- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Jackal2 #46204 üzenetére
Ez abból is látszik, hogy nem nagyon erőltették meg magukat az upgradelt verzióval sem :-)
Új propok, meg új festés? (Az ESC csere számomra alig értelmezhető). Hábazzeg...Szerintem nagyjából kész van a Mavic2, de éven belül nem nagyon számítanak rá, hogy elő is kell venni. Addig meg alkothat bárki bármilyen jó hardvert, szoftverből lenyomják.
DroneHarmony
Ha a két izraeli srác összetudott barkácsolni egy ilyet, akkor ez már a Kínaiaknál is rég kész van, csak még nem tartották szükségesnek élesíteni...A Vitus-ban amúgy volt potenciál: Jól néz ki, a táv is faszántos, és oldalra is figyel. De szokás szerint kihozták félkészen...
-
mobbo
senior tag
válasz
Jackal2 #46194 üzenetére
hát, annyit tudunk amit a linkeken látsz, fél éve tesztelik, akár jó is lehet,
de inkább az az érdekessége a dolognak, hogy (ha másolva is, de) eljutott oda az iparág, hogy össze tud rakni egy majdnem dji tudású drónt, szoftverben is
sőt, még kompaktabb is, mint a mavic
ha leteszteled majd kiderül milyen -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Jackal2 #46129 üzenetére
Nincs olyan hogy "világgarancia". Oda kell visszaküldened, ahol vetted. Ha az EU-ba küldöd vissza, az fizetős.
Ezért vettem AZONNAL Care Refresh-t a Mavic-hez. [link]
A Sparkhoz nem is túl drága (bár az nem kicsit bosszantó, hogy 15-20%-kal több EUROt kérnek érte, mint az Usákoktól dollárt. Kapja be a DJI a regionális árpolitikáját) -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Jackal2 #46123 üzenetére
Van Nihui, csak rossz helyen keresitek:
LighTake
Már vagy fél éve csak ők árulják.Az F36 nagyon szupi kis gép, de első gépnek sokkal jobb egy mini, mint egy mikro szvsz.
Az E011 meg még sokkal jobb, én nem sajnálnám azt az ezrest, ha már ekkora költségbe verjük magunkat :-P -
stefi81
tag
válasz
Jackal2 #46124 üzenetére
Én az iA6C vevőt tudom ajánlani, mert nagyon jó dronba. Annyi hogy nincs rajta analóg jel, de viszonylag kicsi és könnyű.
Hatótávot nem néztem, de van egy hely ahol van egy telefon adótorony ahol régen repültem, Hk-s és Turnigy távokkal, amik állandóan dobták a jelet, de ez a táv vevő kombó, semmi jelkihagyást nem produkál.Esetleg nem tudja valaki mi lehet annak a kis fehér csatinak a neve ahova az aksi feszültséget tudja visszajelezni a távra, mert vennék olyat?!
-
Teréz Atya
senior tag
-
Zotyafpv
csendes tag
válasz
Jackal2 #46015 üzenetére
Pld én buktam wizarddal vettem vastababb lapot alul /felülre es kiderült h az oldal merevítés eket nem Lehet bele rakni. Fosok is tőle h zakó esetén hiába vastag az alsó felső váz ha a pálcikák eltörik a g.cibe esésnél. Moat rendeltem talpas szélesebb palikákat hátha az segit a becsapódás energia elnyelésében....
Vagy vágjam bele az oldal falat?
Vagy a kamera oldal fala elég merevséget ad a rogyás ellen?Na majd kiderül.....
-
Peaceliker
addikt
válasz
Jackal2 #46015 üzenetére
6os arány legalább kell. Azzal könnyebb repülni. 8 meg általában sztem elég is. De egy 4 colos 1407 es konfig kb 10es arány lesz, ugyan ez 3 colon már "csak" 8.8. Nekem 5 colos gép most 8as arány kb és simán nem baromi erős. 12t meg senki nem épít mert oda motor maga 30k és 1 alku is vagy 10. ;-) én 6-8 as arányokban gondolkodom, ha nagyon power akkor 10. De azt inkább csak 4 colon.
-
cd334
tag
válasz
Jackal2 #46004 üzenetére
És az Eachine Firer 110? Kicsit állítható a kamera dőlészöge.
-
varadigabor
senior tag
válasz
Jackal2 #45963 üzenetére
Nekem az épített az jobb mint amit vettem
V-tail 210 eleve rossz felépítésű. Magától kiesnek a csavarok, két első tartalék kart fel lehet csavarozni hátra és úgy egész vállalható .
JJPRO P130 az nagyon nehéz volt, átépítettem úgy jó lett de a motorjai nem túl strapabírók mert már 5 elpusztult és nem volt kedvem rendelni másfajtát eddig. Kinéztem pedig rcx 1707-es.
Kyiln 250 annál a CC3D-hez nincs kedvem neki kezdeni állítgatni..Lehet meg kapja a JJPRO naze 32 Fc-jét.
Amúgy ott van a V-tail 210-ed ha jól emlékszem
azzal tudsz röpködni
-
Peaceliker
addikt
válasz
Jackal2 #45948 üzenetére
karbon nem törik, racer bírja.
csak lipo nem szereti, de mindig megfogadtuk, hogy 1p melegítés...persze ha 30mp et kibírtunk szöttyögve az már jó voltközben p200 legnagyobb hibáját megoldottam:
verrii pró megoldás
kellett, mert kamera tartó jellozott.
motor védők lekerültek, így akku nélkül mindennel 327g...az már elég jó, még áfával is megérte sztem a gép.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Jackal2 #45776 üzenetére
Nem semmi!
De ez a drón se! -
freezer922
aktív tag
válasz
Jackal2 #45763 üzenetére
Ami nekem se volt világos először, hogy ami a tegnap kirakott pdf-ben van az annyi, hogy ha korlátozott légtérben kérsz eseti engedélyt akkor ha sport vagy magáncélra kell azért külön nem kell $ csak az esetiért.
Ez amúgy vicces, hisz be lett harangozva év elején egy törvény tervezet váza a sok kategóriával meg online vizsga stb. ehhez képest kaptunk egy bármit bárhol reptethetsz csak fizess 3k huf-ot, ty
-
varadigabor
senior tag
válasz
Jackal2 #45728 üzenetére
Kakute-val nem lenne bajom, csak jelenleg a windows nem ismeri fel.. Lehet nálad a Low ESR kondi segítene.
(#45727) Peaceliker Betaflightot úgy is muszáj megtanulni, Nekem ez az Openpilot tűnik bonyolultnak, Betaflightban is inkább az alapokat tudom, Notch filterhez meg egyéb bonyolult dolgokhoz hozzá se nyúlok. Motor remapping azért megy
-
varadigabor
senior tag
válasz
Jackal2 #45704 üzenetére
Én most rendeltem eredeti KISS FC 32bit V1.03, remélem jó lesz, kb minden oldalon ajánlják
(#45722) Peaceliker De olcsó
BF-el szerintem nem lesz szörnyű. Lehet én is rakok majd bele másik FC-t. Nekem az a lényeg hogy csipogjon ha merül az aksi, mostani gépemen is alap OSD van csak
-
molnigee
aktív tag
válasz
Jackal2 #45660 üzenetére
Neked minden törik
Kingkong 5045 azért bőven jobb mint a gyári, nekem jól bírta.
Dal cyclon meg megjobban. Szinte meglepődök ha törik.
Akkor kell rendelni mikor közös rendelés van facen drh csoportban. 20 szetet rendeltem, idén simán kitart végig...
Jackal ha nagyon ráérsz, írj rám, indulna a játék -
Peaceliker
addikt
-
varadigabor
senior tag
válasz
Jackal2 #45609 üzenetére
Brotherhobby is tuti gyárt.
(#45595) AMDaZERG_1 Nem láttam de majd megnézzem holnap
Köszi
(#45597) Peaceliker Beálitottam az adót a papírja alapján 7405 mhz-re (nem emlékszem már a pontos számra) és a cyclops arra állt rá pont
Kivettem ezt az antenna hosszabbítót lehet az a baj, de holnap tesztelek
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #45558 üzenetére
Bugflight + Omnibus F4-nél bebugzik a vezérlő, ha direktben éri el az SD kártyát, aztán pörögve leesik a gép. Ha átállítod h ne direktbe írjon, aztán minden fasza. Nézd meg Joshua vidijét.
@varadigabor - blackbox fülön letöltöd aztán megnézed blackblox explorerben.
@AMDaZERG_1 - vedd le a gyro update freq / PID loop freq-t. Nekem F3-on MPU9250-el 8k/2k cca 33%-on hajtja a procit.
-
varadigabor
senior tag
válasz
Jackal2 #45556 üzenetére
DMA asszem Dshotnak kell valami Direkt memória elérés. Onnan tudom, mert leszaggatam a 2. motor jel kábel forrasztó padját és át kellett raknom az 5-ősre.Azon meg nem akart menni csak Multishotba.. Kiderül hogy csak a 6-os meg a 7-es tudja ezt a DMA-t, ami ha nincs a Dshot megsértődik és nem megy
am én azt se tudom hogy a blackboxot hogy kell megnézni.. Remélem nem is kell tudnom, sztem ki is van kapcsolva
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #45551 üzenetére
Nem a blackbox DMA elérése zavar be? Igaz, az F4-nél gyakori. Joshua vid.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #45548 üzenetére
Omnibus F4 V2 pro úton. Sky Shadowba megy iNAV-al. Ha viszont megmakkan, azt ugyanúgy tudni fogom.
Habár a neve alapján nem pro, de pro van a képeken. Majd kicsomagoláskor megtudom.A te Omnibusod hogy pusztult meg? Mik voltak a tünetek? Én a fedélzeti BEC/UBEC, lepottyanó USB és megőrülő gyroról hallottam eddig.
-
-
Baku
aktív tag
válasz
Jackal2 #45414 üzenetére
Viszont segített a vásárlás előtt....
Kérdésem: Az e7 eredeti adójának, és antennájának mindenképp maradnia KELL akkor is, ha megveszem és belerakom a számomra megfelelő adót, antennájával együtt ???
Azért kérdezem, mert az eredetire a közeljövőben biztosan nem lesz szükségem, és ha nem feltétlenül muszáj, nem akarok sündisznó - szerű antennaerdőt rakni rá ....Mint már írtam, nekem elegendő CSAK az NRF24L01 modul, és majdnem minden gépekhez tudom használni ....
-
Baku
aktív tag
válasz
Jackal2 #45386 üzenetére
Köszönöm., a blogoddal kezdtem még a megrendelés előtt ....
Sokat segített nagyon hasznos.
De most, hogy megjött, már nem találtam benne minden, részletes (szájbarágós) infót, amire nekem szükségem volt.
Nem.akartam rögtön elcseszni a vadiúj távomat, ezért kerestem valami step by step leírást abszolút kezdőknek ....
(Nekem eddig még csak buta gyári játék távirányítókhoz volt szerencsém .....) -
-
Baku
aktív tag
válasz
Jackal2 #45313 üzenetére
Sajnos az nincs még, de ha lesz egyszer, akkor azt látni fogjátok ....
Egyébként a Bugs3 is megkapta ezeket a hidroplan talpakat, a múlt héten ott is volt velem Horvátországban, de sem időm,sem alkalmam nem volt repülni ....
Úgy hoztam haza, ahogy kivittem ....
Egyrészt nézegettem a horvát dróntörvényt (ami nem piskóta), másrészt olyan helyen voltunk, ahol két hely közül választhattam volna egy kényszerleszálláshoz: Meredek sziklás hegyoldalban 10 méteres fenyőerdő, alatta bozótos, vagy a sziklás,.meredek hegyoldal tövében hullámzó Adria .....
Valahogy egyik sem volt szimpi, fostam összetörni vagy elveszíteni a gépet.....
Igy aztán a vízreszállás is elmaradt.....
De majd egyszer valami kis tavacskán .....Hát ez az új x5 egy jó kis ráncfelvarrás lett, egyre jobban hasonlít a phantomra ....
(No persze kizárólag kívülről .....)
Az új x5 is pofásabb lett, de sokkal.nem lett jobb az sem.... -
Baku
aktív tag
válasz
Jackal2 #45263 üzenetére
Csak halkan jegyezném meg, hogy én a saját verziómat már februárban publikáltam EBBEN A FÓRUMBAN (bár akkor a kutya sem vette észre.....)
Az enyém minimum annyival jobb, hogy a két hidroplan talp leeresztve egy 10db- os papírzsebkendő csomaggal azonos helyet foglal a zsebemben, míg ezekhez a bogyókhoz tesco szatyor kell....
A másik dolog, hogy ezeknél a nehéz gépeknél (főleg kamerával felfegyverezve) már NEM SZABAD ennyire kintre helyezni a leszállótalpak felfogatási pontját, mert egy keményebb földetéréskor eltörnek a karok ....
-
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #45263 üzenetére
Hehe, nem rossz, de nem Ő kezdte el, valszeg...
Ugyanis, hasonló cuccot Mavic-hez tákoltak többen is a YT-n, Ő csak lemásolta a Bugs-ra. Az alap ötlet nem rossz, de nekem inkább csak a láb méret növelése lenne a cél. A jelenlegi megoldások nem életképesek, gimballhoz. De, egy ilyen, cső össze nyomása jónak tűnik, megtámogatva egy kereszt csavarral azért.
Teréz Atya, akkor a Fekete tengerből halászták volna ki... -
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #45261 üzenetére
Hát, nem vészes. Mondjuk, én már át cseréltem 3 ágúra a proppot, meg az Eken H9-en is más az optikám. Már torzítás mentes, de kisebb is a látómező, ami szintén előny.
De, normális gimbal kellene rá, csak még nem jutottam én se odáig, hogy rá rakjam. Láttam YT-n olyan vidiot, ahol valami 5000 mHa-s akksit raktak rá.
Persze, oda már át kell rakni XT60-ra, vagy valami hasonlóra, mert az XT30-s csati zsákutca...
-
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #45242 üzenetére
Jaaa, értem. Hát, akkor ott azért valami kamunak kell lennie.
Legalábbis, Nekem nem valami hűha érzésre. Kb 30 méterre már szakad... De ha majd itt lesz az 5.8-s kam, akkor valszeg azzal is tesztelem a bugs3-t. Ja, és milyen verzióban reptetted a 3-st? Ugyanis, ha nem kamerázol, érdemes mindent leszedni alulról. Úgy nagyon jó, már-már racer érzésre.
Na, annyira azért nem.
De, nagyon agilis üresen.
-
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #45227 üzenetére
Vip5-nek 163 dolcsi.
De még így is azt mondom, hogy akkor inkább alap verzió, és kibakkni a kamerát belőe, helyére egy 5.8G-s bármely más kamerát (FPV-nek, akár a gyári 5,8-st), és alá/tetejére egy mobius forma kamerát.
Amúgy, ma voltam kint eső után reptetni. A Bugs 3-ra rá raktam a Tarot TL300E16 7045 3 leaves proppot, persze ehhez kellett külön csavar is. De, rá megy gond nélkül.A Bugs 3 meg vip5-nek 83 dolcsi...
Valszeg, a Bugs 2-t meg szét kapom. Ránézésre, a 2-3 motorja 1806-s, 1800KV-s, azaz elvileg csere szabadosnak kellene lenniük. Akkor meg ugye lehet cserélni, már csak az a kérdés, hogy a 2-s boadr-ot hogyan lehetne a 3-s testébe applikálni, és viszont. -
vandor01
senior tag
válasz
Jackal2 #45199 üzenetére
koszi.... tegnap összehoztam....
a gepenkenti beallitasnal az 5/12 nel,.... ugye 6/12nel van a mix...
szoval az 5/12 -> INPUT nevre hallgato beállitásnal....
fent van alapbol a 4 csatorna Throtle/Yaw/Rol/Pitch...
bizonyos sorrendben.... de az nem jo volt XM? BF/CF nek??nos ott kellett ezeket csatornakat helyukre raknom minden gépnél...
lehet a TEAR-nak megfelelően??? csak egy videot kovettem
es kiszurtam hogy a csocsesznek mashogy vannak sorban mint nalam...
NA es utana mar a CF/BF ben helyre állt a rend....lehet a kovetkezo gép felvetelnel is figyelnem kell ra majd.....
-
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #45182 üzenetére
Tiszta sor, hogy ár/értékben oda ver. Igaz, "repülni" nem tanít meg, de legalább nagy az esély, hogy nem is zuhan le a gép, vagy pl az RTH se return to hong kong...
Én is azt várnám az mjx-től, hogy adjon egy hasonló appot.
De, itt jelentős lemaradást érzek. Igaz, az app már régi, a legelső wifis kamjukhoz is ugyan ez volt, csak más néven, és gondolom, kicsit fejlesztettek is rajta (érzésre gördülékenyebb, mint anno). Ennek ellenére, a legelső app, amit leszedtem nem kompatibilis az aliexpresszről rendelt kamerámmal.
Eredeti kínai appot kellett felrakjak, azzal viszont tökéletesen megy.
Szerencsére, pár része azért englis, meg ugye ábra.
-
ezoltan
tag
válasz
Jackal2 #45176 üzenetére
Egy Hubsan tesztedre (talán 501?) emlékszem,ott is kifejezetten dícsérted a távot,meg úgy általában az egész gépet.
Az megmaradt bennem hogy kiemelted a konkurenciából.
Marha jó kis gép lehet,érdekes hogy töredéke árért szinte luxusnak számító képességeket képesek belepakolni. -
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #45176 üzenetére
Sokat filóztam a Hubsan H507A vásárlásán. De! Az app az tényleg qrva jó, csak a drón, na az nem tetszik. Coreless motor??? 2017-ben?
Kb. 8 perc rep idő.
Jobban tetszene az irányításnál is, egy vegyes felvágott, azaz, lenne egy minimalista táv azért hozzá, plusz ugye az app is megmaradna.
-
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #45161 üzenetére
Sajna, messze nem vagyok jól informálódva, és khirál se vok.
De, valszeg az elsők között kaphattam meg a bugs2-t, köszönhetően egy véletlennek. Az rcmoment-n eléggé elítélendő módon már akkor ki lehetett fizetni, amikor még nem is volt raktáron nekik (nem preorderként). De még másutt sem! 3 napot írtak a terméknél, feladásként. Türelmesen vártam asszem 3 hetet, és rá kérdeztem. Kis hebegés-habogás után (hiszen ráadásul ismételten "akciózták"), feladták UPS gyors postán!
Úgy, hogy nem is kértek érte plusz pízt. A trackinget követve, a kézbesítésnek megjelölt nap előtt, felhívtam a UPS supportot, hogy majd mennyit is kell fizetnem, és meglepődtem, hogy semmit se.
Összesen € 107.63-ba került! (első vásárlásra még -10%-ot is rá nyomtam) Valszeg, most már jobban figyelnek, mert ugye ismét kamura raktak ki termékeket, pl Bugs 2-höz akksikat. Szintén kifizettem, de másnapra írtak, hogy jön a refund.
Viszont, MJX C5830 5.8G 720P kamera úton van.
US$ 26.71 nem rossz ár érte, így látatlanban.
-
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #45150 üzenetére
A Bugs 2 egy külön téma. Ugyanis, jelenleg túlárazott... A sima "C" verzió is majd 200 dolcsi! A kamera egy sima felvevős, semmi fpv jel wifin se. A "W" verzió meg kb 40 dolcsival drágább, amit szerintem így nem ér meg, abban az esetben, ha levámolják (márpedig eléggé nagy az esélye). Inkább az alap verzió, és hozzá külön venni kamerát.
3 MJX kamera van jelenleg ezekhez:
MJX C5830 5.8G 720P US$ 22.90
MJX C4020 WiFi FPV 720P US$ 29.30
és kizárólag bugs 3-hoz (kamera optikája lefele van):
MJX C4022 WiFi FPV 720P Full HD Real Time Aerial Camera US$ 39.99
Az utóbbit sikerült kipróbálnom, panoráma kamera!Ilyet még nem nagyon láttam drónon! Érdemes pl YT-n rá keresni. ( gyors példa ) Azaz, képes vagy menet közben is nézetet váltani. Miközben felvesz mindent, és utólag újra nézed.
Az első verziónak az ára (5.8G-s 23 dolcsiért) kifejezetten baráti, mert ugye felvevős is, bár, az "erejéről" még nincs infóm. A wifisek asszem 5 gigás részen sugároznak, de ugye a telódra, azaz, semmi erősítés nem lesz benne.
-
freezer922
aktív tag
válasz
Jackal2 #44670 üzenetére
A tegnapi hamar elment, de arra gondoltam ha esetleg lenne egy új
Más, kicsit bele próbáltam menni a kamerákba és végül rájöttem, hogy a runcam 3 HD tök jó lenne és még határeset amennyibe kerül számomra. Viszont ezután jöttem rá, hogy gopro-s szabadalmi gondok miatt már nem gyártják és ahogy nézem csak aliról találtam meg.
De a gearbest-en vagy banggood-on hasonló kamerát nem is találok, csak jóval drágábbakat vagy 60-70$-ért a runcam 2 hd-t.
Még mielőtt holnap megrendelem a runcam 2-őt van esetleg max. 100$-ért sokkal jobb választás? -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #44663 üzenetére
Ejj, pedig a flyegg 130 jobbnak tűnt a racer 130-nál. Annál két hónap alatt 3 épkézláb motorom maradt a nyolcból. A babyhawkban meg pont a zárt motorok nagyon jók. Úgy bírják a strapát, mostoha bánásmódot, hogy csak na.
A propik is nagyon jók. Egy szar dolog van, az pedig az ócska bilimyűanyag váz.
Na, mind1, ha lesz valahol raktáron Emax RS1106 4500KV veszek egy szettet -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Jackal2 #44609 üzenetére
(Köcsög blog.hu nem enged belépni..)
Rákérdeznél a Mavic + Fly More + HMD-re is?
A GB-n van fejes is, mavic is, de nincsenek szettben. (per.pill nem fillérbaszni akarok, azért mennék egyből a szuper-kombóra, mert ott a váll-tatyi is más, belefér a fejes is...)A TomTopnál van ilyen setup is, de annyi bajom volt már velük, hogy ekkora összeget inkább nem bíznék rájuk.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Jackal2 #44406 üzenetére
Nekem az EF-01 / JF-01 páros képe bejött. Ha kiveszed a vaskabátból, a súlyuk sem vészes.
Boldclash-em nincs, de az F-01-es videók a méretéhez képest elég jónak tűntek a YT-n. Most meg akciós az F-08 is, ami a nyomokban DVR-t is tartalmaz. Mondjuk ennek pont a fényerejét nem dícsérte Seby... -
fape
senior tag
válasz
Jackal2 #44442 üzenetére
Pl RunCam TX25
B kérdés: látott már valaki (normális) low band-es/48ch-s videó vevőt? Adóból rengeteg van, de vevőt nem találtam még értelmes méretben, csak a boscam rc832-t.
-
AMDaZERG_1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Dyson Airstrait nedves-száraz hajvasaló (Prussian Blue/Copper)
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest