell rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest