- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Márton #34176 üzenetére
Jah tényleg, még egyszer el olvasva a sorait.
Nem tudom az előzményeket, de tudni kellene hogy milyen töltője van. Nekem a GT Power egyértelműen kijelzi hogy fullra van töltve, illetve fesz alapján is lehet látni. De ha csak egy sima 2-3k-s töltője van, akkor nyilván csak led jelzi ki a töltöttséget. Balanszeres a töltője vagy sima, stb?
-
qqzs
őstag
válasz
Márton #24597 üzenetére
Koszi , 61 cent kedvezmenyt ad a 300eurobol
miutan majdnem mindent kiszedtem a kosarbol, miert nem tudja applikalni csak arra amire lehet
Microdront sikerul valakinek egy magassagban tartani?
A nagyobb amim van barometeres magassagtartos ebbe a minibe nincs semmi ezert nem tudom eldonteni hogy hibas vagy en vagyok ilyen ugyetlenpici poccfel es plafonon van pici pocc le lezuhan. stabilizator ok mert feldobva fent marad szabadba nem annyira zavaro mert par meteres mozgast kihoz az ember
-
qqzs
őstag
válasz
Márton #24150 üzenetére
Az utolso is durva foleg hogy latjuk a kezet es semmit nem csinal
Azok is jok amikor rajonnek hogy ez most bizony leszal a vizre mert lemerult es rohannak elkapni
Az a kavehazi terasz akcio mivel van kivitelezve? meg minel ez egy szuk utcaba? phantom nem volt eleg?
Eldontottem, P3 advanced lesz
-
Jackal2
senior tag
válasz
Márton #23929 üzenetére
Visszatartás akar szerintem lenni. Általában throttle holddal jelölik, amikor nem forog a motor, legalábbis én ezt már láttam élőben távon. De mindenfélének hívják, arm/disarm cut off meg ilyenek. Ez a butább verzió.
Mint a Headless, az is IOC meg még ki tudja, ki minek nevezi el.
Viszont, ha van programozható érték (távon progzod vagy szoftveresen?) akkor az az arm utáni forgási sebesség. Raceremen nekem is meg van egy picit emelve a fordulat arm után, hogy minden motor beinduljon.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Márton #23857 üzenetére
Na de hol van benne a FOV állítás? Mert én nem találtam meg...Mi a neve? Mert akkor ha hazamentem, megnézem.
A 2.7K-t egy átlag ember semmire nem fogja használni. Értem én, hogy lehet csonkolgatni, meg levenni a FOV-ot, na de ha lenne benne egy ilyen funkció alapból akkor ez a dolog egyből megoldódna. Szerintem azért ez elég bonyolult megoldás valamire, amire van sokkal egyszerűbb is, egy szoftveres funkció, de azért módosítom, köszi az észrevételt.
A sötétedő screent is beleírom és este kipróbálom a kikapcsolást, mert marha idegesítő volt.
Jah csak nem mindegy, hogy ebből mennyi a név, mert azt azért nem mondanám, hogy 3x szebb a képe mint az SJCAM-nek vagy a Gitup Git2-nek. Persze értem, hogy nem arányosan javul a kép az árral, de pl. azért az enyhe szarrágás, hogy az alap csomagban nincsenek benne pl. a kiegészítők, mert az a műanyag "nem Gopro" minőségű, hanem ugyan abban a fröccsöntő üzemben készül, mint a többi.
Ez szerintem sok esetben hozzáállás kérdése, hogy mit hogyan árazol be, csak amióta a piacon nem egyeduralkodó a Gopro, szorul a hurok és ez jól látszik az eladásaikon is. Nem véletlenül akarnak beszállni a drón bizniszbe is (ami mellékesen Emax belül
).
Javítottam a tesztben az első két dolgot, ezt a FOV vágást meg lehet kipróbálom, jó ötlet.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Márton #23822 üzenetére
A Blacket nem láttam még élőben, szóval arról nem tudok nyilatkozni, csak a Silvert. Ha jól emlékszem, Ambarella A9 az is, de a szenzor nem tudom mi.
A Phantom 3 Standard 2.7K felbontású kamerájának szerintem szebb a képe (pl. ez elég jó videó), mint a Silvernek, persze a végleges képeket/videókat az is erőteljesen befolyásolja, hogy mennyire rezeg/húzódik a kép, mennyire remeg a gép, mennyire stabilan tartja a pozícióját stb., amiben a Phantom eléggé jó, a "másik gépet" meg ugye nem tudjuk, hogy mi.
Mondjuk az is igaz, ha kivonom a Phanom 3 STD árából a Silvert, marad 60.000 Ft, abból meg semmilyen gép nem jön ki gimballal.
Miért ne akkor Xiamoi Yi 4K 75.000-ért?
-
Jackal2
senior tag
válasz
Márton #23808 üzenetére
Persze, de az egy munkaeszköz, a Gopro meg ugyan úgy egy játék, még akkor is ha jobb a minősége, mint egy másolat kamerának. Ezen az sem változtat, ha jó benne a chip és a szenzor.
Hozzá kell tenni, hogy én a Phantom 3 képét szebbnek látom, akkor meg minek venni 110-ért egy Silvert, mikor a P3 170.000? Nagyjából semmi értelme.
-
Jackal2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest