- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Vasinger! #34024 üzenetére
Elvileg a mérete egyezik a cheerson cx-10ével, az egy regi gép, szerintem olcsóbb (csak most mobilnettel nem nagyon tudok "ugrálni"). De ha gondolod, délután lemérem neked őket és akkor méret alapján tudsz keresni.
Más: Azt láttátok, hogy a 4db-os, 3.3k-s, chaoli upgrade motorból, van origanal upgrade corelles verzió (szintén 59000RPM) 2k ért? Jó vételnek tűnik.
-
medvegy
aktív tag
válasz
Vasinger! #21493 üzenetére
Nekem ami az X5C-hez vagy a H8 Mini 3D-hez járt (fekete mind a kettő, de nem egyforma) egy aksimat sem töltötte túl, rendszeresen csekkolom őket multiméterrel (felfúj=túltölt és emiatt felpuffad az aksi). Az X5C-hez vettem 5 in 1 töltőt. Nem fűztem hozzá nagy reményeket, de az is rendben tölt mindenféle 1S aksit nekem. Everbuying-os akcióban sokan vettünk Fluoreon H101-et, ahhoz járt ilyen sárga kábel (tudom, sok minden máshoz is hasonló jár). Páran írták, hogy tönkretette az aksit. Én már ki se próbáltam, az 5 in 1-el töltöttem a Fluoreon aksit is.
Szerintem kezd el vele tölteni jobb híján, és közben nézz rá néha multiméterrel. Ha közel vagy a 4.20 V-hoz, akkor leállítod. Legközelebb így már tudod hány percig kell tölteni, így a töltőd biztos nem nyírja ki az aksit. Persze az is lehet, hogy rendben van a töltő, és bátran használhatod. -
elszabi
tag
válasz
Vasinger! #21490 üzenetére
Én nem raknám komolyabb töltőre, inkább csak a laptop/pc USB portjára. Nekem is volt ilyen kábelem és nincs USB doctorom, hogy kimérjem, hogyan is viselkedik. A töltés befejeztét viszont jelzi. Jó esetben le is kapcsol, nem lenne nagy tudomány. De szerintem ne hagyd rajta órákig a még így se a porton. Nekem amúgy nem fújt fel egy akkut sem a fenti módszert betartva.
-
DJGABI
addikt
válasz
Vasinger! #21378 üzenetére
angol mennyire megy? [link] lényeg: amelyik irányba bekapcsolod a headless-t arra lesz mindig az előre. szóval jaw-val (tengely körüli forgás) akármerre forgatod a jobb oldali karral mindig egy irányba megy előre.
trimmelés akkor kell ha nem nyúlsz a kontrollerhez és úgy valamelyik irányba nagyon elhúzna, elmászkálna.
szerk: itt van pár manual, érdemes belenézni, az alapok legtöbb gépnél ugyanazok [link]
-
-
molnigee
aktív tag
válasz
Vasinger! #20106 üzenetére
Nem tudjuk, nincs ilyenünk. Nézd össze a méreteket, ha belefér akkor jó. olcsóbb? vegyél többet akkor olcsóbb lesz, vagy van töltős pakk
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Vasinger! #19887 üzenetére
Teljesen jó kezdésnek, főleg 5.600-ért. Bár nekem 7.600-át mutat a link, de annyiért is megéri.
Jogszabály: Jelenleg 2 pont vonatkozik ránk.
1. Éjszakai repülés tilos.
2. Emberek felett repülni tilos.
+ 2.5. Minden felelősség a tied.Sztem jövőre változni fog, de a játék gépeket nem nagyon fogja befolyásolni. De ez már csak találgatás.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Vasinger! #19883 üzenetére
Több tucat alkalommal voltam kint közterületen, ahol se ház, se magántulajdon, le se szarták, sőt érdeklődve jöttek oda beszélgetni. Csak ne provokálj másokat, ez a lényeg.
Nem ismerjük az E30-at nincs senkinek, nyilván egy ismert modell másolata, de 5600-ért minden jó
-
TromF
tag
válasz
Vasinger! #19879 üzenetére
Majd jonnek az okosok, de en ugy tudom Magyarorszagon meg mindig nincs szabalyozas rajuk, de pl a szemelyi jogokat ugyanugy sertheted vele mintha fotozgatnal azt kifogasolo szemelyeket, maganteruletet, illetve kozveszelyt okozhatsz ha emberek felett repulsz vele. Ezek a magancelra hasznalt gepekre ertendoek, gondolom az uzleti celu felhasznalasra vannak extra szabalyok.
Udvozletttel: a topic valoszinuleg egyetlen regisztralt drontulaja -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Vasinger! #4470 üzenetére
Na meg az x5c1-n van kamera is ha nem veszed le.
Laccy88: az x5c-n van 2 lyuk a talpnak, meg még egy besüllyesztve. Ha azt kifúrod, akkor bele tudod tenni az x5sw lábait.
Teréz Atya: A headless reset engem is érdekelne mert az nálam teljesen rossz (magam felé húzom és jobbra megy). De úgy tudom a 2kar jobbra-le az a gyro reset, úgyhogy akkor a balra-le lesz elméletileg a headless reset.
-
-
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Vasinger! #4285 üzenetére
En tegnap rendeltem U807-et 36 euro alatt a GearBest-rol. Ha igazak a review-k akkor egy nagyon jol sikerult Latrax Alias klon, es keresztbe lenyeli az osszes X5c-t.
Am 38+ euro lett volna, de:
1. Kering a neten GB-re 6%-os kupon. Tenyleg mukodik - 2 euro.
2. A kopter arat dollarban fizettem es nem engedtem a paypal-nek h maga valtsa at eurobol, hanem szepen dollart igenyeljen a bankomtol. Igy nyertem 1 eurot meg a Gearbest-es arhoz kepest is. Ha a Paypal-re hagyom akkor vesztek 2 eurot. Kiszamolo leirasat kovettem.Az U807-nek van kameracsatlakozoja, majd szerkeszetek ra valami FPV-t.
Mellesleg a H8 mini es hubsan X4 kozt csak minimalis a meretbeli kulonbseg.
-
air
nagyúr
válasz
Vasinger! #4279 üzenetére
Döntsd el!
Venni akarsz és szórakozni, vagy folyton egy jobb ajánlatra várni, úgy hogy közben nem lesz koptered.
Nem hiszem, hogy ennél a kategóriánál 3-4eFt olyan érvágás lenne, hogy amiatt kellene várni heteket, hónapokat.
Egyébként elmondom, hogy egy jó akcióról csúsztál le, mert a Banggoodon szept. 9-ig remek, 9-én, 1 napig giga akciók voltak. -
vegyszer
addikt
válasz
Vasinger! #4233 üzenetére
Olcsóbb, minőségi motyók:
CX-10/CX10A,
WLtoys V343, v676,
JJRC 1000A,Illetve a JJRC H20, H18 ez a kettő ugyan hexacopter, de szerintem jobban pörögnek a függőleges tényleg körül. Az MJX X800 meg már mikro, de csak 30$.
Szerintem ebből a 10000Ft-os keretből a nano méret fölött maximum a mini jöhet szóba. De abból akár hexacopter is...
-
Minstrel
senior tag
válasz
Vasinger! #4233 üzenetére
Hubsan X4 most 11.000Ft körül van Banggood-on EU raktárból, tehát nem lesz áfa. Ennek már nagyobb az irányítója, sokkal jobb, mint azok a kis vacak irányítók a mini gépekhez.
[New Version Upgraded Hubsan X4 V2 H107L 2.4G 4CH RC Quadcopter RTF]Szerintem még mindig kapsz 10% kupont ha mobil alkalmazást letöltöd és azon keresztül fizetsz, akkor még 1000Ft lejön az árból.
-
vegyszer
addikt
válasz
Vasinger! #1973 üzenetére
Én a Wltoys v676 mütyürömmel kezdtem. Nekem bejött. Jött hozzá egy kis kiegészítő
Mostanában inkább a fiam használja. Én a Syma X5C-et várom...
Első gépnek ma inkább mondjuk a JJRC 1000A , vagy a Wltoys v343/v252 is bátran ajánlható lehetne, igaz 30$ körül...
-
jozsi252
veterán
válasz
Vasinger! #1973 üzenetére
Szia!
Inkább egy Cheerson CX-10-et vegyél. Minibe ez a legnépszerűbb, illetve az általad linkeltnél erősebbnek is néz ki a váza, valamint van Bangi UK Warehouse-ba.
Amit mindenképp érdemes rendelned hozzá az
+ motorok
+ akksik
+ prop
+ védőkeretBár amikor én kezdtem az egészet, akkor egy Hubsan X4 H107C-t vettem. Nagyobb kicsivel mint a Cheerson, ezáltal egy kicsit stabilabb is kültéren. Sajnos a Cheerson-nak már egy nagyon kicsi fuvallat is elég, aztán már az is elviszi a világ végére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest