- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
korcsi
üzenetére
Sikerült belőnöm Raspbian alatt is, 4.0.valahanyas aktuális kernellel. Ott van egy olyan bibi, hogy egyszerre csak a tuner egyik módját látja, ahogy (#16335) korcsi mutatta.
A w_scan -fc kereséskor viszont ment a dvb-c keresés. Utána a tvheadend is dvb-c részt látta. Valamit olvastam, hogy talán a kernelnek kell az I2C_MUX modul vagy opció fordításkor, hogy mindkettő látszódjon egyszerre. De nem ástam bele jobban magamat. Az openelec 5.95.2-vel látszott mindkettő nekem is.
Kicsit bénáztam a symbolrate értékével, mert lehagytam sok nullát a végéről
De aztán meglettek a muxok és működik. Az idle scan-t ki kellett kapcsolni, mert amellett volt hogy a csatornák nevét sem tudta rendesen kiolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De aztán meglettek a muxok és működik. Az idle scan-t ki kellett kapcsolni, mert amellett volt hogy a csatornák nevét sem tudta rendesen kiolvasni.
wassermann