- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
válasz
Kernel #17373 üzenetére
A vevővel még nem jutottam előrébb, mert sem vásárolni nem tudtam hozzá új kábelt, sem másikon kipróbálni, mert ahhoz is vennem kell
Szerintem ebből holnap lesz valami.
Viszont így a videót újra használatba tudtam venni.
Átállítottam az RF csatornáját új számra és így már végre nem zavarja be a Digi. (Mondjuk nem tudom ez mit jelent, de sikeres próbálkozás volt
)
Köszönöm -
IldiH
tag
válasz
Kernel #17371 üzenetére
Köszi neked is.
AV-n néztem a videót, majd sokáig nem használtam. A Digi egyik kiosztás változtatása után meg már megjelent ott egy új műsor. Pontosan fogalmazva a videó jele (kazettát beraktam hozzá) bejött, de nézhetetlenre zavarva, mint amikor egy csatornánál finomhangolással a vételi sáv szélére tekered, fut, szemcsés, szinte felismerhetetlen, talán a hang nagyjából jó volt.
A videó csak azért kellett, mert a TV-m nem tudja a teljes csatornakiosztást és jó pár csatornát így nem tudtam behozni rajta. Ezeket a videón állítottam be és azon keresztül néztem őket a TV-n. Miután a videómat kilőtte a digi - és újabb csatornákat rakott nekem elérhetetlen helyre -, beszereztem ezt a vevőt, hogy majd akkor ezzel nézem. Mondjuk, ha tudom, hogy az AV-n kell összekötni, akkor más megoldást keresek, mert így talán ugyanaz a gond, mint a videónál.
Este azért csinálok fotót és kipróbálom máshol a vevőt, hátha nem kell így 28 év után lecserélni a tv-t -
IldiH
tag
Volt itthon RCA kábelem, a tv-nél a másik 3-ból bedugtam a videót és az egyik audiót kipróbálni. Így sem megy. Ha jól gondolom 3 lehetőség van: rossz a kábel, rossz a tv-n a csatlakozó (jó pár éve használtam így utoljára) vagy a vevő.
Nagyon nem értek hozzá, de pl az utóbbi időben már videót sem tudtam nézni az AV-n, mert a Digi oda tett valami műsort. -
IldiH
tag
Sziasztok!
Digi-s kábeltévém van és egy régi (28 éves) analóg JVC tévém. Vettem egy Alcor HDC-3500-as vevőt, de nem sikerül beüzemelnem. Megfelelően van összedugva a tv-vel, mert a tv-n korábban beállított csatornákat lehet vele nézni (bár így kicsit rosszabb a kép, ugrál, csíkos). De a vevő menüjét nem tudom elővarázsolni. Összedugtam, bekapcsoltam a vevőt, nem jelent meg a menü. Végigtekertem a tv-n (AV és sima programhelyen is) a hangolást, de sehol sem jön elő a vevő menüje.
Nem tudom számít-e, de átmeneti megoldásként a vevő és tv közé a videó kábelét dugtam be, amíg nem veszek még egy koaxot.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Google Pixel topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest