Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin Eden
tag
Bár célzottan a tuner topikjában is elejtettem már egy hozzászólást, de itt is megpróbálok tanácsot kérni. Szóval vagyok én, linuxhoz nem értő, meg volt eddig egy guide-ok alapján összeollózott ubuntu 14.04 lts+tvheadend, 5 darab afatech/it9135? tunerrel, kártyaolvasóval meg ami kell, működött is. Időnként frissítgettem a rendszert, ahogy tegnap is, ami nagy kár volt, mert ahogy azóta olvastam a másik topikban, a .45-ös (vagyis nálam már a .46-os) kernel valamit nem igazán kezel jól a tunerekkel kapcsolatban, it9135-ként jelenik meg, általában abból is csak egy darab, a korábbi 5 darab afatech 9033 helyett. Ha a régebbi kerneleket indítom, 32-est vagy 43-ast tudok választani induláskor, akkor is ugyanez a helyzet, egyedül a 44-es kernelt indítva kapok valami épphogy működő eredményt, ekkor van egy darab afatech tunerem, amit még kezel is a tvheadend, meg van 4 darab nem működő...
Ha valaki tudna valami hasznos tanáccsal szolgálni, ezer köszönet neki!
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann