- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti N95
aktív tag
válasz
2Bálint #68086 üzenetére
Szia a Skykontroller-en van egy gomb a jobb oldali irányító alatt, amin talán 3 lefelé mutató nyilacska van és talán piros, ezt nyomtátok meg. Ez egy rotor vész leállító féleség, ha fába mennél, ilyesmi... Először én is azt hittem ezzel lehet leszállni, kb 30m magasról pottyant le.
-
vandor01
senior tag
válasz
2Bálint #68081 üzenetére
ilyent még nem is hallottam repulés kozben gepet tavot atadunk? lehet a profiknál ez bevett gyakorlat? de en nem merném megtenni még egy H8 minivel sem nemhogy egy vaddisznoval ráadásul a skykontrolos karokkal.... ??? jo tudom ez azert elég stabil gép magassagtartás meg lebeges de hiaba a sok okos megoldas? okos ora okos telefon okos haz okos..... csak hát a userek
remélem ez jo lecke volt ez volt az elso es uccsso cserebere
halisten focipalyara esett es nem emberekre vagy ott focizo gyerekekre!
lehet tenyleg kene vmi féle tanfolyam ahol az alapokat elmondják???kövezzetek meg ha hulyeseget papolok
-
-
gonger
senior tag
válasz
2Bálint #47660 üzenetére
Eachine QX95 nem lehetne alternatívája? Táv nélkül is meg lehet venni.
-
Geller72
veterán
válasz
2Bálint #34324 üzenetére
Ez sok mindentől függ. A múlt idő jele a mondatodban is relatív.
. Mindig tanul az ember. Még akkor is, amikor más vagy saját maga azt mondaná, hogy tud drónt vezetni. Mindig jönnek hibák, amikből mindig lehet tanulni. Még a profiknak is. És mindig hibázik mindenki. Még a profik is. Csak az nem mindegy, miben.
. Lehet, hogy egy profi többet esik aznap, mert mondjuk új elemet gyakorol be, vagy valamivel elégedetlen. Ott potyognak a gépek, de ez általában a külső szemlélőn kívül mást nem nagyon zavar.
. "Úgy is meg tudom csinálni" - címszóval.
És ez szerintem így van jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest