- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IP66 + IP68 + IP69 + IP69K védelemmel érkezik a Note 15 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Caldera #14761 üzenetére
Aranyozott rez?
Ezen filozok, hogy akkor erdemes-e tenyleg a tiszta rez belsejure beruhazni.
A nyaraloban a legolcsobb koax van a dvb-t antennara rakva, az antennabol 4-5 meter, onnan egy 2es splitter, a ket szalon kb 15 es 20 meter koax, antenna a szechenyi adora iranyitva (Velencefurdo), a kep tokeletes, rossz idoben se megy el.
Bp-n a 20eves lnb fejbol jon ki kb 7meternyi regi koax kabel, ebbol is a legolcsobb, ez van most elosztva megint egy kettes splitterrel, ahol a hosszabb ag kb 20meter, a jel tokeletes hd csatornakkal is (nem 100/100as ertek, hanem olyan 70/85 korul lehet), aztan ezen nemreg meg csavartam egyet egy teszt vegett es a masodik ag 20 meterenek vegebe raktam meg egy kettes splittert, amire raktam meg 15 metert es tovabbra is jo volt a kep.
Na most nekem ebbol kb az jon le, hogy akkor nekem eleg lenne boven a rezezett vagy az otvozet kabel, a rez meg felesleges lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest