- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz
anonymus89 #46131 üzenetére
Tudom, én írtam
(#46132) FingR86: igen, és az X6B ráaádásul diversity-s vevő, tud egy csomó csatornát és három ér elég mindenhez, ha S-BUS-ra kötöd. Én amíg használtam Flysky-t, a végén már szinte csak ezt használtam (már ha befért a gépbe
).
-
vandor01
senior tag
válasz
anonymus89 #46118 üzenetére
kinti kezdesnek bohockodasra gyakorlasra en H31-et vennek [link]
ha meg kesobb epitenel is csak akkor van mar TAV es alaphangon akkor H31 board vennek... de akar felhasznalva H31 es gepet vagy ami marad belole?
de van board is motor (1S8520) is vaz is kulon kulon: pl board [link] aaakcos moci: [link] occo vaz: [link] mehet ra kamera is....
-
Jackal2
senior tag
válasz
Én mindet megvettem anno
Nihuit imádtam és nincs, de a Furibee F36 van és kb. 3.000 forint Gearbesten.
-
FingR86
őstag
válasz
én is válaszoltam neked a másik totyikban: [link]
de szokott lenni jó árban ~10$ furibee f36
azt mondták többen is, hogy nem rossz kis masina. -
vandor01
senior tag
válasz
anonymus89 #46116 üzenetére
nihui mar nem nagyon van se akcioban se nelkule de mivel eleg nagy a doboza meg trefat is kaphatsz ra... szoval lehet vmi megkimelt hasznalt jobb vetel?? pl ez: [link]
esetleg mielott nagyon belevagnal egy ilyen icipicit szobai gyakorlasra??
Ugyis jon ossz meg az esok... vegyel vagy 2-3 at alkatresz miatt... 8 ejro nem tetel : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Netatmo Weather Station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged