-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
KaiotEch #34340 üzenetére
Mivel elég rég minősített hegesztő (is) vagyok, így a fókusztávolságom már mi tagadás, megkopott, nem hinném, hogy ártana egy olvasószemüveg. Meg ugye 40 felett állítólag ez evidens (nekem baromira nem volt az
) És igen, igazad van. Abban maradtunk, hogy ezt így qrva nehéz, látatlanba megvenni ilyet=lutri. de azt is beszéltük, hogy amíg nem lesz egy FPV Google-műterem itthon addig vagy az van, hogy megnézzük, mi van a másiknak, vagy találomra berendelünk valamit, amit esetleg megszívunk.
.
-
syler123
veterán
válasz
KaiotEch #34227 üzenetére
Pont ez az hogy nem azzal kellene adniuk, hanem a Mode 1-es ezeknél a h8, h8s drone-oknál valójában mode 3-as. A kérdésem az lenne milyen a mode 3-as irányítás? Miben különbözik a Mode 1-től? Ha nem javították, akkor kérni fogok tőlük egy Mode2-es irányítót...
A lényeg hogy Mode1-est rendeltem, ami önmagában is elég probléma, helyette Mode3-ast küldenek, ami még rosszabb, csak nem tudom miben
-
virbo
csendes tag
válasz
KaiotEch #34208 üzenetére
Jaja jó gépen megy.
Nekem a win10-es laptopon az istenért se hajlandó működni a freerider, a yaw irányba nincs jelváltozásom, pedig a távon mutatja. Ugyanazt a modellprofilt használva a win7-es gépemen tökéletesen megy. Csak mire erre rájöttem kihullott a maradék hajam is...Mod: ez a steam hogy működik? Megveszem és akárhányszor letölthetem, vagy kell mindig net hozzá?
-
stinky14
csendes tag
válasz
KaiotEch #34163 üzenetére
Csipog. Ha clenflightba húzom fel a mastert akkor egyszerre forognak. Ha a távval, akkor össze vissza.
Az egyik motor pl azonos gáznál egyre lassabb majd egy idő után le is áll. Többinél 2-300as fordulat különbségek :S
Szerk: kivittem egy teszt repülésre. A levegőben nincs vele probléma.csak hogy leszállás után is forog két motor..
-
Vaze
őstag
válasz
KaiotEch #34026 üzenetére
Koszi szepen
Szoval ez jobb lenne? Mijen szemuveget ajanlanal?Ami nem tul draga de jo is -
molnigee
aktív tag
válasz
KaiotEch #33779 üzenetére
Hogy mi? valamit félreértettél vagy én nem értem, bár nem írtam le mi az a ghost mod
Szóval fel tudod venni amit mentél, és azt látod magad előtt. Vagyis versenyezhetsz magaddal. Ja mert amúgy van rendes időmérés is. Na érted már?Persze lehet LOS-ban is repülni, de nem sok értelme nyilván.
-
twine
veterán
válasz
KaiotEch #33532 üzenetére
háááátőőőő.....lehet, hogy berepülte a környéket előtte, de " I didn't see the second set of wires until after I passed them"
-
Teréz Atya
senior tag
-
Geller72
veterán
válasz
KaiotEch #32988 üzenetére
Az hagyján. Most gondolj bele. Van egy kurva nagy mecss valahol..akárhol, ahol egy stadionban elférnek 80 ezren. Vagy koncerten. Veszel egy jobb teherbírású verdát, mint terrorspista és fölé repülsz, kiszórod a vegyi trugyit, port, vírust, akármit, és még csak észre sem veszi senki, csak már amikor nagy a gáz. Csak idő kérdése.
.
-
kriszbon
őstag
válasz
KaiotEch #32949 üzenetére
No azért szerintem a 1306-os motorokhoz bőven sok is lesz ez, mert azok vagy 7,5A-t tudnak csak, tehát azokhoz egyáltalán nem kacat.
Na ott motorcsere nem lesz, nem is lehetne a 150-es vázba mást rakni, tehát olcsón kellett valami, mert a LittleBee ESC-k azóta máshova lettek elképzelve. -
Allien
veterán
válasz
KaiotEch #32845 üzenetére
Miért kéne ennek repülnie? Max a fejemmel együtt.
A V666-s kameráját általános kamerának akarom használni. Példul az autóra (már a wltoys L959-re). Az X250 kameráját meg ugye az X251-n simán lehet használni. Kérdés a hatótáv. Mert a V666 antennája azért jobban néz ki.
Ez egy külön téma, mert az lenne a jó, ha sikerülne mondjuk a falcon 180-ra rá rakni (valamelyiket), úgy, hogy a felvételt is el lehessen indítani!
No, itt még nem tartok. Múlt héten szabin voltam, persze, mikor beteg a gyerek...
Pedig kezdtem örülni, végre egy hét otthon, asszony dolgozik, gyerek be oviba, és meg otthon majd jól eldrónozgatok, szerelek, meg minden. Hát, ez már a második ilyen szabi hetem, amikor a gyerek belekavar.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
KaiotEch #32801 üzenetére
Hat, az lehet h igaz, de amikor Drezdaban voltam tovabbkepzesen, hat akkor esett le, hogy mennyire csorok vagyunk a nyugati kollegakhoz kepest. 4 euro egy Raderberger, amit egy melos rohogve kifizet, egy IT-snak meg nincsenek filleres gondjai, hanem uj BMW-vel jar.
Hat, mar kezdek itt berendezkedni, de ha 4-5 eve jarok kint, felhuzom a nyulcipot es dobbantok. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
KaiotEch #32707 üzenetére
Ebay-en már régóta kapni ezeket. Igaz, nem Realacc, de legalább 170°-os a látószög. Most drága, vagy nem kerestem eleget, de 5k körül szoktak lenni, szállítással.
Nem tudom, hogy az 1000tvl-nek van-e értelme (szerintem igen), de itt inkább a 2s kompatibilitás a lényeg.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
KaiotEch #32646 üzenetére
A titok az, hogy az AWG ameriakai mertekegyseg, igy importaljak. Itt van 2,5mm2-es kabel, en ezt vettem. Metere 1,8 Euro.
Mig a 14 AWG 2.08mm2. Itt lehet erdeklodni h melyik AWG hany mm2. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
KaiotEch #32628 üzenetére
Ha azt még nem is, de egyszer belenyúltam a Runner propellerébe. Kicsit megvagdosta és fájt vagy 3napig, az elején azt hittem eltört az ujjam.
Mivel ezek a kefés triblade-ek túl kicsik a gépeimhez (a h8mininek meg kissebb a motortengelye) kitaláltam hogy csinálok hozzá egy gépet (gombhoz a kabátot
).
Az a terv, hogy h8mini méretű lesz a test nikecellből, x100 motorokkal (talán 8020) a 3blade-ek, és valamilyen vezérlő (h8m, de ha megjön akkor fq777-951). Az aksi meg 150 vagy 260-as.
Lehet majd ki kell emelni a közepét, hogy elférjen a kamera. -
Allien
veterán
válasz
KaiotEch #32582 üzenetére
Pedig szerintem NINCSEN igazad! Több korrekt bolt is van. Persze, bele KELL kalkulálni, hogy eleve magas az áfa, plusz haszon nélkül TE se dolgoznál. Azaz, az árképzés kb 1,5 szorzós legalább. Ja, meg ugye a kínaival próbáld rendezni a garis problémáidat.
Nem esélytelen, de, hogy SOKKAL macerásabb, az tuti.
Tehát, az egyik, ha nem a legnagyobb készlettel rendelkező bolt, az alamodel, Siófokon. De pesten is van legalább 2 régi bolt. Éppen nem régen váltak ketté. -
Babetta-X
senior tag
válasz
KaiotEch #32582 üzenetére
Köszönöm, akkor lehet javaslom neki az ebayt, csak fél kissé az ilyenektől. Az alamodellnek egész nagy a kínálata ahogy néztem, kérdés ha elmegy oda mennyire fognak érteni hozzá. A táblagép valószínűleg egy samsung galaxy tab 2 7.0 lesz, hát kíváncsi lesek mi lesz ebből. Esetleg ha van még konkrét gép, amit mertek ajánlani azt megköszönöm
-
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
KaiotEch #32176 üzenetére
Ja, de elloptak az oroszok.
Amugy a ceges policy nem enged sajat billentyuzetet, nekem meg kell, hogy jelolve legyenek az ekezetes betuk, mert az nelkul egy-ketto lezsibbad az agyam. BTW a szlovakok is ekezet nelkul irnak, pedig nekik mindenfele kisbugylibcsikas ekezetuk van.
-
-
GödiAli
tag
válasz
KaiotEch #32003 üzenetére
Elméletileg a BF-ban minden rendben van, propok is keresztben, lassan kidobom
Esetleg van olyan bolt, vagy ember aki ránézne nekem, hogy mi lehet a probléma, mert én csak azt hittem hogy könnyű lesz, de nem azIgen, felcseréltem a ledeket, illetve beforrasztottam egy csipogót, ha elhagynám, de így nehezen fogom.
-
GödiAli
tag
válasz
KaiotEch #31999 üzenetére
Sajnos a propellerek nem jöttek meg hozzá, így elkezdtem állítgatni, így utólag lehet nem kellet volna
A gyári beállításokat természetesen lementettem, de hiába rakom vissza ugyan azt csinálja. Csináltam egy videót hogy mit művel a kicsike, hátha így tudtok segíteni. Még egy eszembe jutott, a távirányítón frissítettem a firmware-t, hogy 10 csatornás legyen, és ez után újra hangoltam a vevővel, ez lehet probléma?
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
KaiotEch #31969 üzenetére
Az igaz :-)
A gyártó felszínen 900, odafent 1,5km-t ad meg rangre, de az orosz sztyeppén ezek szerint többet is ki lehet hozni. Itt egy másik, ahol a figura 1,7km-ről keresi az Eachine Racert RSSI-vel :-)Egy baja van csak ennek a csodának, hogy zárt és nem lehet úgy okosítani, mint az FrSky/FlySky/Devo távokat, bár ParachutedBlue-ék küzdenek rendesen, hogy legyen rá deviation is. (Konkrétan van is, de a 4-in-1 modullal megy és ki kell szedni belőle a CC2533-ast, így ugrik a saját rendszere..)
P.S.
A Taranisnak nem valódi ellenfele, mert csak a saját cuccait szereti, inkább csak azért emlegettem, mert meglepő, hogy egy 100 dolláros csoda aláver a Császárnak latencyben. A range meg azért vicces, mert az AT9 kifejezetten kis fogyasztású adó, a kimenője is 100mW alatt van, az antennája sem pecabot méretű. Ennyit számít a jól átgondolt és implementált protocol. -
kriszbon
őstag
válasz
KaiotEch #31913 üzenetére
[Csak 11776Ft] igaz nem nálunk üzletben.
Más.
Ma végre kipróbáltam az egyik funkcióját a masinának, mert egész eddig nem kerítettem rá sort [Walkera Runner 250 Advance_Return To Home! ].
Bocs de majdnem sötét volt már, és a konvertálgatás is sokat rontott az amúgy is ratyi felvételen.
Azon csodálkozom, hogy ahhoz képest egész jól látni a kamerával, igaz a minőség elég vacak már félig sötétben.Hétvégén ki akarom próbálni a lekapcsolt távvezérlős verziót is, hogy akkor mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged