- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
válasz
Kernel #17371 üzenetére
Köszi neked is.
AV-n néztem a videót, majd sokáig nem használtam. A Digi egyik kiosztás változtatása után meg már megjelent ott egy új műsor. Pontosan fogalmazva a videó jele (kazettát beraktam hozzá) bejött, de nézhetetlenre zavarva, mint amikor egy csatornánál finomhangolással a vételi sáv szélére tekered, fut, szemcsés, szinte felismerhetetlen, talán a hang nagyjából jó volt.
A videó csak azért kellett, mert a TV-m nem tudja a teljes csatornakiosztást és jó pár csatornát így nem tudtam behozni rajta. Ezeket a videón állítottam be és azon keresztül néztem őket a TV-n. Miután a videómat kilőtte a digi - és újabb csatornákat rakott nekem elérhetetlen helyre -, beszereztem ezt a vevőt, hogy majd akkor ezzel nézem. Mondjuk, ha tudom, hogy az AV-n kell összekötni, akkor más megoldást keresek, mert így talán ugyanaz a gond, mint a videónál.
Este azért csinálok fotót és kipróbálom máshol a vevőt, hátha nem kell így 28 év után lecserélni a tv-t
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest