Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
Korábban úgy fogalmaztál, hogy utálod a DVBViewer-t. Ez a post ezt maximálisan alátámasztja. Ha valami nem szimpatikus, arról nehéz másmilyen véleményt alkotni, hasonlóan utáltam mindig a WMC-t. Lehet, hogy ehhez a tapasztalt hibák is hozzá járultak, de pl. az epg-vel kapcsolatos megjegyzéssel egyáltalán nem tudok egyetérteni. Ugye nem kell részleteznem, hogy az epg mennyire a gyengém volt mindig? Elsőre nem éreztem túl kényelmesnek, de azelőtt csak rosszabbakkal találkoztam(kivéve persze a PVR2-t). És ez is csak amiatt volt, mert még nem nagyon ismertem. Most elég sokoldalúnak találom. Eleve kétféle megjelenési mód(ablakban, vagy osd-n), és mindkét módban több variáció, nézet is elérhető egyéb lehetőségekkel. Apróbb hiányosságok itt-ott előfordulnak ugyan, de összességében nagyon elfogadhatónak tartom. Elég egy fotel, meg a távirányító, vagy egérrel egy katt az előjegyzésre, hogy ne felejtsek el átkapcsolni egy későbbi, érdekes műsorra.
De úgy általában, amilyen lelkesedéssel te tudod utálni, legalább annyira tudom szeretni

Az említett probléma nyilván nem érint, még ha jelen van is, mert nem akarok más szoftvert használni, így nem szükséges kitakarodnia. Ami számít, hogy képes egész nap problémamentesen működni, távirányítóval is kényelmesen használható, szinte pazar epg, sok lehetőséggel. Nem foglalja el a gui harmadát maga az ablak, és annak díszítése, és még a külön vezérlőpult sem hiányzik.Értem én, hogy nem tetszik, de nem érzem, hogy ilyen rossz lenne a helyzet, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen2 (i7-1165G7, 24GB DDR4, 512GB SSD, Iris Xe)
- ÚJ! BONTATLAN! ASUS RT-AC68U router
- Ubiquiti Unifi AP Wireless Access Point SWX-UAP falitartóval
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann