-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
troland26 #32108 üzenetére
Nem. Itthonról csak használtat tudsz venni(aláírásom), de ezekre a gépekre el is lehet felejteni a garanciát, bármilyet veszel kb. Borul, csapódik, törik, arra sehol nem vállalnak garanciát
(#32109) virbo: Nekem VR D2 van. szerintem nem rossz ezen az áron. Én annyi hibát vélek felfedezni, hogy az orr rész túl magasra lett hozva, és kicsit takar a képernyőből. Amúgy kicsi, kompakt, nem húzza le a fejedet annyira, mint egy quanum. Persze én is váltanék FatSharkra, ha ki tudnám már valakiét próbálni.
-
válasz
troland26 #32097 üzenetére
Nem olyan pici az, tanulókerettel 30 x 30cm, kezdésnek szerintem nagyobbat nem érdemes. És mivel úgy is sokat fog bukni az ember, nem fáj annyira az a pár eFt-os összeg, mint a Syma 50k-ja. Márpedig a Syma tud törni, a Nihui-t meg kb lehetetlen, max elhajlítani lehet.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
troland26 #32097 üzenetére
Óvatosan az X8-assal. Klassz gép, szeretjük is, de talán nem "első gépnek való". Én legalábbis nem díjaznám, ha az én fejem felett barátkozna az ismerősöd a technikával.
A gép felszálló-súlya cca 600gramm, nagyjából 40-45 km/h-val lehet vele közlekedni, és 8"-os rotokat forgat néhány ezres fordulaton. Ha leesik, csattan, ha neked jön, az fájni fog.A Nihui egy mérettel kisebb, de majdnem olyan gyors és sokkal jobban irányítható, mint a szóban forgó Syma. A tömege csak a hatoda a fenti gépének, így a lendülete is. Kevésbé sodródik, kissebbet puffan, ha leesik, minden tekintetben "megbocsátóbb" a felhasználói hülyeségekkel szemben, mint egy "nagy" gép.
-
válasz
troland26 #32094 üzenetére
Szia. Első gép lenne? Ha igen, akkor nem is kell annyit költeni. Nihui U807 pl(sokaknak vámolták), amivel meg lehet tanulni a repülést, irányítást. Onnan kell igazából eldönteni, hogy melyik tetszik jobban. Kamerázás, nyugis repülés, vagy száguldás. Előbbiből Hubsan 501S X4, utóbbi az meg racer kategória, az az elején semmilyen formában nem ajánlott.
Az olcsó kategóriánál annyi a hatótáv, a drágábbaknál nem. Egy drágább kameraplatform, pl egy DJI az bírja a 20-30 percet, de annak annyi is az ára. Egy racer gép meg örül az ember, ha 5 percet kibír
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged