- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
válasz
Kernel #17371 üzenetére
Köszi neked is.
AV-n néztem a videót, majd sokáig nem használtam. A Digi egyik kiosztás változtatása után meg már megjelent ott egy új műsor. Pontosan fogalmazva a videó jele (kazettát beraktam hozzá) bejött, de nézhetetlenre zavarva, mint amikor egy csatornánál finomhangolással a vételi sáv szélére tekered, fut, szemcsés, szinte felismerhetetlen, talán a hang nagyjából jó volt.
A videó csak azért kellett, mert a TV-m nem tudja a teljes csatornakiosztást és jó pár csatornát így nem tudtam behozni rajta. Ezeket a videón állítottam be és azon keresztül néztem őket a TV-n. Miután a videómat kilőtte a digi - és újabb csatornákat rakott nekem elérhetetlen helyre -, beszereztem ezt a vevőt, hogy majd akkor ezzel nézem. Mondjuk, ha tudom, hogy az AV-n kell összekötni, akkor más megoldást keresek, mert így talán ugyanaz a gond, mint a videónál.
Este azért csinálok fotót és kipróbálom máshol a vevőt, hátha nem kell így 28 év után lecserélni a tv-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest