- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
virbo
csendes tag
Ezzel egyetértek.
E010-et nem próbáltam, se F36-ot, de amikor az E011-et először próbáltam (figurával
) nem csalódtam. Aztán leszedtem róla a figurát meg a keretet és elhagyta a számat egy "hűb@z~meg!" ősi indián csatakiáltás. Tényleg van benne kraft!
Viszont a 45C-s akksiszett csalódás nekem.
-
Geller72
veterán
"Viszont: Amikor idejönnek tapasztalatlan elsőgépesek tanácsot kérni, ne vigyük őket be az erdőbe, mert eléggé kusza a helyzet választékban alapból is, hát ha még csavarunk is rajta egyet...."
-..hanem ajánljunk nekik brushless gépet, ugye..
Beltérre. Az mennyivel jobb? Első gépesnek én is F36 kategóriát ajánlok. De itt többek közt (twine) nem az miatt kezdtünk erről beszélgetni (részemről legalábbis) hanem az volt a kérdés, hogy beltérre milyen (olyan) gépet vegyünk, ami valamennyire emlékeztet minket a racer jellegre (FPV, acro) de mégsem egy lódarázs van a szobában, de nem is egy F36. A távot én nem hoznám fel plusznak olyan esetben, ha valaki hosszabb távra tervez. Kevesen állnak meg az F36-nál.
És 26 euróért is van táv. 36 euróért már olyanok vannak, amikhez vevőt is adnak.
De valóban meddő vita, mert más az ízlésünk és az igényeink.
-
Jackal2
senior tag
Egyetértek. Ha összeadod az összes szart amit elköltesz erre a kis gyöszre az jön ki, hogy a vége 10-15K. Ennyiért meg már sok mindent lehet, de va hozzácsapsz még 5-öt már 20, 20-ért meg már láttam 1S brushless gépet is.
Szóval a 2000 Ft-os Furibeeből nem érdemes 15.000 Ft-os projektet csinálni.
-
Geller72
veterán
...kamera.. és az FC is csak egy buta board. De ha csak az kell, hogy fürgébb legyen, arra jó. De ha kamera is kell, egy board, ami mondjuk tudja az acro-t, akkor úgy is bele kell nyúlni a zsebbe. Viszont akkor inkább előveszem a QX90-et, ami ezt mind tudja.
. (Vagy ha valaki most venne, akkor egy QX95) Egy ötvenesért.
Amiből a kamera majd egy huszas lenne, a board megint annyinál kezdődik..Szal nem rossz ez ennyiért. Karbon vázzal.
Jah, és még valami. Plusz két motorral és 2 db 600-as akkuval.
A gyári alapcsomagban.
-
gonger
senior tag
Wow! komoly védelmet kapott a kamera
az első köröm nekem is azzal ment el, hogy berendeltem e011-hez az Eachine tx03-as kamerát, meg erre a vázra való tartó keretet hozzá, természetesen nem passzolt sem a kamera sem az előre kifúrt lyuk a csavarnak. Befőttes gumival rögzítettem, de az eséseknél elég sérülékenynek bizonyult ez a megoldás. Egyszer így sikerült összezárni valaminek a vtx-en a gép receiver lapkájával. Először csak a kamera füstölt el, majd pár nap csapatás után az gép receiverét is cserélnem kellett, mert az egyik motort már nem hajtotta meg.
Most, hogy megjött minden, egy új megoldással álltam elő:
a két front motor közé tettem egy kisebb kamerát és a vtx-et beraktam a gép aljába, az akksi és a receiver board közé. Pont elfér még köztük egy réteg az apró buborékos kínai csomagoló anyagból is :-)
A kamera így szinte sérthetetlen, kicsit kúlturáltabb megoldás lenne felragasztani a vázra, de az is repedt, ha megérkezik a csereváz abba átpakolok mindent és talán ragasztok is.És elvileg már a magyar postánál van a Taranis Qx7-esem (remélem holnap már átvehető), hozzá a multiprotokoll már az asztalomon várja, hogy megkergesse a kis szobacirkálót :-)
-
twine
veterán
PowerDirector (Android)
De azért azt tegyük hozzá, hogy ez tényleg csak bohóckodás...Pc-n Edius8pro-val melózok egyébként...
Csak azért ez a telefonos elkattanás, mert comodore16-on kezdtem anno a pixelesdit, és bár erős a tech vénám, a mai napig csodálattal tölt el, hogy egy cca. 8mm "vastag" tenyérnyi eszközön, akár 1080p anyagot lehet vágni, cropolni, szűrőzni....stb... Mikor "alig pár éve" még a sima lejátszásukhoz is veretős asztali gép kellett...Van úgy hogy a tengerparton egy szál f@$zban összerakom a nyaralós videót a telefonon,,,vagy a fenti rallys 1 óra alatt született, szombat este, (két rallynap) között,amíg a munkatársaim valami kcsg műsort néztek a tv-ben, én kipróbáltam ezt a power directort, és épp ezek az anyagok voltak kéznél telefonon
Szóval azért nem mindennapos munkaeszköz
De engem elvarázsol... Van aki néha angry birdsözik telefonon ,,, én néha vágok -
Baku
aktív tag
Azért jól jön néha egy "buta töltő" is a háznál ....
Egy 3S pakk egyik celája annyira alulmerült, (így került hozzám), hogy egyik okos csodabogár sem ismerte fel (1,3V)
Mindegyik 2S- nek látta, a másik 2 cella tökéletes kondícióban ....
Már épp bontani akartam a pakkot, amikor beugrott, hogy van egy 2x használt B3 PRO-m, amit már el is akartam adni, hisz úgy sem használom ....
Szóval felttettem a pakkot a B3-ra, gond nélkül fellókte 3,16V-ra, onnantól már az ISDT is felismerte, és onnan folytatta a továbbtöltést ....
Persze az egy másik (sarkallatos) kérdés, hogy mennyire viselte meg az alulmerített állapot a cellát ....
Most tölt szépen lassan, (kb.0,5C- vel), aztán majd tesztelem, hogy viselkedik ....
(B3 Pro kegyelmet kapott, marad a háznál ....) -
kriszbon
őstag
Nem muszáj olyan stílusban repülni Racer géppel sem, mint ahogy sokan csinálják, lehet csak úgy össze vissza is.
Meg aztán azt is fel lehet szerelni minden vacakkal amit el is bír, meg haza is jön és leszáll ha akarod. [link]
Lehet vele nyugisan tekeregni valamerre [link] meg a magasból körülnézni [link] vihet magával akció kamerát is(azzal nincs feltöltött videóm).
Ha valaki Racer gépet használ, nem kell mindjárt arra gondolni hogy azzal csak akrobatikázik és féktelenül száguldozik. -
vandor01
senior tag
ismerős az érzés.... aztan a sok coresz-moresz es 12 dron utan marpedig épiteni kell nagy es bikaerős racert mert hat meggyőzöd magadat rola ez az evoluciod következő állomása
Cheerson cx-10, cx-10wd, Eachine e-010, e-011, Juncheng 3015-1A Mini X6, Syma x5c-1, x5hc, X8G + Walkera gimbal, + Sjcam4000, MJX Bugs3, HK X-380, 220-as racer 6S batterivel
-
_X10Dead_
aktív tag
Ez egy kicsit túl sommás lett. Nem márka, inkább lustaság kérdése.
- A fejlesztők max. Apple/Qualcom/ Exynos procikon tesztelnek, itt meg nincs gond, mert a gyári kernelbe rendesen implementálva van az UVC.
MTK / Huawei esetén meg nem feltétlen. Ha a gyártó akar ilyet, akkor neki kell megoldania, hogy benne legyen ÉS működjön is (A Xiaomi MTK-val is meg tudta) -
AMDaZERG_1
senior tag
Szerk:
Törölve a megjegyzés. Nem akartam már reszelni a fingotAzért ezt még visszaírom: Miért szutyok a telefon, ha nem tud olyan funkciót, ami nem hétköznapi használatra van? Egy átlagos csaj/fiú szerinted ilyen dolgokat akar használni?
Más:
EU raktárból rendeltem egy Runcam kamerát és fizettem is néhány száz forintot, de nem kaptam követőkódot... -
Geller72
veterán
Azért nem veszek bakker, mert az ánusz 10"-os és furán mutatna az orromon, beletömködve a VR BOX-ba.
. ézegetem az újabb fajtát, ami kapcsolható és droid/iOS-re is jó. Persze az nem 16 euró, hanem 36.
. Szal van egy zsír új, eladó cuccom droidra, ha valakinek van "nemszar" droidos telója.
.
-
Geller72
veterán
Here's the phone list support this receiver that we have test .
Sumsung: S3(I9300,I9308) S4(I9500,I9507V,I9508,S5,S6,S6 edge+,S7edge, NOTE3,NOTE4,NOTE5,A5100,A8000,ON7,P600,N7100,N5100,Tab S2..)
OPPO:A31,A31C,A33,A51,A53,A33M,A51,A53,A5M,N3,FIND7,R7005, R7007,3007,R2017,R8000,R8205,R8207,R7SM,R7 PLUS,R9 PLUS, ect..
XIAOMI: XIAOMI 3,XIAOMI 4,XIAOMI 4C,XIAOMI5,XIAOMI pad, XIAOMI Red Note,XIAOMI Red Note3,ect...
HUAWEI:MATE8, C199,Honor8
LG:GPRO2,G3,NEXUS5,L24,GPAD8.3, ect..
MOTOROLA:XPRO,NEXUS6,MOTO E,MZ617,ect..
SONY:Z1,Z2,Z3,C3,SGP321,ect.Azaz nagyjából ennyi, pedig az uvc teszten átment.
-
PNP
őstag
Van Eachine, meg van noname is ebből. Utóbbinál biztosan fordítva van jelölve a nyíl, Eachine-re már nem emlékszem. Amúgy mindkettő teljesen jó, de a keresés másképp zajlik: Eachine végigmegy a teljes sávon, és eléd rakja a legerősebbet, a noname pedig megáll a keresésben, ha valamit talált.
-
Geller72
veterán
Én is erre gyanakszom, bassza meg. Ez egy Vernee Thor E lenne, droid 7.0-val. A sógoromnak dettó ez van, neki nem megy a mobil bank sem, a bank már széttárta a kezét, szal feladták. A carbox-ot sem tudom, hogyan tegyem rá yt-n, a szifonra rögtön ott volt az ikon, itt sehol még csak nem is találom, hol lehetne átkapcsolni VR boxra. Pedig baromi jó lett volna, mert ennyiért megúsztam volna egy fejkamerát, és hát nem mindegy, hogy 150 euró, vagy 15. Csak ezért nem vennék egy Samut.
. Sem LG-t, mert láttam, hogy azzal is megy.
-
Watt25
veterán
De az alap fizikai korlátokat sosem döntötték meg. Ha a 800km-t úgy tudja elérni, hogy az aksi kapacitása lesz nagyon nagy, nem pedig a jármű fog sokkal kevesebb energiát használni, mint most (ami szintén lehetetlen, lévén az elektromos autók elektromos hatásfoka jelenleg is nagyon jó), akkor az azt jelenti, hogy kétszer, háromszor nagyobb az akkumulátor kapacitása, mint mondjuk egy mai csúcs Tesla-nak. Vagyis 2-3x akkora elektromos teljesítményt kell hatvanad annyi idő alatt beletolni töltés közben. (Kb. egy óra alatt tölt fel egy SuperCharger egy Tesla-t.) Ez szín tiszta fizika. x idő alatt y teljesítménnyel betolt kapacitás sosem lesz több, mint x*y. Vagyis, ha csak kétszerese a kapacitása ennek az új csoda akkunak, mint ami egy Tesla-ban van, akkor is 120x-szor nagyobb teljesítménnyel kell beletolni a töltést, mint egy Tesla-s Supercharger. 120-szor!!! (Egy SuperCharger jelenlegi teljesítmény vicces módon pont 120kW. Azt még megszorzod 120-szal, akkor 14,4MW-ot kapsz... A Paksi atomerőmű egy blokkja jelenleg 500MW-os...)
-
vandor01
senior tag
Igen igen... Ma jovok be dolgozni az emberek 80%-a fulig a telefonban....
10 evvel ezelott? csak ismerkedtunk az okos telcsivel....
viszont japanban? 10 evvel ezelott mar az volt mint itt most....
a metros banda 90% fulig a telefonban.... QR kodja volt mar mindennek terkep a telcsiben a percre pontos "BKV-MAV" menetrend alapjan azonnal tervezett/ujratervezett a telcsi... az utcan telcsin kerestuk meg a hozzank legkozelebbi ettermeket... ES mindez 2007ben!! EU ban 2007ben? csak tudtak rola hogy mar letezik de a valsagtol remegtek -
kriszbon
őstag
Nincs mit szívesen.
Amúgy rettentő "drága" holmi [link], meg "nagy és nehéz" van vagy 2g ha már rajta a tüskesor.
A tüskesort jól gondold át hogyan teszed, mert megnagyítja az igényelt helyet.
Azért kell legalább az 1 sor rá, amin keresztül felprogramozod, a többi akár forrasztható is.
Hopp, amúgy kell hogy legyen [ilyened] hozzá, hogy programozni tudd, ez amúgy használható máshoz is.
Nézd meg Teréz atya oldalát is, mert ő is írt róla, és adott ott hivatkozást ahol részletesen le van írva magyarul(őő.. zsoleszfpv ha minden igaz). -
kriszbon
őstag
Néha még kicsit drágább is, mint mondjuk 2 hete, vagy csak 1 hete volt.
Ha valaki rendszeresen követi az árakat, az biztos hogy észreveszi, hogy az 50% meg ilyenek, csak hazugság.
Persze nem azt mondom hogy nincs olyan amit olcsóbban adnak.Egyébként megfigyelte már valaki, hogy az apróságok sokkal drágábbak mint jó fél vagy 1 évvel ezelőtt.
De ahogy észrevettem nagyon sok dolog nem is kicsit, mert ami 2-3-400Ft-ra jött ki anno azok már többnyire duplája, vagy még több.
Pedig ilyen apróságokból, kiegészítők meg hasonlók is nagyon sok kell. -
Peaceliker
addikt
Arra készülj, hogy ilyen távra antenna a legfontosabb. De nem úgy, hogy a 2e ft os bg s helyett az 5e ft osat veszi az ember. Hanem el kell dönteni milyen frekin repül az ember (ugye ez durván 5700mhz-5900mhz)és arra pontosan hangolni egy antennát (tized/század mm re pontosan). Adót vevőt szintén.
-
stefi81
tag
Ez csak 200mw. Neked meg a 800mw kell ha jól tudom. Igen ez a kapható legjobb vtx a piacon. Ha nem számit a méret annyira, akkor a régi 600mw immersionrc is van ilyen jó és azt 3-4eft-ba dobálják, mert 5-10g nehezebb mint a mostani vtx-ek. Én most vettem megint egy ilyet, mert elegem van hogy a 4.-ik kínai vtx miatt töröm össze a gépet.
-
Vgyuri2
csendes tag
https://m.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m4084.l1313&_nkw=Magnetic+miniUSB+cable
Temérdek miniUSB méretű mágneses csatlakozó van az eBayen. Nem néztem végig, csak olyan pipást találtam, ahol a nagy USB volt pipás, nem lehet egyszerű, túl pici, de barkácsolni azt is lehet. Nekem már szedett szét egy műszerész egy gyári átalakítót, a külső ház hátulját levágta és elfordítva a vezetékeket újra beöntötte.
-
_X10Dead_
aktív tag
Az OTG egy funkció, nem egy drót.
Nagyjából arról szól, hogy az eszközöd ne csak slave-ként, hanem master-ként (host) is tudjon kommunikálni. Alap esetben a telefon/pda/kamera/mittudomén usb kapuja csak annyit tud hogy tud felvenni rajta villanyt és ha rá dugod a számítógépre, az eszköz-memória felcsatolható háttértárként, esetleg tudod használni BEVITELI eszközként az egyes részeit.
Ha egy készülék USB OTG kompatibilis, az annyit jelent, hogy a cuccod
- az USB csatlakozója fizikailag is megfelel az OTG követelményeinek ÉS ÚGY IS VAN BEKÖTVE
- általában tud valamennyi villanyt is kiadni a kütyü meghajtásához
- implementálva vannak a master funkciók
- ismeri a megfelelő protocolokat (pölö ADP, SRP, HNP)
- és rendelkezik valamekkora eszköz-meghajtó készlettel is (driverek), magyarul képes felismerni a rácsatlakoztatott eszköz(ök egy részé)t
Még a tabletek/telefonok sem feltétlen OTG képesek, miért lenne egy transmitter az?Maga az OTG kábel csak átfordítja a pineket (nem feltétlen igaz, de ennyire nem mennék bele), ahogy írod, a funkció azonban az eszközödön múlik. Honnan a pitliből tudná a Devo, hogy mi van a drót másik végén és azt hogy kellene etetni? :-)
Ha vezeték nélküli átvitelt akarsz, akkor a lánc MÁSIK végén kell keresni a megoldást. PC-re megoldható (konzultálj, TerézAtyával), de mobillal nem tudom, hogy próbálozott-e már valaki (ha meg is lehet csinálni, nem nagyon látom értelmét. A kicsi kijelző miatt úgysem a lakás túlsó végéről akarod tolni: phone holder - problem solved)
-
Jackal2
senior tag
Nos, mivel én láttam a két gépet egymás mellett, van egy olyan gyanúm, hogy a belső elemek szinte ugyanazok. A motor ugyanaz, a szabályzók ugyanazok, a propellerek szinte ugyanazok. Az akku ugyanaz, csak ráraktak egy műanyag tokot.
Egyszerűen ettől olcsó legyártani ezeket a modelleket. Persze nem szedtem szét, de nagyon úgy nézett ki, hogy egyformák. De tegyük fel a kérdést? Miért lennének különbözőek?
-
trialboj
őstag
Ok, azóta utána néztem és 4db 1perces videót találtam csak róla, szóval ez még meg sem jelent. Az hogy fake róla minden elfogadható, de ha nincs 1 teszt ami legalább a hatótávot igazolja akkor felejtős. Csak reménykedtem hogy erősen lezuhantak az árak, és esetleg ennyi pénzért is lehet kapni olyan gépet ami nem zuhan le 50-100m után.
A benti repkedés nem érdekel, abban szerintem negyed annyi izgalom sincs.
Valaki válaszolna, hogy jelenleg mennyiből lehet egy sima 250es 3s gépet összerakni 0-ról? nem kell fpv, meg fülembojtja, csak 1 rendes táv ami 250m után is működik, meg egy gép, amit lehet nyúzni kicsit.
Mikor 1 éve abbahagytam, pont a kiszámíthatatlan jelvesztések miatt ment el a kedvem, 3 különböző táv, 3 más quad, és mindnek voltak gondjai.
-
_X10Dead_
aktív tag
"Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az ingyenes szállítás esetén nem követhető nyomon a feladott áru, így kevésbé kiszámítható a csomag érkezése, és ezeknél a küldeményeknél gyakoribb a rutinszerű vámellenőrzés is."
Ez így nettó baromság, nem?
Egyrészt összemossa az ingyenes szállítás és a regisztrálatlan küldemény fogalmát,
másrészt a regisztrálatlan cuccok a legtöbb esetben pont filléres tételek, amivel a nav-nak semmi dolga... -
twine
veterán
Nagyjából mindenben egyetértünk,csak a konfigot változtatnám, a felesleges több darabból álló, és lehetséges szopásfaktort kiküszöbölendő, független attól mennyire működik jól, vagy rosszul....
cca. 9000.- HUF a VR szemü+vevő kombo, és ebben még nincs telefon, mint 3. "résztvevő"!
Eachine ev800 most 14.800.- HUF, de volt már 11.000 környékén is mikor pld én vettem,1-2hónapja!
Egy darab(!) eszköz, és pont arra való amire kitalálták, összességében a hobby-t nézve szerintem nem sokkal drágább a 3 részből álló kombodnál, és ahogy olvasom a topicban ajánlott készüléknek számít!
Végig vásároltam
ezt az utat amit most leírtam...mindegyik tételt megrendelni, több tétel nagyobb esély a postai kallódásra, nagyobb esély a csatlakozási problémákra,szoftveres nyűgökre, egyáltalán minek "szopassuk" magunkat ezekkel, ha alig többért van egy db. "céleszköz"
Eszmecsere, nem kötekedés
-
Allien
veterán
Elvileg nem gyengébb! Motorikusan ugyan az, szinte! Csak, szoftveresen nem arra van beállítva, hogy szacsítson az égen, vagy emeljen fel kamionokat. Jutyubon meg a neten rá kereshetsz, vannak, akik rá raktak erre is gimbalt, azaz, valszeg azért elviszi. De, szerintem értelmesebb gimbal nélkül egy lapos kamerát rá rakni (pl Mobius, meg ilyenek).
-
AMDaZERG_1
senior tag
"Az árkülönbség a kínai árhoz képest átlagban kb. 10X-es (!!!)"
Érthető, hogy több, akár 10x. Legalábbis részemről. Ugyebár alapból ÁFA, a dolgozót ki kell fizetni, ami vonatkozik arra személyre, aki a boltba elviszi. Kell az üzlet rezsijére is belőle. Összeadódik ám. Ráadásul van termék, ami örökre a boltban hever, vagyis nem jön bevétel. A 10 az kicsit tényleg sok, de bizonyos terméknél akár elfogadható is (szerintem). Ja meg a "garancia" vagyis számol a selejtekkel is. (gondolom) -
AMDaZERG_1
senior tag
Minden postán ez van...
Nem is tudom milyen gazdasági fellendülést várunk, vagy legalább szintre hozást. Csak magamból indulok ki, hogy az ételen, ruhán kívül mindent onnan rendelek, mivel akárhol, akármit akarok vásárolni ugyan az a termék kínálat van a hazai boltokban. Azért előre lehet ezt vetíteni, hogy mit hozhat magával ez a webshop vásárlási "láz". Szerintem nem sok jót. És a postás, aki már utál a sok bisz.asz csomag miatt is mondta, hogy már olyan termékeket is kintről hozatnak (idősek is), amik idehaza, ha lemegy a kínai boltban is fillérekért megkap. Valami műanyag kanalakról és ilyenekről beszélt. És a postásnak fel kell vele utazgatnia a lifttel, megvárni, hogy kinyissák az ajtót, és hasonlók. Ráadásul én rendszeres panaszos vagyok a postán, hogy a postás egy lusta disznó, de mostanában már nem csinálok ilyet, mert kezdem átérezni miken megy keresztül. -
Allien
veterán
Ha azt rakom fel akkor meg a szél fujja el.
Hajszárigoztam jo sokaig leszedtem a tetejet. Szerencsere a csatlakozasok szigeteltek gluval gyarilag... Ma ossze raktam es 2 akksival ismet kiprobaltam. Latszolag nincs nagy gond de at fogom mosni valamilyen alkoholos izevel majd wd 40l vagy hasonloval befujkalom. Nagyon jo gep a gps sokat dob rajta... De a gyari kamerat le fogom cserelni. Amugy is csak felvevos akkor meg szet szedek egy mini mobiust, valszeg az bele ferhet. Amugy a labara inkabb felrakok 1-1 ping pong labdat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged